- 10 Ekim 2015
- 710
- 151
- 53
- 37
Kızımda yaptım doğru çıktı bu sefer de erkek gözüküyor. Ama tabi Allah bilir.Kizlar huuu çin takvimi ne kadar dogruuu uygulayan varmi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızımda yaptım doğru çıktı bu sefer de erkek gözüküyor. Ama tabi Allah bilir.Kizlar huuu çin takvimi ne kadar dogruuu uygulayan varmi![]()
Yok hayır ya bana sanki buraya ihanet ederim gibi geliyoryaaa sevin benim gibi insanları bu ne temiz yüreklilik gidip kendimi öpeceğim
![]()
Ben kızımda bakmıştım erkek çıkmıştı hem çin hem rus takviminde erkek çıkıyorduKizlar huuu çin takvimi ne kadar dogruuu uygulayan varmi![]()
Allah gönlüne göre versin canım. İkinci hamilelik de heyecan verici insan özlüyor o günleri. Bende sanki ikinci çocuk olursa kızıma ihanet edicem gibi geliyor :) çok saçma biliyorum ama öyle geliyor isteKızımda yaptım doğru çıktı bu sefer de erkek gözüküyor. Ama tabi Allah bilir.
Yani buda hurefe:)))Ben kızımda bakmıştım erkek çıkmıştı hem çin hem rus takviminde erkek çıkıyordu
Cnm evt gercektende oyle hissediyor insan. .bende ilkbasta oyle hissetmistim..2 oglumun arasi rahat bir 7 sene varrr:)) ama budefa nasip olursa okadar brklemicemAllah gönlüne göre versin canım. İkinci hamilelik de heyecan verici insan özlüyor o günleri. Bende sanki ikinci çocuk olursa kızıma ihanet edicem gibi geliyor :) çok saçma biliyorum ama öyle geliyor iste
Ooo sen 3.yu düşünüyorsun :) bur sefer kız olur inşallah yasin kaçtı cnmCnm evt gercektende oyle hissediyor insan. .bende ilkbasta oyle hissetmistim..2 oglumun arasi rahat bir 7 sene varrr:)) ama budefa nasip olursa okadar brklemicem
Evet Canım 30 diyelim artik:)Ooo sen 3.yu düşünüyorsun :) bur sefer kız olur inşallah yasin kaçtı cnm
O kadar dedim Yasemin beraber yapalım diye dinleyen kim :) aslında bende de var o duygu ama önemli olan dengeyi kurabilmek. İnsallah bende o dengeyi kurabiliri. Şimdi soruyorum kızım kardeşin nerede diye gelip karnımı seviyor ordaaaa yapıyor:) bunu nasıl kavradı hemen anlamış değilim ama sanırım onlar bizden daha çabuk adapte oluyorlar. Benim bebek sanırım daha yeni 5 haftalık oldu. Hala bana yetişmek için bir şansın var :))))Allah gönlüne göre versin canım. İkinci hamilelik de heyecan verici insan özlüyor o günleri. Bende sanki ikinci çocuk olursa kızıma ihanet edicem gibi geliyor :) çok saçma biliyorum ama öyle geliyor iste
De de bende yakında 29 diyeceğim ama ruhum hep 21Evet Canım 30 diyelim artik:)
Ay benimde 22 diyesim varrr hepDe de bende yakında 29 diyeceğim ama ruhum hep 21![]()
O kadar dedim Yasemin beraber yapalım diye dinleyen kim :) aslında bende de var o duygu ama önemli olan dengeyi kurabilmek. İnsallah bende o dengeyi kurabiliri. Şimdi soruyorum kızım kardeşin nerede diye gelip karnımı seviyor ordaaaa yapıyor:) bunu nasıl kavradı hemen anlamış değilim ama sanırım onlar bizden daha çabuk adapte oluyorlar. Benim bebek sanırım daha yeni 5 haftalık oldu. Hala bana yetişmek için bir şansın var :))))
30 yasa 3 çocuk sığdırmak da marifet bu zamanda millet 1.cocugu doğuruyorEvet Canım 30 diyelim artik:)
Ewt cnm Rabbim herkesin gonlune gore versin :)30 yasa 3 çocuk sığdırmak da marifet bu zamanda millet 1.cocugu doğuruyor
ağ canım:) giremiyo olman çok normal valla benim canıma birtanesi okuyor. Uzun zaman sonra ilk defa gündüz uyudu ne yapacağımı şaşırdım mutluluktanSelam kızlar nasılsınız bayagidir giremiyordum.denizyildizi ikinciyide buyuttun maşallah bu arada geçmiş olsun canım.
Sunsut sana da hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün Allah gönlüne göre versin.yasemin sen tek çocukla kaldin hadi yetiş bunlara.
Benim hiç vaktim yok bayanlar üç çocuk beni çok yoruyor ama Allah can sağlığı versin.
biz de 3 olduk. çok keyifli şimdilik. ama ev berbat halde. sürekli dağınık. sen nasıl başa çıkıyorsun?Selam kızlar nasılsınız bayagidir giremiyordum.denizyildizi ikinciyide buyuttun maşallah bu arada geçmiş olsun canım.
Sunsut sana da hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün Allah gönlüne göre versin.yasemin sen tek çocukla kaldin hadi yetiş bunlara.
Benim hiç vaktim yok bayanlar üç çocuk beni çok yoruyor ama Allah can sağlığı versin.
biz de 3 olduk. çok keyifli şimdilik. ama ev berbat halde. sürekli dağınık. sen nasıl başa çıkıyorsun?
S
ağ canım:) giremiyo olman çok normal valla benim canıma birtanesi okuyor. Uzun zaman sonra ilk defa gündüz uyudu ne yapacağımı şaşırdım mutluluktanev savaş alanı en iyisi temizlik
![]()