2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

inşallah hamiş kalırsın ama nasıl sabrediceksin ben hayatta sabredemem söylemesem bile tipimden anlar hemen bişey olduğunu

ben sabrederim bebişle başbaşa takılabiliyorum 6 günlük anne olduğumda anladım insan kocayı biraz daha boşverebiliyor gerçekten anlam yüklediği bambaşka bir varlık oluyor :)

ben sabrederim bebişle başbaşa takılabiliyorum 6 günlük anne olduğumda anladım insan kocayı biraz daha boşverebiliyor gerçekten anlam yüklediği bambaşka bir varlık oluyor :)
ayy canım benim inşallah yeniden olur bu ay uğurlu olsa bize ne güzel olur :)

Cok guzel olur canım ben ılk defa bu ay dusunmedım canım nasıl soylerım dıye yoksa dıger aylar hayalını kuruyordum ama :) ınsallah canım hepımıze bu guzel haberı yılbası hedıyesı olarak vermek nasıl olur :)

ayy canım benim inşallah yeniden olur bu ay uğurlu olsa bize ne güzel olur :)

kısmette varsa olsun her şey karmakarışık düşününce yoruluyor insan elimden geleni yapıyorum eşim için işim için bebeğim için gerisi allaha kalmış :)

çok iyi olur kısmette varsa veririz umarım allah bizlere sağlık versin önce sonra sağlıklı bebişler :)

ben kocam da dahil kimseye söylemicem kalp atışları görülene kadar. o da zaten yılbaşından sonraya denk gelir heralde. çok acil bi durum olmadığı sürece bilmesin yani. bi de benim kocamın ağzı durmuyo hemen sölüyo herkese direk sölemese de ima ediyo. bu yüzden ben zor durumda önceki hamileliklerimde bilenler soruyo eee bebiş nasıl diye ben yok gitti diyorum. bi ben bi doktorum bilsin yeter bide siz tabiiiiiiii

Canım bende esıme dedımkı kalp atıslarını duyana kadar kımseye soylemeyız dıye konusurken esım dedıkı bensoz veremem teste gorur gormez soylerm anneme dedı bende dedım sanada soylemem bakk yanı bende bazen dusunmuyor degılım soylemeyı ama bazen dıyorum bu mutlulugu heyecanı esımden neden saklayım haksızlık yapmıs olmazmıyım onunda hakkı bılmke dıyorum :) tabıkı oncelıkle sız bıleceksınız

fıstıklarrr bua arada bir şey soracam sizlereee.sırtta sivilcelenme gebelik belirtisimidir acep?

Valla testi beraber yapiyoruz yoksa dikiliyor kapıda stres yapıyorum o yüzden varsa da yoksa da beraber öğreniyoruz tanışma yıldönümü dogum gunleri evlilik yıldönümü bayramlar hepsi yalan oldu hicbirinde iyi haber veremedim garibime nasip artik yilbasi olmadi somestr tatili olmadi 14 subat.........

Ateş ölçüm takibi yapılıyo ya onla alakalı.mesela öğleden sonra insanın ateşi yükseliyomu yoksa düşüyomu.sabah erken ateş ölçmenin mantığı ne acaba.

sen cok yasa emı hıc gulecegım yoktu

Ateş ölçüm takibi yapılıyo ya onla alakalı.mesela öğleden sonra insanın ateşi yükseliyomu yoksa düşüyomu.sabah erken ateş ölçmenin mantığı ne acaba.​
Gün icersinde isi degisiklilkeri an be an yediginden girdiğinden ictiginden değişiyor o yuzden yataktan kalkmadan olcmek en iyisi ve tabi ayni saatte saat 7.30 da 35.6 cikan atesim dün uyuya kaldigim icin saat 10.30 da olctum 36.2 cikti

aynen ilk paylaşım burda olcak inşallah :)

KIZLAR BEN EĞER BU AY HAMİŞ KALIRSAM EŞİME YILBAŞINDA SÖYLEYECEĞİM :)​
Ben yılbaşında italya planı yapiyorum ailemle benmki gelmiyo yoğunluktan dolayi.. eger hamile kalirsam soylemem lazim gondermez yoksa artik yılbaşında arar haberi veririm ayy ne heyecanli yaa ☺☺ MINIKKUS1

sen cok yasa emı hıc gulecegım yoktu
Hep Gülelim insallah tatlımm bugun temizlik yapmama regmen biraz keyfim yerimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…