inşallah hamiş kalırsın ama nasıl sabrediceksin ben hayatta sabredemem söylemesem bile tipimden anlar hemen bişey olduğunu
ayy canım benim inşallah yeniden olur bu ay uğurlu olsa bize ne güzel olur :)ben sabrederim bebişle başbaşa takılabiliyorum 6 günlük anne olduğumda anladım insan kocayı biraz daha boşverebiliyor gerçekten anlam yüklediği bambaşka bir varlık oluyor :)
ağacımız yok henüz ama ben dileklerimi bi kağıda yazıp küçük bir hediye kutusuna testimi koymayı düşünüyorum hep istedim de yapamadım bu sefer yaparım belki :) kısmet hepimiz güzel haberler veririz inşallah
ayy canım benim inşallah yeniden olur bu ay uğurlu olsa bize ne güzel olur :)
Cok guzel olur canım ben ılk defa bu ay dusunmedım canım nasıl soylerım dıye yoksa dıger aylar hayalını kuruyordum ama :) ınsallah canım hepımıze bu guzel haberı yılbası hedıyesı olarak vermek nasıl olur :)
çok iyi olur kısmette varsa veririz umarım allah bizlere sağlık versin önce sonra sağlıklı bebişler :)
Evet canım Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese inşallah :)kısmette varsa olsun her şey karmakarışık düşününce yoruluyor insan elimden geleni yapıyorum eşim için işim için bebeğim için gerisi allaha kalmış :)
ben kocam da dahil kimseye söylemicem kalp atışları görülene kadar. o da zaten yılbaşından sonraya denk gelir heralde. çok acil bi durum olmadığı sürece bilmesin yani. bi de benim kocamın ağzı durmuyo hemen sölüyo herkese direk sölemese de ima ediyo. bu yüzden ben zor durumda önceki hamileliklerimde bilenler soruyo eee bebiş nasıl diye ben yok gitti diyorum. bi ben bi doktorum bilsin yeter bide siz tabiiiiiiiiCok guzel olur canım ben ılk defa bu ay dusunmedım canım nasıl soylerım dıye yoksa dıger aylar hayalını kuruyordum ama :) ınsallah canım hepımıze bu guzel haberı yılbası hedıyesı olarak vermek nasıl olur :)
ben kocam da dahil kimseye söylemicem kalp atışları görülene kadar. o da zaten yılbaşından sonraya denk gelir heralde. çok acil bi durum olmadığı sürece bilmesin yani. bi de benim kocamın ağzı durmuyo hemen sölüyo herkese direk sölemese de ima ediyo. bu yüzden ben zor durumda önceki hamileliklerimde bilenler soruyo eee bebiş nasıl diye ben yok gitti diyorum. bi ben bi doktorum bilsin yeter bide siz tabiiiiiiii
Valla testi beraber yapiyoruz yoksa dikiliyor kapıda stres yapıyorum o yüzden varsa da yoksa da beraber öğreniyoruztanışma yıldönümü dogum gunleri evlilik yıldönümü bayramlar hepsi yalan oldu hicbirinde iyi haber veremedim garibime nasip artik yilbasi olmadi somestr tatili olmadi 14 subat.........
aynen ilk paylaşım burda olcak inşallah :)Canım bende esıme dedımkı kalp atıslarını duyana kadar kımseye soylemeyız dıye konusurken esım dedıkı bensoz veremem teste gorur gormez soylerm anneme dedı bende dedım sanada soylemem bakk yanı bende bazen dusunmuyor degılım soylemeyı ama bazen dıyorum bu mutlulugu heyecanı esımden neden saklayım haksızlık yapmıs olmazmıyım onunda hakkı bılmke dıyorum :) tabıkı oncelıkle sız bıleceksınız
aynen ilk paylaşım burda olcak inşallah :)
sen cok yasa emı hıc gulecegım yoktu
Hep Gülelim insallah tatlımmbugun temizlik yapmama regmen biraz keyfim yerimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?