2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Selam kizlar ysmsn85 kullanıcı değiştirdim. Bugün 2 yas asisi olduk. Kızım resmen öğlen uyumuyor artık ya sizde nasıl durumlar çok kafama taktım bunu

Benimki 1 saat uyuyor sadece artik uykulari cok hafif..
Sunset ben burdayım ama siz yoksunuzx:))))

Selam kizlar ysmsn85 kullanıcı değiştirdim. Bugün 2 yas asisi olduk. Kızım resmen öğlen uyumuyor artık ya sizde nasıl durumlar çok kafama taktım bunu
As geçmiş olsun. Kızım 2 yaş asisindan 4 saat sonra falan bi ağlamaya başladı bacağını tutup birde sulugunu alıp şu döktü acııı deyip durdu. Sizde bişey oldu mu

As geçmiş olsun. Kızım 2 yaş asisindan 4 saat sonra falan bi ağlamaya başladı bacağını tutup birde sulugunu alıp şu döktü acııı deyip durdu. Sizde bişey oldu mu
Bizde olmadı öyle bişey yapanın elinden mi acaba bazı iğneler daha çok acır ya öyle oldu belki de

Herkesin bebisleri konusuyormu. ..benimki henuz anne baba dede gel ac Joppa top atti bukadar kelimeleri[/QUOT
Merhaba benim de 2014 ekim doğumlu bir kızım var. Bu topigi hamileyken gözatardim üyeddeğildim. Şimdi bir de2016 haziran annesi oldum:) bir bbakayım dedim ekim ann.ne bbenim gibi olanlar var ikinciyi hemen yapanlar yani:)
Benim kizimda cümle kurmuyor ama özellikle bu son ayda neyi soylerse m aynısını daha kolay söylüyor.

Slm.kizlR bnm.olamama ndnim daha cok saglik sorunlari.belim nuksetti o incinen bi turlu gexmior.oturip yatip kalktgnda resmen duvafa tutuanark yuruyorum daha sonra aciliom ama o incinen yere bicak saplanmasi gbi his oluor surekli.gecen bayginlk gecrdim uc gun en guclu ilaxlar vuruldu uc gub emziremedim bebisleri ama banamisin demedi .offff napcam blmiom ndn bole oluor emara girmekte istemiom emzirme olayi btseydi daha cok basndaym

Slm.kizlR bnm.olamama ndnim daha cok saglik sorunlari.belim nuksetti o incinen bi turlu gexmior.oturip yatip kalktgnda resmen duvafa tutuanark yuruyorum daha sonra aciliom ama o incinen yere bicak saplanmasi gbi his oluor surekli.gecen bayginlk gecrdim uc gun en guclu ilaxlar vuruldu uc gub emziremedim bebisleri ama banamisin demedi .offff napcam blmiom ndn bole oluor emara girmekte istemiom emzirme olayi btseydi daha cok basndaym
Çok geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin 2 çocukla bir de bel ağrısı inşallah geçer rahat edersin. Emar olmuyor mu emzirirken

Gecmis olsunn cnmm zor bel agrisi

geçmiş olsun canım. emara neden girmiyorsun ben girdim emzirirken birde geldim eve emzirdim.
Kız sende mi ikinciye hamilesin. Hayırlı olsun canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin. Biz daha meme olayını bırakmadık gerçi bıraksak da şimdilik düşünmüyoruz ikinciyi

evet :) bugün dr gittim daha çok yeni kesesi bile gözükmedi beta 349 falandı hafta tekrar çağardı. bence bırak artık hakkıyla emdi 2 yaş tamamdır. ikinci bebek heyecanıda bi başkaymış değişik farklı bi duygu kapladı beni

Back
X