Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızım büyük azi dişlerini çıkarıyor bu ara gece çok uyanıyor ağlıyor bende 2 yi doldurunca bırakmak niyetindeyim normalde ama böyle olunca arada kaldım çok zor olcak bu ara kalkisirsam. Sen nasıl bıraktirdin gece uykuları nasıl. Bizim normalde gece uyanmazdı kızım sabaha karşı belki 1 kere ama şimdi sıkıntısı var. Yeniden bebek gelicek heyecan olmaz mı tabii. Bende 4 yaş ara olsun istiyorum ama bakalım kısmet eşim 5 diyor. 3 yaşını doldursun çalışmayı düşünüyorum şu an bişey belli değil anlican.evet :) bugün dr gittim daha çok yeni kesesi bile gözükmedi beta 349 falandı hafta tekrar çağardı. bence bırak artık hakkıyla emdi 2 yaş tamamdır. ikinci bebek heyecanıda bi başkaymış değişik farklı bi duygu kapladı beni
Ay cnm hayrli olsun tedavin bittimiki hamile kaldin.cok ii ettin az ara ii.bnmki buyudu bile uc aylik olduk:)deniz bence sende ihmal etme emarı bakalım ne çıkaçak
Emarda bir radyasyon var diyorlar Bir yok diyorlar şaşırdım kaldım radyasyon var diye istemiyordum ama Görümcem bir doktora sormuş O da kesinlikle radyasyon yok tomografi ve röntgen de var demiş emarda Yok helyum gazıyla çalışıyor demiş Ben de rahatladım randevu alıp gideceğim bakalım ne çıkacak Ben emzirmeye ara vermesinden korkuyorumdeniz bence sende ihmal etme emarı bakalım ne çıkaçak
Cnm Rabbim kucagina almayi buyutmeyi nasip etsin :)evet :) bugün dr gittim daha çok yeni kesesi bile gözükmedi beta 349 falandı hafta tekrar çağardı. bence bırak artık hakkıyla emdi 2 yaş tamamdır. ikinci bebek heyecanıda bi başkaymış değişik farklı bi duygu kapladı beni
Bencede bu dönemde bıraktırma o zaman. Ben kocakarı usulü bıraktırdım sakız uzerıne yeşillik yapıştırdım. Normalde saç yaparlar ama ben kıyamadım.daha sonraki günlerde de yara bandı yapıştırdım baktı baktı iğrendı gitti. Bence bak bu 2 yaş ikinci çocuk için çok ideal bi zaman:) yaşımda zaten 29 oldu olacak ruhum 20 lerde kalsadaKızım büyük azi dişlerini çıkarıyor bu ara gece çok uyanıyor ağlıyor bende 2 yi doldurunca bırakmak niyetindeyim normalde ama böyle olunca arada kaldım çok zor olcak bu ara kalkisirsam. Sen nasıl bıraktirdin gece uykuları nasıl. Bizim normalde gece uyanmazdı kızım sabaha karşı belki 1 kere ama şimdi sıkıntısı var. Yeniden bebek gelicek heyecan olmaz mı tabii. Bende 4 yaş ara olsun istiyorum ama bakalım kısmet eşim 5 diyor. 3 yaşını doldursun çalışmayı düşünüyorum şu an bişey belli değil anlican.
Valla tedavi bitti hala agrım vardı tekrar başlayalım dedi istemedim.elimde çocuk arabası minübüse bin indir kaldır hergün zor oldu.dr anlattım eğer hamile olmazsan baharda bi fizik tedavi daha yapalım dedi . Hamileliğinde de pilates öneriyorum dedi. Yüzmeye de mutlaka git dedi. Ben tedaviye zor geliyorum ne pilatesi ne yüzmesi :) . Eskisinden daha iyiyim şükür ama tamamen geçmedi çok agrım olursa ardınç yağıyla masaj yapıyoruz iyi geliyor. Emarda radyasyon yokmuş herkes öyle söylüyor Şen'de ihmal etmeAy cnm hayrli olsun tedavin bittimiki hamile kaldin.cok ii ettin az ara ii.bnmki buyudu bile uc aylik olduk:)
Amin Allah gönlüne göre versin. Bende kız duygusunu tatdım inşallah birde erkek duygusu tadarımBende 3 ay sonra istiyorum insaAllah hayirli saglikli bir kizimolurrr:))))
Amin cnmmm insaAllah. .Rabbim hepimizn gonlune gore versin :) insaAllah mujde verirsinnn bizee cinsiyetini ogrenince temuz annesi olucan insaAllah :) bende ocak veya subat annesi olmak istiyorum bakalim kismetAmin Allah gönlüne göre versin. Bende kız duygusunu tatdım inşallah birde erkek duygusu tadarım
Seninki eylüldü di mi? Bende de bi yaz bebeği merakı vardı.Amin cnmmm insaAllah. .Rabbim hepimizn gonlune gore versin :) insaAllah mujde verirsinnn bizee cinsiyetini ogrenince temuz annesi olucan insaAllah :) bende ocak veya subat annesi olmak istiyorum bakalim kismet
Evet o görünmüyor bayadirHerkesten ses çıktı da snovdrop san çıkmadı
Evet cnm 24 eylul de dogdu oglum..dieri agustosta dogmustu baya bir sicak ti :)Seninki eylüldü di mi? Bende de bi yaz bebeği merakı vardı.
Bende öyle düşünüyorum. Bakalım nasıl olacakBen 2 Ağustos'ta doğum yaptım o kadar rahatım ki Bence de bence daha iyi çünkü atletle geze biliyorsun yıkansam düşünmüyorsun kızım 11 Ekim'de doğdu soğukta o zaman o zordu ya aman Bence yaz annesi olmak kış annesi olmaktansa daha iyi En azından bana öyle geldi bilemiyorum
Cnm sen temuz annelerini takip ediyormusunSen nasıl oldun gittin mi dr emar günü aldın mı
Yok hayır ya bana sanki buraya ihanet ederim gibi geliyorCnm sen temuz annelerini takip ediyormusun