2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Sancın olduğunda açılma var mı diye baktılar mı? Benim kızımda ne sancı ne bişey elimi kolumu sallaya sallaya gittim. Kızında da sancın olmuş muydu? Yazık ya 37 de aldırmak bir ay önce
Kizimda 40dolumunda suyumun gelmesiyle hafif sancilar basladi .acilmaya bakildi bir cmdi rahim yolu kalindi.sonra hafif olan samcida kesildi.yani sancu yok oldu.doktor bosuna cekersin suni samci vs hcbsey yaramaz sen dogurana kadar bebek strese grer dedi.bn beklemek istedim ama aclma ilerlemedi sezeryene girdim.oglumda baska doktor sectim sabirla doktor bekledi beni.hic acilma yumusama yoktu.sanci basladi acilma bir cm oldu.doktor um cok iyi ilerleyecek istersen normal olabilir dedi.evet normal deneyelim dedim.bekle bekle sancilar tavan gun bitti ben bittim acilma hala bir cmdi.kusmaya basladim suyumda patladi sancilar var yuksek derecede ama acilma olmadi.doktorda belli etmedi ama strese grmeye basladi.ona ragmen bebek ii oldukca istersen suni sqnci vereyim bekleyelim ama iki gun sonra ya olir ya olmaz bukadarda cekmeye gerek var mi dedi.bende hocam bnm icin onemli olan bebegimin gununu kendisinin secmesiydi ve bunu basardik artik rahatlikla sezeryene grebilirim dedim ve bir cmle girdim hic pisman dglm.elli tane dogursam ellisindede bebegimin kendi gununu secmesini beklerim.tabi onemli bir risk teskil etmedikce.sancilar ve dier seyler bebegin dis dunyaya gelcegini anlamasina yarior ve bebegi hazirlior.inan bunlarin cok etkisi var.ben kizimdada ilk dogumdu sona kadar bekledm ama anesteziyle oldu ten tene temas vs olmadi .huzurlu bir hamilelik ve dogum gecrmedim dogum cok zordu.s ve inaniorum hepsi yansidi.

Senin yine iyi 40 da sinyal vermiş benimki sinyal falan vermedi :KK70:yalnız son günlerde karnımın ortasına toplanıp geriliyordu. Acaba beklesem ne olurdu. Ya az çok bi belirtim olması lazımdı değil mi ? Bakalım bu doğumumu çok merak ediyorum bi sancım olacak mı ya da ne bileyim suyum gelecek mi

Senin yine iyi 40 da sinyal vermiş benimki sinyal falan vermedi :KK70:yalnız son günlerde karnımın ortasına toplanıp geriliyordu. Acaba beklesem ne olurdu. Ya az çok bi belirtim olması lazımdı değil mi ? Bakalım bu doğumumu çok merak ediyorum bi sancım olacak mı ya da ne bileyim suyum gelecek mi
Bende de belirti olmadı canim 40 haftayı doldurdum kontrolde 5 cm açılma vardı ve yumuşama vardı nst de 1 tane falan sancı çıkmıştı suni sancı ile doğum yaptım ama çok hafif bir dozda verildi 2 saate doğdu kızım. 5 cm açılma var dedi sen bilirsin istersen bekleyelim istersen suni sancı verelim ben beklemek istemedim 5 cm le gezemezdim zaten eve gidip hazırlandım duş aldım hastaneye gittim 6 cm olmustu

Kızlar sizin yavrular zıplıyor mu. Kızım hm gayet hareketli ama ziplayamiyor normal midir bilemedim

Bende de belirti olmadı canim 40 haftayı doldurdum kontrolde 5 cm açılma vardı ve yumuşama vardı nst de 1 tane falan sancı çıkmıştı suni sancı ile doğum yaptım ama çok hafif bir dozda verildi 2 saate doğdu kızım. 5 cm açılma var dedi sen bilirsin istersen bekleyelim istersen suni sancı verelim ben beklemek istemedim 5 cm le gezemezdim zaten eve gidip hazırlandım duş aldım hastaneye gittim 6 cm olmustu

Ne güzel ya bana kısmet olmadı

Yok cnm.sanci olaylari kadinin beyniyle ve agri esigiyle alakali.bazi kadinlar var 10cm aciliorlar dogum baslior anlamiorlar agrisiz dogum yapiolar.ilginc dimi.hem bana kismet olmadi diom ya normal dogumda hic kolay dgl cnm ya herseyin hayirlisi valla saglikli olsunlarda

Benim kızım birkaç gündür gece korkarak uyanıyor ordaaaa yapıyor. Evdeki cisimleri bişeylere mi benzetiyor acaba. Gece yanımızda uyudu

Benim kızım birkaç gündür gece korkarak uyanıyor ordaaaa yapıyor. Evdeki cisimleri bişeylere mi benzetiyor acaba. Gece yanımızda uyudu
Ya dediğin gibidir ya biraz rahatsızlığı vardır rüyasında kabus görüyor yapıyordur ya da rahatsız ediyordur. Canım benim kız da bir ara bir buçuk ay kadar her gece dediğin gibi ağlayıp uyanıyordu artık uykular kabus olmuştur bir neden de bulamıyordum kafayı yiyordum ki biliyorsun benim kız güzel uyur. Bir gece gene ağladı Gözümü açtım doğruldum o anda perde havalandı aşırı şekilde Rüzgar varmış gibi sonra sürekli okuyup yanına Kuran indirmeye başladık düzeldi
Öyle bir şey vardır demiyorum Tabii ki İnşallah yoktur Sen gene de oku sürekli Kuran indir. Rahatsız mı acaba ondan da olabilir ya da eşyaları çıkar odada mı bakalım geçecek mi dönem dönem oluyor böyle

Fatiha, ayetel kürsü, nas, ihlas okumadan yatmıyorum ona. Bi büyük birine okutayım en iyisi

Bugün dr gittim. Doktor erkeğe benzetti haftaya daha net belli olur dedi. Keşke net bişey deseydi

Bugün dr gittim. Doktor erkeğe benzetti haftaya daha net belli olur dedi. Keşke net bişey deseydi
Erkektir o zaman demeekki cikinti gordu.hadi gozun aydib cok sevndm benm gbi olcak bir kiz bir erkek.ne guzel Allahh hayirli saglijli evlat eylesin ins

Bu arada 39 da alacakmış. 40 41 i beklemem dedi eğer istiyorsan kağıt imzalarsın dedi. Her çocuk farklı olduğundan dolayı yani normal Doğum olabilme ihtimaline karşı erken alınıyormuş.

Benim oğlum iki ay önce kedi diye bağırıp korkuyor du kucağımdan inmiyor du ama şuan öyle bir şey yok.acaba siz farkında olmadan biseyle korkuttunuzmu.bence geçer bol bol oku.

Bu arada 39 da alacakmış. 40 41 i beklemem dedi eğer istiyorsan kağıt imzalarsın dedi. Her çocuk farklı olduğundan dolayı yani normal Doğum olabilme ihtimaline karşı erken alınıyormuş.

İnşallah Allah gönlüne göre verir benimde bir ihtimal erkeğe benziyor demişti ama net değil demişti.her doktor beklemez canım benim doktorda aynı senin ki gibi alıyor hakkında hayırlısı olsun

Back
X