2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızımda yaptım doğru çıktı bu sefer de erkek gözüküyor. Ama tabi Allah bilir.
Allah gönlüne göre versin canım. İkinci hamilelik de heyecan verici insan özlüyor o günleri. Bende sanki ikinci çocuk olursa kızıma ihanet edicem gibi geliyor :) çok saçma biliyorum ama öyle geliyor iste

Allah gönlüne göre versin canım. İkinci hamilelik de heyecan verici insan özlüyor o günleri. Bende sanki ikinci çocuk olursa kızıma ihanet edicem gibi geliyor :) çok saçma biliyorum ama öyle geliyor iste
Cnm evt gercektende oyle hissediyor insan. .bende ilkbasta oyle hissetmistim..2 oglumun arasi rahat bir 7 sene varrr:)) ama budefa nasip olursa okadar brklemicem

O kadar dedim Yasemin beraber yapalım diye dinleyen kim :) aslında bende de var o duygu ama önemli olan dengeyi kurabilmek. İnsallah bende o dengeyi kurabiliri. Şimdi soruyorum kızım kardeşin nerede diye gelip karnımı seviyor ordaaaa yapıyor:) bunu nasıl kavradı hemen anlamış değilim ama sanırım onlar bizden daha çabuk adapte oluyorlar. Benim bebek sanırım daha yeni 5 haftalık oldu. Hala bana yetişmek için bir şansın var :))))

Ben kızımın özel günlerini hep yazıyorum hamile olduğumu öğrendiğim ilk andan beri tüm kontrollerini, doğumunu, konuşmasını , yürümesini..... şimdi bu bebek için başladım anam hangibirinin yazacağım :D birtanesi zorluyordu iki oldu.

O kadar dedim Yasemin beraber yapalım diye dinleyen kim :) aslında bende de var o duygu ama önemli olan dengeyi kurabilmek. İnsallah bende o dengeyi kurabiliri. Şimdi soruyorum kızım kardeşin nerede diye gelip karnımı seviyor ordaaaa yapıyor:) bunu nasıl kavradı hemen anlamış değilim ama sanırım onlar bizden daha çabuk adapte oluyorlar. Benim bebek sanırım daha yeni 5 haftalık oldu. Hala bana yetişmek için bir şansın var :))))
:KK70: yok canım valla maddi manevi biraz daha zaman var bence bizim için. Sizin için herşey gönlünüzce olur inşallah bizim biraz daha zamanımız var :KK54:

Selam kızlar nasılsınız bayagidir giremiyordum.denizyildizi ikinciyide buyuttun maşallah bu arada geçmiş olsun canım.
Sunsut sana da hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün Allah gönlüne göre versin.yasemin sen tek çocukla kaldin hadi yetiş bunlara.
Benim hiç vaktim yok bayanlar üç çocuk beni çok yoruyor ama Allah can sağlığı versin.

S
Selam kızlar nasılsınız bayagidir giremiyordum.denizyildizi ikinciyide buyuttun maşallah bu arada geçmiş olsun canım.
Sunsut sana da hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün Allah gönlüne göre versin.yasemin sen tek çocukla kaldin hadi yetiş bunlara.
Benim hiç vaktim yok bayanlar üç çocuk beni çok yoruyor ama Allah can sağlığı versin.
ağ canım:) giremiyo olman çok normal valla benim canıma birtanesi okuyor. Uzun zaman sonra ilk defa gündüz uyudu ne yapacağımı şaşırdım mutluluktan :halay:ev savaş alanı en iyisi temizlik :temizlik:

biz de 3 olduk. çok keyifli şimdilik. ama ev berbat halde. sürekli dağınık. sen nasıl başa çıkıyorsun?

biz de 3 olduk. çok keyifli şimdilik. ama ev berbat halde. sürekli dağınık. sen nasıl başa çıkıyorsun?

Başa çıkamıyorumki oğlum çok yaramaz hiperaktif çok sabırlı bir insandim şimdi değil ev sürekli dağınık topluyorum yine aynı inşallah büyüdüğünde akillanir ne yapicam valla şaşırdım birde geceleri çok sık uyanıp biberon istiyor mesela dün akşam saat 1 de uyudu 4 de geri kalktı bi düzensiz lik var

Back
X