Arkadaslar nasilsiniz.. benim kizlar durmuyor birlikte uyanip birlikte uyuyolar.. o yuzden fazla gelemiyorum artik buraya.. bazen bakip cikmak zorunda kaliyorum... umarim hepiniz iyisinizdir.. ama annelik harika biseymiss bunuda eklemeden gecemiycem
Hastanede encok gecelik ise yariyor dikislerden dolayi ozellikle sezeryan olanlar wc ye girerken kolaylik oluyor yuruyus zamanlarinda uzerinize bir sabahla daha rahat geziliyor ben pijamami hastanede hic giyemedim pijamalar evde ise yariyor misafirler gelince
Ben bugün hayatımda ilk defa paket ağdaya gittim.
Ömrümdeki en berbat deneyimlerden biriydi. Acıdan gözüm karardı resmen.
2-3 hafta sonra tekrar nasıl gidicem bilmiyorum.
ben de o zaman dr bir sorayım sonra gideyim ben en başta bir jilet denedim bir yerlerimi kesiyordum ama anlıyorum çok utanç verici oluyorBende göremedim ama çoklu alıntı geri gelmiş
Hareketliyse sıkıntı yoktur o zaman...bende risk olduğu için ağda bana yasak jilet yapıcam göbişten rahat yapamıyorum ama mecbur işte gerçi öyle olmasa da gidemem yinede yaptırana lafım yok yanlış anlaşılmasın da ben gidemiyorum
bildiğim kadarıyla yavaşlama normal yani artık tekmeler taklalar yok çok fazla ama elini kolunu çekmesi bile cok daha ciddi hissediliyor :) elini ayagını dizini hissedebiliyorum :) bu arada yeni kk dan hiçççç hoşlanmadım kullanmayı beceremiyorum çoklu alıntıyı da beceremedimBen de aynı kNe yapacağım yine mi jiletle alırım bilmiyorum. Önceden günah diye gitmiyordum ama şimdi de erken doğum olur diye korkuyorum. Bir de herkese bir şey soracağım. Sizin de son ayınız, bebeğnizin hareketleri yavaşladı mı?32. hatta 33. haftaya kadar kıpır kıpırdı bu hafta biraz yavaşladı, ters bir durum yoktur inşallah
ne bileyim demek ki normal. mekan çok lüxtü de garipsedim. bebek hep geriden geliyordu. ilk defa şimdi 2 3 gün öne geçmiş garibim. doğuma kadar 3300 3400 olur dedi iki farklı dr önceki de 3470 doğmuştu. o değil de ben aldım başımı gidiyorum. dün tartıldım 64 olmuşum sayılır. 47 yle başladım bunda 20 kg almam diyodum ama gene alıcam zahir n yapalım kader kısmetcanim sadece ozel bolge icinse 15 cok da dusuk degil normal. Bu arada masallah bebegin guzel buyumus onden felan gidiyo muydu hafta olarak. Benim bebegim de onden gidiyodu kilosunu cok merak ediyorum ultrasona girmedigim icin bilmiyorum 3 olmus mudur acaba :\ ve doguma kadar sukadar olur diye bisi dedi mi doktorun
Canm ben kilot seklinde hasta bezi aldim arkadasim ondan kullanmis onu onerdi migrosta var
biz merak etmistik sseni. . iyi olmanıza cok sevindim canım. .Arkadaslar nasilsiniz.. benim kizlar durmuyor birlikte uyanip birlikte uyuyolar.. o yuzden fazla gelemiyorum artik buraya.. bazen bakip cikmak zorunda kaliyorum... umarim hepiniz iyisinizdir.. ama annelik harika biseymiss bunuda eklemeden gecemiycem
gozunaydin canim . sarilik erken dogan bbebeklerde sık ggörülüyor brnim kuzumda da olmustu dedigin gibi sık emzirmek getek .pamukcuk icin verdiğin bilgi ivin tesekkurler kuzucugu bizim icin opkızlar eve çıktık sonunda ama bebeğimde sarılık çıktı onu düşürmeye çalışıyorum çok uyuyo sanırım sarılıktan dolayı uyandırmaya çalışıyorum hep aklınızda bulunsun doğumdan sonra sık sık emzirin ki sarılığı artmasınayrıca ağzında pamukçuk olmaması için kaynamış soğumuş suyun içine biraz toz soda atarsanız ağzını dilini bununla silin pamukçuk kalmıyo çocuk dr umuz syledi
gule gule kullanin cok guzelmisKizlar beşigimizde geldi kurduk henuz icindekileri yikamadim fakat artik hersey hazir gibi heycanla bebisimizi bekliyoruz :))
az kalmis seniiiinnn ben de heyecanlandimmmmSelam kizlar , artik zaman daraliyo ve heycan basladi bugün iyce adet agrisi gibi bel agrilarimin basladigini farkettim bilmiyorum sizlerde nasil . Daha önce bir dogum yapmama ragmen unutmusum nasil oldugunu tam tersi daha da heycanliyim bizim ki ama en son gecen haftaki randevuda daha tam pozisyon almamisti bakalim ne olucak gerci doktor hic belli olmaz son dakika da pozisyon alabilir dedi :)
daha vakit var doner insallah. donmezse de sezaryan olur brbis iyi olsin da onemli degilMerhabalar ben de eylül annesiyim bebisim de ben de saglikliuiz cok sukur ama bebeğim henüz donmemis inşallahhayirlidogumlar yapar bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz
ben ilk cocugumda sadece ped kullandim bunda da ped aldim.. ilk 1-2 gun kanama cok oluyor hastanedeyken kalin ped vermislerdi. sonra adet olur gibi geliyor ..amaaan takilma baktin ped yetmiyor heryerde var hasta bezi aldirirsin ..kızlar normal ped yeterli olmaz mı çok mu kanamamız olucak?
gunaydin canim guzel habetletini brkliyoruz heyecanlazynp_efst: 36485043 .!.:Günaydın herkeslere .. Bu gün komtrolüm var bakAlım kızım ne durumda ayrıca bugün sezeryan için tarih de verecek doktorum heyecanlıyım
gunaydin canim guzel habetletini brkliyoruz heyecanla
ben ilk cocugumda sadece ped kullandim bunda da ped aldim.. ilk 1-2 gun kanama cok oluyor hastanedeyken kalin ped vermislerdi. sonra adet olur gibi geliyor ..amaaan takilma baktin ped yetmiyor heryerde var hasta bezi aldirirsin ..
Ben bugün hayatımda ilk defa paket ağdaya gittim.
Ömrümdeki en berbat deneyimlerden biriydi. Acıdan gözüm karardı resmen.
2-3 hafta sonra tekrar nasıl gidicem bilmiyorum.
Ben yarın çantaları hazırlicam. Herşey tamam aslında zaten sadece çanta haline gelmeleri kaldı.
1 gecelik 2 pijama almışım ben. 1 gecelik yeter mi ki acaba?? Bir tane daha mı almak gerek kafam karıştı.
Çikolata ikramlık bişiler falanda yaptırmadım onlarıda nerden yaptırıcam bilmiyorum ya of.
herkese tekrar merabalar ya ben hep tel.den giriyordum siteye ama artık gırılmıyor?acaba bı yolu var mı ?simdi bı fırsdatını buldumda girdim bılgısayardan gunlerdir uzak kaldım..doğum yapan var mı?yeni haberler neler herkesi cok merak ediyorum..gecmısı okuyacak kadar zamanım yok..belki de yolum ayrılıyor 2014 eylul anneleriyle((
Kizlar biberon emzik ve süt sağma makinasinin temizliğini nasil yaptiniz kaynattiniz mi yoksa sterilazasyon mu almak gerek ?
kızlar eve çıktık sonunda ama bebeğimde sarılık çıktı onu düşürmeye çalışıyorum çok uyuyo sanırım sarılıktan dolayı uyandırmaya çalışıyorum hep aklınızda bulunsun doğumdan sonra sık sık emzirin ki sarılığı artmasınayrıca ağzında pamukçuk olmaması için kaynamış soğumuş suyun içine biraz toz soda atarsanız ağzını dilini bununla silin pamukçuk kalmıyo çocuk dr umuz syledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?