- 20 Mart 2013
- 1.704
- 444
- 198
Kizimda 40dolumunda suyumun gelmesiyle hafif sancilar basladi .acilmaya bakildi bir cmdi rahim yolu kalindi.sonra hafif olan samcida kesildi.yani sancu yok oldu.doktor bosuna cekersin suni samci vs hcbsey yaramaz sen dogurana kadar bebek strese grer dedi.bn beklemek istedim ama aclma ilerlemedi sezeryene girdim.oglumda baska doktor sectim sabirla doktor bekledi beni.hic acilma yumusama yoktu.sanci basladi acilma bir cm oldu.doktor um cok iyi ilerleyecek istersen normal olabilir dedi.evet normal deneyelim dedim.bekle bekle sancilar tavan gun bitti ben bittim acilma hala bir cmdi.kusmaya basladim suyumda patladi sancilar var yuksek derecede ama acilma olmadi.doktorda belli etmedi ama strese grmeye basladi.ona ragmen bebek ii oldukca istersen suni sqnci vereyim bekleyelim ama iki gun sonra ya olir ya olmaz bukadarda cekmeye gerek var mi dedi.bende hocam bnm icin onemli olan bebegimin gununu kendisinin secmesiydi ve bunu basardik artik rahatlikla sezeryene grebilirim dedim ve bir cmle girdim hic pisman dglm.elli tane dogursam ellisindede bebegimin kendi gununu secmesini beklerim.tabi onemli bir risk teskil etmedikce.sancilar ve dier seyler bebegin dis dunyaya gelcegini anlamasina yarior ve bebegi hazirlior.inan bunlarin cok etkisi var.ben kizimdada ilk dogumdu sona kadar bekledm ama anesteziyle oldu ten tene temas vs olmadi .huzurlu bir hamilelik ve dogum gecrmedim dogum cok zordu.s ve inaniorum hepsi yansidi.Sancın olduğunda açılma var mı diye baktılar mı? Benim kızımda ne sancı ne bişey elimi kolumu sallaya sallaya gittim. Kızında da sancın olmuş muydu? Yazık ya 37 de aldırmak bir ay önce