2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Arkadaslar nasilsiniz.. benim kizlar durmuyor birlikte uyanip birlikte uyuyolar.. o yuzden fazla gelemiyorum artik buraya.. bazen bakip cikmak zorunda kaliyorum... umarim hepiniz iyisinizdir.. ama annelik harika biseymiss bunuda eklemeden gecemiycem

Canım iyi olmanıza sevindim...Bende bugün seni soruyordum foruma girdin mi diye :) evdesiniz heralde di mi? Ne güzel kızların yanında darısı bizlere artık

Çok mantıklı canım. Teşekkürler.

Ya bu sabahtan beri sol kasığımda ağrı gibi bişey oluyo bi kaç saniyeliğine sanki sızlama gibi yarın kontrolüm var gerçi dr a sorucam ama aklıma takıldı

Ben bugün hayatımda ilk defa paket ağdaya gittim.
Ömrümdeki en berbat deneyimlerden biriydi. Acıdan gözüm karardı resmen.
2-3 hafta sonra tekrar nasıl gidicem bilmiyorum.

canım ben hamileliğmde genital bölge için gitmiştim sadece,inana kendi yaptıgımın yarısı kadar ancak acıdı diyebilirim.
ve 5 dk anca sürmüştü.bence bidaha ki sefere aynı kişiye yaptırma yada başka bi yer araştır.
kişiden kişiyede degişebilr tabi.

Kizlar beşigimizde geldi kurduk henuz icindekileri yikamadim fakat artik hersey hazir gibi heycanla bebisimizi bekliyoruz :))

Eklentiler

• received_m_mid_1407356877912_0c2d8887f38f5cd465_0.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 65
ben de o zaman dr bir sorayım sonra gideyim ben en başta bir jilet denedim bir yerlerimi kesiyordum ama anlıyorum çok utanç verici oluyor

bildiğim kadarıyla yavaşlama normal yani artık tekmeler taklalar yok çok fazla ama elini kolunu çekmesi bile cok daha ciddi hissediliyor :) elini ayagını dizini hissedebiliyorum :) bu arada yeni kk dan hiçççç hoşlanmadım kullanmayı beceremiyorum çoklu alıntıyı da beceremedim

Selam kizlar , artik zaman daraliyo ve heycan basladi bugün iyce adet agrisi gibi bel agrilarimin basladigini farkettim bilmiyorum sizlerde nasil . Daha önce bir dogum yapmama ragmen unutmusum nasil oldugunu tam tersi daha da heycanliyim bizim ki ama en son gecen haftaki randevuda daha tam pozisyon almamisti bakalim ne olucak gerci doktor hic belli olmaz son dakika da pozisyon alabilir dedi :)

Merhabalar ben de eylül annesiyim bebisim de ben de saglikliuiz cok sukur ama bebeğim henüz donmemis inşallahhayirlidogumlar yapar bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz

ne bileyim demek ki normal. mekan çok lüxtü de garipsedim. bebek hep geriden geliyordu. ilk defa şimdi 2 3 gün öne geçmiş garibim. doğuma kadar 3300 3400 olur dedi iki farklı dr önceki de 3470 doğmuştu. o değil de ben aldım başımı gidiyorum. dün tartıldım 64 olmuşum sayılır. 47 yle başladım bunda 20 kg almam diyodum ama gene alıcam zahir n yapalım kader kısmet sağlıklı tosbik bebiş olsun da razıyım artık..

Arkadaslar nasilsiniz.. benim kizlar durmuyor birlikte uyanip birlikte uyuyolar.. o yuzden fazla gelemiyorum artik buraya.. bazen bakip cikmak zorunda kaliyorum... umarim hepiniz iyisinizdir.. ama annelik harika biseymiss bunuda eklemeden gecemiycem
biz merak etmistik sseni. . iyi olmanıza cok sevindim canım. .
gozunaydin canim . sarilik erken dogan bbebeklerde sık ggörülüyor brnim kuzumda da olmustu dedigin gibi sık emzirmek getek .pamukcuk icin verdiğin bilgi ivin tesekkurler kuzucugu bizim icin op
Kizlar beşigimizde geldi kurduk henuz icindekileri yikamadim fakat artik hersey hazir gibi heycanla bebisimizi bekliyoruz :))
gule gule kullanin cok guzelmis
az kalmis seniiiinnn ben de heyecanlandimmmm
Merhabalar ben de eylül annesiyim bebisim de ben de saglikliuiz cok sukur ama bebeğim henüz donmemis inşallahhayirlidogumlar yapar bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz
daha vakit var doner insallah. donmezse de sezaryan olur brbis iyi olsin da onemli degil
.

Günaydın herkeslere .. Bu gün komtrolüm var bakAlım kızım ne durumda ayrıca bugün sezeryan için tarih de verecek doktorum heyecanlıyım

kızlar normal ped yeterli olmaz mı çok mu kanamamız olucak?
ben ilk cocugumda sadece ped kullandim bunda da ped aldim.. ilk 1-2 gun kanama cok oluyor hastanedeyken kalin ped vermislerdi. sonra adet olur gibi geliyor ..amaaan takilma baktin ped yetmiyor heryerde var hasta bezi aldirirsin ..

gunaydin canim guzel habetletini brkliyoruz heyecanla

İnş cnm bakalımen son 22 Temmuz da gitmiştim 2.500 kg kızım bakalım ne kadar olmuş büyümüş mü ilki sezeryan olduğuniçin mecbur bu da sezeryan olacak bugün konuşucaz nedense bu sefer içimde daha bir korku var ilk doğumdan bu kadar korkmuyordum sizde de aynı durum var mı

kızlar ben kendimi kaç gündür yorgun hissediyorum zor gidiyorum işe. çalışabilir raporu aldım şimdi sağlık ocağına gitsem rapor alsam olur mu üşüttüm vs gibi nedenle

ben ilk cocugumda sadece ped kullandim bunda da ped aldim.. ilk 1-2 gun kanama cok oluyor hastanedeyken kalin ped vermislerdi. sonra adet olur gibi geliyor ..amaaan takilma baktin ped yetmiyor heryerde var hasta bezi aldirirsin ..

haklısın cnm zaten hastanem baya merkezi yerde herşey var olmadı alırız

Ben bugün hayatımda ilk defa paket ağdaya gittim.
Ömrümdeki en berbat deneyimlerden biriydi. Acıdan gözüm karardı resmen.
2-3 hafta sonra tekrar nasıl gidicem bilmiyorum.

alısırsın cnm ben yıllardır agdaya gıdıyorum artık nerdeyse hıc acımıyor rahatlık guzelım ya evde kendı basına cok zor bı ıs

bence yeter kac gun kalacaksın kı zaten bende cantamı hazırlamadım emzırme sutyenı ve ıc camasır almam lazım ama nasıl alacam hıc bılmıyorum
cıkolata ısını soyle yapabılırsın bı dukkandan hazır sargılı cıkolatalardan al sonra zazle.com a gır orda etıketler var kendıne gore tasarla esın bır matbaacıda onu bastırsın cıkolataların ustune yapıstırın hem ozel oluyor hemde uyguna gelıyor ben oyle yapmayı dusunuyorum ınsallah

bellı oldu mu dogum zamanın nasıl gıdıyor var mı bır gelısme bend ekacırmadıysam dogum yapan yok sımdılık

Kizlar biberon emzik ve süt sağma makinasinin temizliğini nasil yaptiniz kaynattiniz mi yoksa sterilazasyon mu almak gerek ?

ben bıberonu cam aldım kaynatıcam dıgerlerınde kaynatırım streılızasyon makınesı falan almadım ılk zamanlar hıc gerek yok belkı emecek yavrumuz belkı emzıgı kabul etmeyecek bır gelsınler bır bakalım huylarına suylarına ona gore alırız bence
ama ıyı akıl ettın ben aldım onları kutularını bıle acmadan sakladım kaynatıp hazır edeyım barı

gozun aydın cnm evıne gelmıssınız sarılık hep oluyor bıldıgım kadarıyla ınsallah bunuda carcabuk atlatırsın
kendıne ve bebısıne ıyı bak tadını cıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…