Ben yarın çantaları hazırlicam. Herşey tamam aslında zaten sadece çanta haline gelmeleri kaldı.
1 gecelik 2 pijama almışım ben. 1 gecelik yeter mi ki acaba?? Bir tane daha mı almak gerek kafam karıştı.
Çikolata ikramlık bişiler falanda yaptırmadım onlarıda nerden yaptırıcam bilmiyorum ya of.
Hastanede encok gecelik ise yariyor dikislerden dolayi ozellikle sezeryan olanlar wc ye girerken kolaylik oluyor yuruyus zamanlarinda uzerinize bir sabahla daha rahat geziliyor ben pijamami hastanede hic giyemedim pijamalar evde ise yariyor misafirler gelince
Canım erkende diil artık aslında ama:) o bir damla kandan çok sonrada olabiliyo doğum diye biliyorum.
Nst dede daha sancı falan çıkmıyorsa dediğim gibi var zamanı daha bence. Artık böyle şeyler gelicek hepimizin başına.
Geçmiş olsun.
Neden bakmadı ki usg ile keşke sen deseydin bi bakın diye için rahat ederdi... Yine de riskli haftalar değil sıkma canını hem doğum olacak olsa sancın çıkardı
benim karnım kocamaannnn jilet mümkün degil yapamam ağdacım çok çok iyi ama şimdide korkudan gidemiyorum ya doğunmu tetiklerse diye sizce doğuma neden olurmuki saçma ama
benim karnım kocamaannnn jilet mümkün degil yapamam ağdacım çok çok iyi ama şimdide korkudan gidemiyorum ya doğunmu tetiklerse diye sizce doğuma neden olurmuki saçma ama
Ben de aynı kNe yapacağım yine mi jiletle alırım bilmiyorum. Önceden günah diye gitmiyordum ama şimdi de erken doğum olur diye korkuyorum. Bir de herkese bir şey soracağım. Sizin de son ayınız, bebeğnizin hareketleri yavaşladı mı?32. hatta 33. haftaya kadar kıpır kıpırdı bu hafta biraz yavaşladı, ters bir durum yoktur inşallah
Hareketliyse sıkıntı yoktur o zaman...bende risk olduğu için ağda bana yasak jilet yapıcam göbişten rahat yapamıyorum ama mecbur işte gerçi öyle olmasa da gidemem yinede yaptırana lafım yok yanlış anlaşılmasın da ben gidemiyorum
Süt sağma makinası almadım onu bilmiyorum canım ama biberon emzik falan kaynattım onları üstünde 5 dk kaynatın yazıyordu... Daha önce bende sormuştum eğer mamaya geçersek ve çok sık biberon kullanılırsa gerekir falan demişti tecrübeli anneler
Süt sağma makinası almadım onu bilmiyorum canım ama biberon emzik falan kaynattım onları üstünde 5 dk kaynatın yazıyordu... Daha önce bende sormuştum eğer mamaya geçersek ve çok sık biberon kullanılırsa gerekir falan demişti tecrübeli anneler
Bugün kiyafet ütüleme işlerini hallettik yarin içinde diğer malzemelerini hazirlayip şu stresi atmak istiyorum bebeğinkiler hazirda benim eksiklerim var..hastane için kullan at çamaşirlar mi aldiniz yoksa hasta bezi mi ?
Bugün kiyafet ütüleme işlerini hallettik yarin içinde diğer malzemelerini hazirlayip şu stresi atmak istiyorum bebeğinkiler hazirda benim eksiklerim var..hastane için kullan at çamaşirlar mi aldiniz yoksa hasta bezi mi ?
Arkadaslar nasilsiniz.. benim kizlar durmuyor birlikte uyanip birlikte uyuyolar.. o yuzden fazla gelemiyorum artik buraya.. bazen bakip cikmak zorunda kaliyorum... umarim hepiniz iyisinizdir.. ama annelik harika biseymiss bunuda eklemeden gecemiycem
Benimki yaparsam normal doğumdan soğursun doğuma geldiğinde bakarız çok kısa birşey zaten dedi.
Doktoru böyle düşüneniniz varmı? Bir zararı olmaz heralde o arada baksa?
Arkadaslar nasilsiniz.. benim kizlar durmuyor birlikte uyanip birlikte uyuyolar.. o yuzden fazla gelemiyorum artik buraya.. bazen bakip cikmak zorunda kaliyorum... umarim hepiniz iyisinizdir.. ama annelik harika biseymiss bunuda eklemeden gecemiycem
kızlar eve çıktık sonunda ama bebeğimde sarılık çıktı onu düşürmeye çalışıyorum çok uyuyo sanırım sarılıktan dolayı uyandırmaya çalışıyorum hep aklınızda bulunsun doğumdan sonra sık sık emzirin ki sarılığı artmasınayrıca ağzında pamukçuk olmaması için kaynamış soğumuş suyun içine biraz toz soda atarsanız ağzını dilini bununla silin pamukçuk kalmıyo çocuk dr umuz syledi
Bizde geçen hafta hallettik hepsini daha doğrusu annem yaptı :) aslında herşeyi aylar öncesinden tamamladık ama ne hikmetse yıkama işiymiş bavulmuş elim hiç gitmiyordu bi anda stres oldum bende neyse ki rahatladım :) ben kullan at çamaşırlardan aldım e bebekten
kızlar eve çıktık sonunda ama bebeğimde sarılık çıktı onu düşürmeye çalışıyorum çok uyuyo sanırım sarılıktan dolayı uyandırmaya çalışıyorum hep aklınızda bulunsun doğumdan sonra sık sık emzirin ki sarılığı artmasınayrıca ağzında pamukçuk olmaması için kaynyamış soğumuş suyun içine biraz toz soda atarsanız ağzını dilini bununla silin pamukçuk kalmıyo çocuk dr umuz syledi