2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Gunagy

Gunaydinlar canim bende de ayni sey var ilkinde bende cok fazla korkmadim ama bunda cok korkuyorum allah esirgesin meydanda bir cocugumuz var bisey olacakmi bana diye endiseler zaten de psikolojimiz hassas

merhabalar herkese.. 2 gecedir çatı kemikleri oluyor sanırım vajinanın oradaki kemiklerim ağrımaya başladı doğum hazırlıgı mıdır bunlar?? özellikle yatarken dönerken falan bayaa bi zorlanıyorum

Valla aynı şeyi az önce arkadaşımla konuşuyordum. benimde ilki sezeryan. ilkinde bu kadar heyecan ve korku yoktu çünkü bilmiyordum ne olacağını. ama şimdi daha bi endişeliyim çünkü başıma neler geleceğini çok iyi biliyorum. merak etme yani o endişe hepimizde var.

Canım bu dediğin çok uzun iş benim yapımda biri için :)
Ben düzgün bi pastane bulup gidip ordan bi çikolata aliim en iyisi böyle olmicak

Daha önceki gebeliklerinde ,doğum haftalarından önce ilk belirti olarak suyu gelen var mı?

Sana da çok geçmiş olsun.Ben de riske fazla girmeyeyim pztesi aldırayım diyorum,sonra sağlıklı bi şekilde tutabilsem 9 gun daha 38+3 olsa ,bagısıklıgı gelişse diye dusunceler yiyo beni...Ablanın örneği kafamı karıstırdı.Gunduz nstde birşey yok ve evde baska belirti gelmeden,sancı falan cıkmadan suyu mu geldi? İşte bu benim için beklenen en riskli durum demek Benim de aklıma geldi ama hastaneye yatırsınlar diye ama birşey dillendirmedi 2 doktor da ...Yarın sabah dr.umla kontrolum var,o zaman belirlenecek sanırım herşey...Pztesi akşamı ameliyat ol derse kabul edicem sanırım.O ne derse oyle yapma kararı aldık eşimle ...

Diğer yanıt veren arkadaşlarıma da teşekkür ederim,tek tek yazamadım hepinize ... Benim olmadı,sizin gönlünüzce geçireceğiniz sıhhatli doğumlarınız olsun umarım...

Günaydin kizlar bugün ilk kez evde tek başimayim eşim akşam üzeri gelicek il dişina çikti kontrolümde yarin hastaliğimi da tam atlatamadim öksürmekten çatlaklarim oluştu eşimde sikica tembihledi hiç bişi yapma die bakalim bu günü nasil geçircem. .

Canım bu dediğin çok uzun iş benim yapımda biri için :)
Ben düzgün bi pastane bulup gidip ordan bi çikolata aliim en iyisi böyle olmicak

oda bır secenek tabıı kı

merhabalar herkese.. 2 gecedir çatı kemikleri oluyor sanırım vajinanın oradaki kemiklerim ağrımaya başladı doğum hazırlıgı mıdır bunlar?? özellikle yatarken dönerken falan bayaa bi zorlanıyorum

benımde agrıyor cnm arada bır bence kaslar genıslemey baslıyor cocuk baskı yapıypr ya ondandır

Dayanamadım ve aşılamalarımı yapan doktoruma gıttım dün. şuan takibimizi tüp bebek doktorumuz yapıyor. Doğum şeklimize normal demişti. Ama dun öncekı doktorum gebelıği zor elde edılmış bırının normal dogum yapmasından yana değilim ben sezaryandan yanayım dedı. normal dogumdakı riski almak istemıyor, bu arada doktora 80 km uzaklıkta bir ilçedeyız. sancın gelır, suyun gelır bı sekılde hastaneye yetışırsın ama ya yolda bırsey olursa dıye benı korkuttu.
Kafamda deli sorular :):)

Ama çok şükür ıkı dr.da da kılosu aynı cıktı. 2100 gr. tüm söyledıklerı de bebek için aynı. fark yoktu aralarında

sen ne istiyorsun peki? Valla bu uzakliktan dolayi ben de cok sikintidayim.. ben de. kucuk bi ilcede yasiyorum burada tek dr var acil durumlarda mudahale edbilsn diye. kontrollere gidip geliyorun ancak asil dr um 90 km uzakliktaki ilde. ben normal istiyrum ama oraya gidene kadar bisey olur diye korkuyorum bi yandan da yasadigim ilcede yapmak istemiyrum sartlari oldukca kotu. kafamda benim de delii sorular var. Allah senin de yardimcin olan insallah

Kızlar ben muayene oldum v
e Perşembe Allah nasip ederse sezeryan doğumum olacak. Şimdi tahlil ve Nst istediler onları halletmeye çalışıyorum çok duygulandım şuan da yalnızım ve ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

hayatım git pelit pastanesine hiç ugrasma o kadar sık şeyler var ki al olsun bitsin

Benimki yaparsam normal doğumdan soğursun doğuma geldiğinde bakarız çok kısa birşey zaten dedi.
Doktoru böyle düşüneniniz varmı? Bir zararı olmaz heralde o arada baksa?

canım benim doktorum 39. haftada bakıcam dedi. tabi o zamana kadar kızım kendi gelmezse. Önceden yapmada pek hevesli değiller doktorlar

Bence yeter canim bende 1 gecelik 2 pijama takimi koydum zaten ben 1 gece kaliyorum yeter diye dusunuyorum yalniz ben pijama takiminin birini biraz suslu aldim dogumun ertesi gunu foto cekimi icin
ben 2 gecelik 1 pijama takımı aldım. aslında 3 gecelik aldım da birini dün denedim fil gibi olmusum 32. haftaya dogru aldıgım gecelik bana olmadıııı ((

Öyle yazma tatlım seninde olucak zaten inşallah. Planlı sezeryan olmak zorunda kaldı başka birşey diil.
Zamanı erken diil bişey diil gönlünü ferah tut sen. Bebeğin gelmesi gereken zaman o zamanmış öyle dün normal doğum gibi kaderi o gün sadece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…