2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Zeytn yagini kizom ve oglumda pisik icinde kullaniorum hemen geciriyor.ins ise yarar bunyene
Zeytinyağı çok faydalı gerçekten dikkat et de bebeğin ishal olmasın yıkıyor musun vermeden önce. Kızımda konak vardı baya geçen zeytinyağı sürdüm biraz beklettin sonra yikadim taradım şimdi eser kalmadı valla

Uc almamasi daha iyi.onla ugrasamazsin bi zaman sonra bikarsin.hem onla emzirmek zof hemde ikide bir strelizi et falan.lanolin ve evit var onlar bir ise yaramior.denedim.bana iyi gelen halis zeytimyagi oldu.gorumcemde ise yaramis o tavsite etmisti .Her emzirmeden once ve sonrasinda suruyorum ben.hava aldiriyrm.sonrada camasira surtmesin diye avent gogus kalkani var onlari takiorum yara falan olmadi suana kadar cok sukur.cok rahatim
Zeytinyağı ılıtıyor musun peki birde emzirmeden önce demişsin yıksmıyorsun yani

B
Zor valla allah yardımcın olsun az ağlamadım emzirirken. O zaman emzirirken kahverengi kısmı komple almasını sağlamaya çalışan acını azaltır ucundan tutarsa çok acır
Ben de ilk kanadığını görünce ağladım artık bez ısırıyorum verirken. Ben de garmastan ve susam yağ sürüyorum z.yağı denicem yarın inşallah

Zeytinyağı çok faydalı gerçekten dikkat et de bebeğin ishal olmasın yıkıyor musun vermeden önce. Kızımda konak vardı baya geçen zeytinyağı sürdüm biraz beklettin sonra yikadim taradım şimdi eser kalmadı valla
Yo yikamiorum.yani temizligme dikkat ediorum tabi.agzi pamukcuk mu ne ondan olmasin die .habire goguslerimi uclarini yikiorum.zaten mecbur yikiom sut pis kokuor biliosunuz.yada ben ole hissediom.ama ole yag surdum agzina vermeden once yikayayim tarzi bswy yapmiom.veriorum yikamadan.zarari yokki.bebegn bagirsaklarina iyi gelior hatta.kakasini rahat yapior.doktora eger kaka yapamazsa bir cay kasigi sutune kat demis gorumceme.ilac kullanmaktan dahaa iyi dogal demis .bnde kizim kaka yapamaynca ole yapardim kucukken.sut diisnda bsey vermemek gerek tabi ama baska seye mecbur kalmaktamsa dogal olan en iyisidir.kizimla oglumun alti pisik oluor ya yag suruyorum braz havalandiriorum dier acmada hemen gecmis oluor.yediveren cnm ben her emzirmeden once ve sonra suruyorum yara olmasin die.cunku bebek agzina alnca ister istemez eze eze emdiginden yara olmaya baslior.hemen emzirme bitince surup havalandirip kalkani koyuyorum.rahatca bebegin azgina verebilirsin korkma bsey olmaz okadarcikla.doktorumda verebilirsin dedi sknti yok yani

Q
B

Ben de ilk kanadığını görünce ağladım artık bez ısırıyorum verirken. Ben de garmastan ve susam yağ sürüyorum z.yağı denicem yarın inşallah
ya ben sana basta soylicektmde zeytinyagini ikinci ya tecrubelisindir smdi cok bilmis gbi olmayayayim dedim.hemen sur erteleme.ins ise yarar da kurtulursun.ilkte bende cok cektim bilirim acisini

Nazar degmesin .bnde kizimda yaptm onu.once kel yaptim sonra yagi surup kazidik bida olmadi cok sukur.ozaman 1yasinda falandi tabi

Zeytinyağı ılıtıyor musun peki birde emzirmeden önce demişsin yıksmıyorsun yani
Ilitmana gerek yok cnm.halis ii zeytinyag bul.koy tezgah ustune.gunes gormesin.o sekilde gitgel sur
Zaten soguk olmuor ilitmana gerek yok.gogus uclarina iice sur havalandir.camasirona degdirme uclari.gigus pedide kullanma onlar yapistgndan daha cok yara edior ve.mikrop kaptirior

Kızım iyi çok şükür pazartesi alçı çıkıcak inşallah. Sen napiyorsun nasıl oldun kızın memeyi bıraktı mı
Kızım çok şükür memeyi sorunsuz bıraktı. Anlatmıştım sakız dereotu :KK70:daha sonra bir müddet bant yapistirip gezdim. Ara ara gelip baktı pöf pòf yaptı. Sadece iki akşam meme için kalktı masusdan verir gibi yaptım yine bantı görünce istemedi. Böyle düşkün bir çocuğun bu kadar kolay bırakacağı aklıma gelmezdi. Tuvalet için bi başladım halılar yikanmisken oraya isedi buraya isedi eşim bırak dedi :KK51: inşallah bunuda kolay atlatirim tiyolarinizi bekliyorum. Kendim için de fizik Tedavisine başladım 15 seans gideceğim hakkımda hayırlısı dualariniza benide katın

Kızım çok şükür memeyi sorunsuz bıraktı. Anlatmıştım sakız dereotu :KK70:daha sonra bir müddet bant yapistirip gezdim. Ara ara gelip baktı pöf pòf yaptı. Sadece iki akşam meme için kalktı masusdan verir gibi yaptım yine bantı görünce istemedi. Böyle düşkün bir çocuğun bu kadar kolay bırakacağı aklıma gelmezdi. Tuvalet için bi başladım halılar yikanmisken oraya isedi buraya isedi eşim bırak dedi :KK51: inşallah bunuda kolay atlatirim tiyolarinizi bekliyorum. Kendim için de fizik Tedavisine başladım 15 seans gideceğim hakkımda hayırlısı dualariniza benide katın
Ay o tuvalet benide bitirdi.yaw kakasini yakaliom kacior .bezde baglafmak istemior.tutuor karsi koyuyor aglior cikarior.acik brakincada ora.ise burq ise.bir an once kurtarmam gerek.ay dun kizima diom herkes bezi birakti artik snde brak diom buyuk adammis gbi saskin saskin yuzume bakior =) zahmetnden dglde cok beli pisik oluor yazik acior.cnm dikkat et kendine aksatma tedavini.ysmn sanada kizin icin Allah daja beterinden saklasin bidaha gostetmesin ins.bebek deynce icim acior.gene kotu olaylar duydum tvde bebekler hakkinda.aglamamak icin zor tuttum kendimi.Allahin belalari nasil kiyiyor o meleklere.Allah tum masumlari korusun

Kızlar bende emzirdigim ilk günlerde yara olmuştu kuruyordu ağlıyordum. Lanolin diye bir krem vardı sanırım onu sürdum valla hayvan pisliği gibi kokuyordu birdaha surmedim. Banada zeytinyağı iyi gelmişti küçük iki parça poşet kapattım üstüne çok nemliyse siliyordum.

Ay o tuvalet benide bitirdi.yaw kakasini yakaliom kacior .bezde baglafmak istemior.tutuor karsi koyuyor aglior cikarior.acik brakincada ora.ise burq ise.bir an once kurtarmam gerek.ay dun kizima diom herkes bezi birakti artik snde brak diom buyuk adammis gbi saskin saskin yuzume bakior =) zahmetnden dglde cok beli pisik oluor yazik acior.cnm dikkat et kendine aksatma tedavini.ysmn sanada kizin icin Allah daja beterinden saklasin bidaha gostetmesin ins.bebek deynce icim acior.gene kotu olaylar duydum tvde bebekler hakkinda.aglamamak icin zor tuttum kendimi.Allahin belalari nasil kiyiyor o meleklere.Allah tum masumlari korusun
Bende beze devam ediyorum tam herseyi anlayana kadar diyeceğim ama anlıyor. Durumundan rahatsız valla yapınca bezle gelip ne güzel tam önüme yatıyor

Bende beze devam ediyorum tam herseyi anlayana kadar diyeceğim ama anlıyor. Durumundan rahatsız valla yapınca bezle gelip ne güzel tam önüme yatıyor
Bnmkide oyle.anne bez ayyyyy dior eliylede kokuo isareti yapior cikarmaya calisior.bez getirip elimden tutup altini yikatmaya goturuor.anliolarda islerine gelmior iste

Kızlar bende emzirdigim ilk günlerde yara olmuştu kuruyordu ağlıyordum. Lanolin diye bir krem vardı sanırım onu sürdum valla hayvan pisliği gibi kokuyordu birdaha surmedim. Banada zeytinyağı iyi gelmişti küçük iki parça poşet kapattım üstüne çok nemliyse siliyordum.
Lanolin ise yaramior ki verdigmz parayla kaliorz yazik gunah ya.zeytunyag gercektn harika bsey

Kızlar benim kızım çok korkuyor höd desen ödü patlayacak öyle. hepsi mi öyle acaba

Eunset bnm kiz cok ani yuksek ses olmadkca korkmuor .yediveren gogus uclarin nasl oldu
Kızım da aslında cesaretli tek başına odadan bişey istesek gidip alıyor, karanlıkta gidip dolaolara saklanıyor. Lakin az bi ses yukselttiginde ya da çizgifilm de bişey görsün kalbini tutup gorkuyooom diyo :-)

Slm cnm.agzina verince memeyi acimior mi artik?ii daha uzun sure cekmedin Allahtan
Uçlar berbat hala ilk tutacağı zaman nereye kaçacağımı şaşırıyorum tshirt i ısırıp öyle veriyorum emdikçe geçiyor ama arada ucu tutunca yine ağrı tavan yapıyor

Back
X