2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kizlar igrencsiniz ya idrar.midrar:rolleyes: hayrli.saglikli olsinlarda cinsiyey ikinci plnda ama sunset oglun olsun cok isterim.okisinin yeride okadar farkli oluorki.uyku konusunda bnde dertliyim kizim uzun zamandr sapitmisti zaten.uyuyor ama nasil.surekli uykuda aglior,sacma sapan yatior snyde bir duzeltiorum.kut kafayi duvara koyuyor duzelt.hyr bide yatagndada yatmior illa yanmda yatacak.uykusu geldimmi elimdem tutup goturuor yataga.bazende babasi kardesinide istior yanina.uykudan kalkip beni goremezse ajan gbi pesime dusuor.ornegin bugun saat 5te soylene soylene kalktim yan odaya esimin yanina gittim yarim saate kalmadi kizim kalmmis o.karanlikta gelip babasima bakio.benide goremedi ya saloma gdecekti babanin arkadsindan kizim burdayim dedim anam kiyamet koptu hemen ilgi icin aglamaya basladi.aldim gel yatalmmkizim dedim.gene donduk yataga uyudu.of kizlar bizim duzen su sekilde anlatayim.11de uyudular diyelim oglan geldgmdem beri kiz cok gec yatar oldu.neyse saat ikide oglan kalkior 30®dk emior benm.kafa dusuor tabi pat pat:KK34:yerine atiom tam.daliom belime kizim tarafndan bir tekme.onu duzeltiom.tam daliodum kizimdan bir aglama sesi.sus kizim.sus diom.tam.daliom kizim.yanagima bir tokat atior onu duzelt tam dal gum kafa duvarda hadi duzelt
Dal ayaklar belimde ittirior duzelt.saat oldumu bes.tam.dal.oglanin ingaaa sesi kalk meme ver 30dk.yatir.dal ezan sesi haydaaaaaa kalk ezana
Abdest alirken kizdan aglama sesi.bi baktinki yaninda.namazi kil kizi gotur yataga uyut.tam dal kocanin alarm sesi.icinden kapat ulan su alarmi de.gene tam dal oglan tamamen kalksin uykudan saat 7,8oldu.iste ben boleyim
Imi yildir dertleniom size kozim yanmda yatio die
Cozum.bulamadm benide yatrmior uyuyamiom iki saatlik uykuya ayakta duruorum.napicm blmyrm:cry:

Kizlar igrencsiniz ya idrar.midrar:rolleyes: hayrli.saglikli olsinlarda cinsiyey ikinci plnda ama sunset oglun olsun cok isterim.okisinin yeride okadar farkli oluorki.uyku konusunda bnde dertliyim kizim uzun zamandr sapitmisti zaten.uyuyor ama nasil.surekli uykuda aglior,sacma sapan yatior snyde bir duzeltiorum.kut kafayi duvara koyuyor duzelt.hyr bide yatagndada yatmior illa yanmda yatacak.uykusu geldimmi elimdem tutup goturuor yataga.bazende babasi kardesinide istior yanina.uykudan kalkip beni goremezse ajan gbi pesime dusuor.ornegin bugun saat 5te soylene soylene kalktim yan odaya esimin yanina gittim yarim saate kalmadi kizim kalmmis o.karanlikta gelip babasima bakio.benide goremedi ya saloma gdecekti babanin arkadsindan kizim burdayim dedim anam kiyamet koptu hemen ilgi icin aglamaya basladi.aldim gel yatalmmkizim dedim.gene donduk yataga uyudu.of kizlar bizim duzen su sekilde anlatayim.11de uyudular diyelim oglan geldgmdem beri kiz cok gec yatar oldu.neyse saat ikide oglan kalkior 30®dk emior benm.kafa dusuor tabi pat pat:KK34:yerine atiom tam.daliom belime kizim tarafndan bir tekme.onu duzeltiom.tam daliodum kizimdan bir aglama sesi.sus kizim.sus diom.tam.daliom kizim.yanagima bir tokat atior onu duzelt tam dal gum kafa duvarda hadi duzelt
Dal ayaklar belimde ittirior duzelt.saat oldumu bes.tam.dal.oglanin ingaaa sesi kalk meme ver 30dk.yatir.dal ezan sesi haydaaaaaa kalk ezana
Abdest alirken kizdan aglama sesi.bi baktinki yaninda.namazi kil kizi gotur yataga uyut.tam dal kocanin alarm sesi.icinden kapat ulan su alarmi de.gene tam dal oglan tamamen kalksin uykudan saat 7,8oldu.iste ben boleyim
Imi yildir dertleniom size kozim yanmda yatio die
Cozum.bulamadm benide yatrmior uyuyamiom iki saatlik uykuya ayakta duruorum.napicm blmyrm:cry:
Zamanla Hersey duzelir cnm.az daha sabret :))) tabiki cinsiyet 2.planda ama insan oglu iste ne yoksa onu arzuluyor

Denizyıldızı valla gözümü korkuttun :KK17: Yasemin valla biz bazen 11 e kadar yatıyoruz. Ama uyku düzenimiz bozuldu eskiden akşam 9 dediğimde çoktan uyumuş oluyordu. O zaman erken kalkıyorduk ama öğlen uykumuz oluyordu.

Midem bulanıyor ama hiç istihfar etmedim. Kızımda bulantım varken yiyemiyordum bunda yiyorum rahatlar gibi oluyorum 5 dk geçmeden pişman oluyorum. Herkes bu erkek diyor rabbim hayırlısını nasip etsin. Farklılık istemiyorum desem yalan olur. Birde bişey olunca oğlum diyorum birden.

Memeyi bırakıyoruz kızlar dün gece meme emmeden uyuduk. Gece birkaç kez kalkti yanımda yatırdım okşadı sevdim burdayım kızım dedim bir ara rüya gördüm sanırım toka falan dedi ağladı kucağıma aldım. Biraz uykusuz bir gece oldu sabah da 6 - 7 arası kalktı tam bakmadım saate mızmızlandi kucağıma aldım evin içinde gezdirdim 7.30 gibi ayıldı. Çok şükür büyük bir sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar arada me diyor devamını söylemiyor eliyle gösteriyor bende açıyorum seviyor öpüyor bakalım bu gece de emmeden uyursa atlatırız inşallah. Ay ben çok duygusalim bugün:( çok şükür Rabbim nasib etti 2 yıl doya doya emzirdim kizimi allah herkese nasib etsin. Yine de içim buruk gözüm yaşlı ...

Memeyi bırakıyoruz kızlar dün gece meme emmeden uyuduk. Gece birkaç kez kalkti yanımda yatırdım okşadı sevdim burdayım kızım dedim bir ara rüya gördüm sanırım toka falan dedi ağladı kucağıma aldım. Biraz uykusuz bir gece oldu sabah da 6 - 7 arası kalktı tam bakmadım saate mızmızlandi kucağıma aldım evin içinde gezdirdim 7.30 gibi ayıldı. Çok şükür büyük bir sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar arada me diyor devamını söylemiyor eliyle gösteriyor bende açıyorum seviyor öpüyor bakalım bu gece de emmeden uyursa atlatırız inşallah. Ay ben çok duygusalim bugün:KK43: çok şükür Rabbim nasib etti 2 yıl doya doya emzirdim kizimi allah herkese nasib etsin. Yine de içim buruk gözüm yaşlı ...
Ben bıraktırdığım gün dokunsalar hıçkıra hıçkıra ağlayacaktım. Sandımki birdaha böyle sarılmayacağız, emerken yüzümü gözümü sevdiği gibi birdaha sevmeyecek... ama öyle olmuyormuş :) hala versem alacak gördüğü an memeeee diyor ;) gör bak gece kalkmaları olmayacak eskisi gibi

Memeyi bırakıyoruz kızlar dün gece meme emmeden uyuduk. Gece birkaç kez kalkti yanımda yatırdım okşadı sevdim burdayım kızım dedim bir ara rüya gördüm sanırım toka falan dedi ağladı kucağıma aldım. Biraz uykusuz bir gece oldu sabah da 6 - 7 arası kalktı tam bakmadım saate mızmızlandi kucağıma aldım evin içinde gezdirdim 7.30 gibi ayıldı. Çok şükür büyük bir sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar arada me diyor devamını söylemiyor eliyle gösteriyor bende açıyorum seviyor öpüyor bakalım bu gece de emmeden uyursa atlatırız inşallah. Ay ben çok duygusalim bugün:KK43: çok şükür Rabbim nasib etti 2 yıl doya doya emzirdim kizimi allah herkese nasib etsin. Yine de içim buruk gözüm yaşlı ...
Büyüdükçe duygusallaşıyoruz bu gün bende ağladım

Ben bıraktırdığım gün dokunsalar hıçkıra hıçkıra ağlayacaktım. Sandımki birdaha böyle sarılmayacağız, emerken yüzümü gözümü sevdiği gibi birdaha sevmeyecek... ama öyle olmuyormuş :) hala versem alacak gördüğü an memeeee diyor :KK66: gör bak gece kalkmaları olmayacak eskisi gibi
Ay sorma yaa değişik bir ruh hali hem yavaş yavaş bagimsizlasiyor büyüyor diye seviniyorum hem de üzgünüm geçicek inşallah. Emzirme olayını zaten baya azalmıştık öğlen ve akşam uyurken veriyordum bir de gece kalkınca sonra öğlenleri de biraktirdim. Şimdi seviyoruz görünce bakalım bu gece nasıl gecicek

Öyle sarılışı vardı ki öyle içten gözlerini gözlerime bakıp gülümseyişi belkide büyüyor bebekliğine dönme ihtimalimiz yok artık büyüyor ufaklığım duygusalım sanırım
Ahh ahh bende çok duygusalim. Çok şükür Allâh a sağlıklı evlatlarımız var ne diyelim büyüyorlar yeter ki iyi olsunlar yanımızda olsunlar

Ooo kizlar siz duygasalnz memehi birakti diosuniz bide bemi dusunun ben napayim.ilk goZ agrim ilk heyecanm bir kez bile emmedi nasil icimde yaradir bilemessinz.tamam Rabbime cok sukur 26aydir sagarak veriorm gene anne sutu aldi ama emzirmek baska.oglumd yasiom ama ilk goz agrisi ilk heyecan baska be .ah ah kotu oldum.sunset gozun korkmasin Allah kolayini verir iste bizim bazen ii oluor ii uyuyoz bazende sapitioz .bir seje sknti cekcez yapcak bsey yok.buarada unuttum belim ilaclrdan bi hafta sonra gecti artik emar randevusu aliodum ya aman Allah kimseye vermesin o aciyi

Gonul ne yoksa onu ister.kizi olmayan koz haretiyle yanar oglu olmayan ogul hasretiyle.ikisinin yeride cok farkli.Allah berkese nasip etsin etmeyenlerede hicc uzulmesin demekko daha hayirli.oglu olup ta bayirsz olcama elli tane kkzi olsun yda tam tersi elli tane oglu olsun allah onlari hayirli etsin
Kizjm surekli oglussss diye gidip opuo kardesini.icim eriyor resmen

Ooo kizlar siz duygasalnz memehi birakti diosuniz bide bemi dusunun ben napayim.ilk goZ agrim ilk heyecanm bir kez bile emmedi nasil icimde yaradir bilemessinz.tamam Rabbime cok sukur 26aydir sagarak veriorm gene anne sutu aldi ama emzirmek baska.oglumd yasiom ama ilk goz agrisi ilk heyecan baska be .ah ah kotu oldum.sunset gozun korkmasin Allah kolayini verir iste bizim bazen ii oluor ii uyuyoz bazende sapitioz .bir seje sknti cekcez yapcak bsey yok.buarada unuttum belim ilaclrdan bi hafta sonra gecti artik emar randevusu aliodum ya aman Allah kimseye vermesin o aciyi
Sevindim canım ağrının geçmesine ama sen yine de bir emar çekil

ortanca kızım 25 aylık oldu ama 30 a tamamlamak istiyorum inşallah. 3,5 aylık kızımla beraber emişiyorlar :)
ilk kızım da 30 ay emdi.

Yasemin emmeyi tamamiyle bıraktınız mı
Hayır canım bırakamadık kızım rahatsızlandı aslında gündüz bişeyi yoktu ama gece burnu tıkanıyordu çok sık uyanıyordu bir de ağzında aft çıktı memeyle alakası var mı bilmiyorum ama strese bağlı da olabiliyormuş iştah da sifirdi. Şimdilik erteledim kizimi yıpratmak istemiyorum bu süreçte çünkü bende çok Üzüldüm. Bu ay daha uyurken emsin de tekrar denicem inşallah doğru zamanı yakalarim

ortanca kızım 25 aylık oldu ama 30 a tamamlamak istiyorum inşallah. 3,5 aylık kızımla beraber emişiyorlar :)
ilk kızım da 30 ay emdi.
Hadi ya ne güzel. Ay herkes hala emiyor mu yeter artık muhabbetinde yaşıtları hep bıraktı. Bende bazen yoruluyorum ama biraz rahatsızlandı kızım şimdilik bir süre erteledim. Sen ilkine nasıl biraktirmistin

Hadi ya ne güzel. Ay herkes hala emiyor mu yeter artık muhabbetinde yaşıtları hep bıraktı. Bende bazen yoruluyorum ama biraz rahatsızlandı kızım şimdilik bir süre erteledim. Sen ilkine nasıl biraktirmistin
30 aylık olduğu için laftan anlıyorlar. artık meme yok kızım dedim. iki gün kimyon sürdüm, bak acı dedim. bıraktı.

bana da çok şeyler diyorlar da umrumda değil

30 aylık olduğu için laftan anlıyorlar. artık meme yok kızım dedim. iki gün kimyon sürdüm, bak acı dedim. bıraktı.

bana da çok şeyler diyorlar da umrumda değil
Birkaç gece meme emmeden uyuduk kızım şu an da anlıyor beni ama rahatsızlandı ve biraz da hırçınlasti bende onu üzmek istemiyorum biraz daha beklicem azi disleri de geliyor bu ara pek keyfi yok. Birşey sürmedim ben şimdilik zamana bıraktım

Back
X