2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

hayır olsun canım ılk defa kurbaga falan gordum ruyamda
kuzum bak kurbaga görmek diye arastırdım bu çıktı :) pek inanmam tabirlere ama yinede oku istersen :)

Rüyada görülen kurbağa rüyanın içeriğine göre çeşitli anlamlar ile ifade edilmektedir. Bu durumda rüyada kurbağa görmek genel olarak hayra ve güzelliğe yorumlanır. Rüyada görülen kurbağa kişinin hayırlı bir insan olduğu kulluk görevlerini her zaman tam bir şekilde yerine getirdiği ve bu durumda Allah katında mutlaka ödüllendirileceğine işarettir. Bazen kişinin çevresiyle olan ilişkileri şeklinde yorumlanır. Aynı zamanda rüyada görülen kurbağa uzun zamandır görmediğiniz ancak yakın zamanda göreceğiniz bir dostunuz olduğuna işaret eder. Kurbağa görmek bir haber almaya da işarettir. Rüyanın içeriği en iyi şekilde analiz edildiği takdirde kişinin rüya yorumları da en doğru şekilde yapılacaktır.

Bunu bende okumuztum canım bız esımle beraberken kurbaga yatak odasından banyoya gıdıyor bır haber alacgaımıza ısaretmıs o zaman bebısımın haberını alacagım olabılırmı oyle yorumlayabılırmıyız

hmm normalde uygunsuz şekil için iyi değil derler ama bende o tarz bi şeyler görmüştüm bi şey olmadı hayırlara yoralım hayır olsun bebiş geçmiş ikinci rüyada inşallah :)

evet evet evet evet evet hattaaa miniğiniz birr erkek olacak :)

hmm normalde uygunsuz şekil için iyi değil derler ama bende o tarz bi şeyler görmüştüm bi şey olmadı hayırlara yoralım hayır olsun bebiş geçmiş ikinci rüyada inşallah :)

aynen canm bebıs gectı ve kurbaga hayırlı habere ısaretmıs bız o vazıyetteyken yatak odasından banyoya dogru sıplaya zıplaya gıdıyordu acaba bebısın haberımı gelecek nedersın hayırlara cıksın canım

:) Guzel olur canımmmmm ınsallah gonlunden gecen olurrr yılbası agacına bır not asarsın artıkkk babacıgım seneye bende aranızdayım dıye :)

ağacımız yok henüz ama ben dileklerimi bi kağıda yazıp küçük bir hediye kutusuna testimi koymayı düşünüyorum hep istedim de yapamadım bu sefer yaparım belki :) kısmet hepimiz güzel haberler veririz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…