- 10 Ekim 2015
- 710
- 151
- 53
- 37
Benim kizimda herseyi konuşmuyor. Ama daha fazla kelimeleri.Herkesin bebisleri konusuyormu. ..benimki henuz anne baba dede gel ac Joppa top atti bukadar kelimeleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kizimda herseyi konuşmuyor. Ama daha fazla kelimeleri.Herkesin bebisleri konusuyormu. ..benimki henuz anne baba dede gel ac Joppa top atti bukadar kelimeleri
Gec konusmasinda cok korkuyorumBenim kizimda herseyi konuşmuyor. Ama daha fazla kelimeleri.
Korkmana gerek yok konuşmayacak olsa hiç konuşmaz.Gec konusmasinda cok korkuyorum![]()
As geçmiş olsun. Kızım 2 yaş asisindan 4 saat sonra falan bi ağlamaya başladı bacağını tutup birde sulugunu alıp şu döktü acııı deyip durdu. Sizde bişey oldu muSelam kizlar ysmsn85 kullanıcı değiştirdim. Bugün 2 yas asisi olduk. Kızım resmen öğlen uyumuyor artık ya sizde nasıl durumlar çok kafama taktım bunu
Bende burdayım kimse yazmayınca bende yazmadım. Ama senin mesajı yeni gördümBenimki 1 saat uyuyor sadece artik uykulari cok hafif..
Sunset ben burdayım ama siz yoksunuzx:))))
Bizde olmadı öyle bişey yapanın elinden mi acaba bazı iğneler daha çok acır ya öyle oldu belki deAs geçmiş olsun. Kızım 2 yaş asisindan 4 saat sonra falan bi ağlamaya başladı bacağını tutup birde sulugunu alıp şu döktü acııı deyip durdu. Sizde bişey oldu mu
Herkesin bebisleri konusuyormu. ..benimki henuz anne baba dede gel ac Joppa top atti bukadar kelimeleri[/QUOT
Merhaba benim de 2014 ekim doğumlu bir kızım var. Bu topigi hamileyken gözatardim üyeddeğildim. Şimdi bir de2016 haziran annesi oldum:) bir bbakayım dedim ekim ann.ne bbenim gibi olanlar var ikinciyi hemen yapanlar yani:)
Benim kizimda cümle kurmuyor ama özellikle bu son ayda neyi soylerse m aynısını daha kolay söylüyor.
Çok geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin 2 çocukla bir de bel ağrısı inşallah geçer rahat edersin. Emar olmuyor mu emzirirkenSlm.kizlR bnm.olamama ndnim daha cok saglik sorunlari.belim nuksetti o incinen bi turlu gexmior.oturip yatip kalktgnda resmen duvafa tutuanark yuruyorum daha sonra aciliom ama o incinen yere bicak saplanmasi gbi his oluor surekli.gecen bayginlk gecrdim uc gun en guclu ilaxlar vuruldu uc gub emziremedim bebisleri ama banamisin demedi .offff napcam blmiom ndn bole oluor emara girmekte istemiom emzirme olayi btseydi daha cok basndaym
Gecmis olsunn cnmm zor bel agrisiSlm.kizlR bnm.olamama ndnim daha cok saglik sorunlari.belim nuksetti o incinen bi turlu gexmior.oturip yatip kalktgnda resmen duvafa tutuanark yuruyorum daha sonra aciliom ama o incinen yere bicak saplanmasi gbi his oluor surekli.gecen bayginlk gecrdim uc gun en guclu ilaxlar vuruldu uc gub emziremedim bebisleri ama banamisin demedi .offff napcam blmiom ndn bole oluor emara girmekte istemiom emzirme olayi btseydi daha cok basndaym
Kız sende mi ikinciye hamilesin. Hayırlı olsun canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin. Biz daha meme olayını bırakmadık gerçi bıraksak da şimdilik düşünmüyoruz ikinciyigeçmiş olsun canım. emara neden girmiyorsun ben girdim emzirirken birde geldim eve emzirdim.