- 20 Mart 2013
- 1.704
- 444
- 198
Kizlar igrencsiniz ya idrar.midrar
hayrli.saglikli olsinlarda cinsiyey ikinci plnda ama sunset oglun olsun cok isterim.okisinin yeride okadar farkli oluorki.uyku konusunda bnde dertliyim kizim uzun zamandr sapitmisti zaten.uyuyor ama nasil.surekli uykuda aglior,sacma sapan yatior snyde bir duzeltiorum.kut kafayi duvara koyuyor duzelt.hyr bide yatagndada yatmior illa yanmda yatacak.uykusu geldimmi elimdem tutup goturuor yataga.bazende babasi kardesinide istior yanina.uykudan kalkip beni goremezse ajan gbi pesime dusuor.ornegin bugun saat 5te soylene soylene kalktim yan odaya esimin yanina gittim yarim saate kalmadi kizim kalmmis o.karanlikta gelip babasima bakio.benide goremedi ya saloma gdecekti babanin arkadsindan kizim burdayim dedim anam kiyamet koptu hemen ilgi icin aglamaya basladi.aldim gel yatalmmkizim dedim.gene donduk yataga uyudu.of kizlar bizim duzen su sekilde anlatayim.11de uyudular diyelim oglan geldgmdem beri kiz cok gec yatar oldu.neyse saat ikide oglan kalkior 30®dk emior benm.kafa dusuor tabi pat pat
yerine atiom tam.daliom belime kizim tarafndan bir tekme.onu duzeltiom.tam daliodum kizimdan bir aglama sesi.sus kizim.sus diom.tam.daliom kizim.yanagima bir tokat atior onu duzelt tam dal gum kafa duvarda hadi duzelt
Dal ayaklar belimde ittirior duzelt.saat oldumu bes.tam.dal.oglanin ingaaa sesi kalk meme ver 30dk.yatir.dal ezan sesi haydaaaaaa kalk ezana
Abdest alirken kizdan aglama sesi.bi baktinki yaninda.namazi kil kizi gotur yataga uyut.tam dal kocanin alarm sesi.icinden kapat ulan su alarmi de.gene tam dal oglan tamamen kalksin uykudan saat 7,8oldu.iste ben boleyim
Imi yildir dertleniom size kozim yanmda yatio die
Cozum.bulamadm benide yatrmior uyuyamiom iki saatlik uykuya ayakta duruorum.napicm blmyrm

Dal ayaklar belimde ittirior duzelt.saat oldumu bes.tam.dal.oglanin ingaaa sesi kalk meme ver 30dk.yatir.dal ezan sesi haydaaaaaa kalk ezana
Abdest alirken kizdan aglama sesi.bi baktinki yaninda.namazi kil kizi gotur yataga uyut.tam dal kocanin alarm sesi.icinden kapat ulan su alarmi de.gene tam dal oglan tamamen kalksin uykudan saat 7,8oldu.iste ben boleyim
Imi yildir dertleniom size kozim yanmda yatio die
Cozum.bulamadm benide yatrmior uyuyamiom iki saatlik uykuya ayakta duruorum.napicm blmyrm