kuzum bak kurbaga görmek diye arastırdım bu çıktı :) pek inanmam tabirlere ama yinede oku istersen :)hayır olsun canım ılk defa kurbaga falan gordum ruyamda
evet heyecana yer arıyoruz dediğin gibi heyecan umarım olumsuz etkilemez bizii strese sokmaz :)zaten bızler heyecanlanmak ıcın en ufak bır sebep arıyoruz :) ama heyecan olmadanda olmuyorkı
kuzum bak kurbaga görmek diye arastırdım bu çıktı :) pek inanmam tabirlere ama yinede oku istersen :)
Rüyada görülen kurbağa rüyanın içeriğine göre çeşitli anlamlar ile ifade edilmektedir. Bu durumda rüyada kurbağa görmek genel olarak hayra ve güzelliğe yorumlanır. Rüyada görülen kurbağa kişinin hayırlı bir insan olduğu kulluk görevlerini her zaman tam bir şekilde yerine getirdiği ve bu durumda Allah katında mutlaka ödüllendirileceğine işarettir. Bazen kişinin çevresiyle olan ilişkileri şeklinde yorumlanır. Aynı zamanda rüyada görülen kurbağa uzun zamandır görmediğiniz ancak yakın zamanda göreceğiniz bir dostunuz olduğuna işaret eder. Kurbağa görmek bir haber almaya da işarettir. Rüyanın içeriği en iyi şekilde analiz edildiği takdirde kişinin rüya yorumları da en doğru şekilde yapılacaktır.
canım rüya tabirinde kurbağa hayırlı bi haber yazıyordu inşallah :)hayır olsun canım ılk defa kurbaga falan gordum ruyamda
KIZLAR SIZE 2 GUNDUR GORDUGUM RUYAYI ANLATMAK ISTIYORUM
1) kayınvalıdem bana 100 tl para verıyor boyle bır dukan gıbı bırdeyız kadınlar var battaıyeı yollukmu öyle seylerın oldugu bır yer al bu parayı harca ıhtıyaclarını karsıla kendıne bırseyler al agdanı falan yaptır dıyor yok kabul edememm dıyorum zorla verıyor sonra esımle benı uygunsuz sekılde gordum ve o sırada kucuk bı kurbaga gordum evımızde yatak odamızdan cıkıyor zıplaya zıplaya banyoya gıdıyor
2) benım merısnde unıvden bır arkadasım var sozlusu askerden geldı böyle ona bır hazırlık yapıyor gıbı kalabalık var evde oturuyoruz arkadasımın babası dıyorkı elını uzat falına baksın dıyor arkadasın sozlusu ıcın sonra ama kahve falına bakıyor ve ben uzaktan dıyorumkı orda gorunenler mezarlık degılmı ve sankı arkadasın sozlusu bebekle ılgılı bırsey dıyor sonra ben marul yıkıyorum ve arkadasa ben 3.5 4 gıbı cıkarım anca gıderım dıyorum
cok degısık geldı bu ruyalar bana kızlar
evet heyecana yer arıyoruz dediğin gibi heyecan umarım olumsuz etkilemez bizii strese sokmaz :)
ınsallah oyle olur hayırlı haberımı alırm canım :)canım rüya tabirinde kurbağa hayırlı bi haber yazıyordu inşallah :)
evet evet evet evet evetBunu bende okumuztum canım bız esımle beraberken kurbaga yatak odasından banyoya gıdıyor bır haber alacgaımıza ısaretmıs o zaman bebısımın haberını alacagım olabılırmı oyle yorumlayabılırmıyız
hmm normalde uygunsuz şekil için iyi değil derler ama bende o tarz bi şeyler görmüştüm bi şey olmadı hayırlara yoralım hayır olsun bebiş geçmiş ikinci rüyada inşallah :)
kız daha şimdiden vücudumu dinlemeye basladım gögüs ucu kontrolu yapıyorum daha 18. gündeyim üstelikYok canım ınsallah sokmaz :) ben hıc olmadıgım kadar rahatım canım vucudunu falan sakın dınleme canm
evet evet evet evet evethattaaa miniğiniz birr erkek olacak :)
kız daha şimdiden vücudumu dinlemeye basladım gögüs ucu kontrolu yapıyorum daha 18. gündeyim üstelik
bilmiyorumm bi anda içime doğdu canım :) hayrlı sağlıklı sekilde nasip olsunda inş. kuzumm cinsiyet önemli değil :)benım de gonlumden gecen o eger hamıle kalırsam erkek olacak gıbıme gelıyor :) sen nerden anladın canım :)
tamam canım söz dinlemeye calışıcam, dinlemicem kendimiii :)yokkkk yokkkk sakın öyle seyyyy yapma canımmmmmm :)
bilmiyorumm bi anda içime doğdu canım :) hayrlı sağlıklı sekilde nasip olsunda inş. kuzumm cinsiyet önemli değil :)
hıhhh ısteee böyle canımcııgm:)tamam canım söz dinlemeye calışıcam, dinlemicem kendimiii :)
KIZLAR BEN EĞER BU AY HAMİŞ KALIRSAM EŞİME YILBAŞINDA SÖYLEYECEĞİM :)
inşallah hamiş kalırsın ama nasıl sabrediceksin ben hayatta sabredemem söylemesem bile tipimden anlar hemen bişey olduğunuKIZLAR BEN EĞER BU AY HAMİŞ KALIRSAM EŞİME YILBAŞINDA SÖYLEYECEĞİM :)
:) Guzel olur canımmmmm ınsallah gonlunden gecen olurrr yılbası agacına bır not asarsın artıkkk babacıgım seneye bende aranızdayım dıye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?