2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Hastanede encok gecelik ise yariyor dikislerden dolayi ozellikle sezeryan olanlar wc ye girerken kolaylik oluyor yuruyus zamanlarinda uzerinize bir sabahla daha rahat geziliyor ben pijamami hastanede hic giyemedim pijamalar evde ise yariyor misafirler gelince

çok sağol her an doğuracakmışım gibi geliyor çok korkuyorum :) soğuk kanlılık buraya kadarmış

Neden bakmadı ki usg ile keşke sen deseydin bi bakın diye için rahat ederdi... Yine de riskli haftalar değil sıkma canını hem doğum olacak olsa sancın çıkardı
bilmiyorum 3 gün sonra gel dedi allahtan bebiş hareketlide içim biraz rahatlıyor ama her an doğuracakmış gibi panik halindeyim

Ben öyle yapmayı düşünüyorum çünkü kimseye gidip yaptıramam bişey olacağını da sanmıyorum ya neden olsun ki
benim karnım kocamaannnn jilet mümkün degil yapamam ağdacım çok çok iyi ama şimdide korkudan gidemiyorum ya doğunmu tetiklerse diye sizce doğuma neden olurmuki saçma ama

benim karnım kocamaannnn jilet mümkün degil yapamam ağdacım çok çok iyi ama şimdide korkudan gidemiyorum ya doğunmu tetiklerse diye sizce doğuma neden olurmuki saçma ama
Ben de aynı kNe yapacağım yine mi jiletle alırım bilmiyorum. Önceden günah diye gitmiyordum ama şimdi de erken doğum olur diye korkuyorum. Bir de herkese bir şey soracağım. Sizin de son ayınız, bebeğnizin hareketleri yavaşladı mı?32. hatta 33. haftaya kadar kıpır kıpırdı bu hafta biraz yavaşladı, ters bir durum yoktur inşallah

Kızlar kim online kim diil görebilen var mı??

Bende göremedim ama çoklu alıntı geri gelmiş

bilmiyorum 3 gün sonra gel dedi allahtan bebiş hareketlide içim biraz rahatlıyor ama her an doğuracakmış gibi panik halindeyim

Hareketliyse sıkıntı yoktur o zaman...bende risk olduğu için ağda bana yasak jilet yapıcam göbişten rahat yapamıyorum ama mecbur işte gerçi öyle olmasa da gidemem yinede yaptırana lafım yok yanlış anlaşılmasın da ben gidemiyorum

Kizlar biberon emzik ve süt sağma makinasinin temizliğini nasil yaptiniz kaynattiniz mi yoksa sterilazasyon mu almak gerek ?

Süt sağma makinası almadım onu bilmiyorum canım ama biberon emzik falan kaynattım onları üstünde 5 dk kaynatın yazıyordu... Daha önce bende sormuştum eğer mamaya geçersek ve çok sık biberon kullanılırsa gerekir falan demişti tecrübeli anneler

Bugün kiyafet ütüleme işlerini hallettik yarin içinde diğer malzemelerini hazirlayip şu stresi atmak istiyorum bebeğinkiler hazirda benim eksiklerim var..hastane için kullan at çamaşirlar mi aldiniz yoksa hasta bezi mi ?

Canim ben hasta bezi aldim ilkte hasta bezi istemislerdi cunku bunda da aldim

Canm ben kilot seklinde hasta bezi aldim arkadasim ondan kullanmis onu onerdi migrosta var

Arkadaslar nasilsiniz.. benim kizlar durmuyor birlikte uyanip birlikte uyuyolar.. o yuzden fazla gelemiyorum artik buraya.. bazen bakip cikmak zorunda kaliyorum... umarim hepiniz iyisinizdir.. ama annelik harika biseymiss bunuda eklemeden gecemiycem

Iyi haberlerini ara sira ver bize..maşallaahhh sana ve kizlarina darisi sağlikla hepimizin başina inş..

kızlar eve çıktık sonunda ama bebeğimde sarılık çıktı onu düşürmeye çalışıyorum çok uyuyo sanırım sarılıktan dolayı uyandırmaya çalışıyorum hep aklınızda bulunsun doğumdan sonra sık sık emzirin ki sarılığı artmasınayrıca ağzında pamukçuk olmaması için kaynamış soğumuş suyun içine biraz toz soda atarsanız ağzını dilini bununla silin pamukçuk kalmıyo çocuk dr umuz syledi

Bizde geçen hafta hallettik hepsini daha doğrusu annem yaptı :) aslında herşeyi aylar öncesinden tamamladık ama ne hikmetse yıkama işiymiş bavulmuş elim hiç gitmiyordu bi anda stres oldum bende neyse ki rahatladım :) ben kullan at çamaşırlardan aldım e bebekten

Arkadaslar nasilsiniz.. benim kizlar durmuyor birlikte uyanip birlikte uyuyolar.. o yuzden fazla gelemiyorum artik buraya.. bazen bakip cikmak zorunda kaliyorum... umarim hepiniz iyisinizdir.. ama annelik harika biseymiss bunuda eklemeden gecemiycem
Canm cok sevindim kavustun cok sukur kizlarina darisi bizlere.Allahim bize de yasatsin bu guzel duyguyu insallah

Canm gozun aydin cok sevindimm.verdigin bilgiler icin de tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…