İnş cnm bakalımen son 22 Temmuz da gitmiştim 2.500 kg kızım bakalım ne kadar olmuş büyümüş mü ilki sezeryan olduğuniçin mecbur bu da sezeryan olacak bugün konuşucaz nedense bu sefer içimde daha bir korku var ilk doğumdan bu kadar korkmuyordum sizde de aynı durum var mı[/QUOTE
Gunaydinlar canim bende de ayni sey var ilkinde bende cok fazla korkmadim ama bunda cok korkuyorum allah esirgesin meydanda bir cocugumuz var bisey olacakmi bana diye endiseler zaten de psikolojimiz hassas
Gunaydinlar canim bende de ayni sey var ilkinde bende cok fazla korkmadim ama bunda cok korkuyorum allah esirgesin meydanda bir cocugumuz var bisey olacakmi bana diye endiseler zaten de psikolojimiz hassasİnş cnm bakalımen son 22 Temmuz da gitmiştim 2.500 kg kızım bakalım ne kadar olmuş büyümüş mü ilki sezeryan olduğuniçin mecbur bu da sezeryan olacak bugün konuşucaz nedense bu sefer içimde daha bir korku var ilk doğumdan bu kadar korkmuyordum sizde de aynı durum var mı
İnş cnm bakalımen son 22 Temmuz da gitmiştim 2.500 kg kızım bakalım ne kadar olmuş büyümüş mü ilki sezeryan olduğuniçin mecbur bu da sezeryan olacak bugün konuşucaz nedense bu sefer içimde daha bir korku var ilk doğumdan bu kadar korkmuyordum sizde de aynı durum var mı
alısırsın cnm ben yıllardır agdaya gıdıyorum artık nerdeyse hıc acımıyor rahatlık guzelım ya evde kendı basına cok zor bı ıs
bence yeter kac gun kalacaksın kı zaten bende cantamı hazırlamadım emzırme sutyenı ve ıc camasır almam lazım ama nasıl alacam hıc bılmıyorum
cıkolata ısını soyle yapabılırsın bı dukkandan hazır sargılı cıkolatalardan al sonra zazle.com a gır orda etıketler var kendıne gore tasarla esın bır matbaacıda onu bastırsın cıkolataların ustune yapıstırın hem ozel oluyor hemde uyguna gelıyor ben oyle yapmayı dusunuyorum ınsallah
bellı oldu mu dogum zamanın nasıl gıdıyor var mı bır gelısme bend ekacırmadıysam dogum yapan yok sımdılık
gozun aydın cnm evıne gelmıssınız sarılık hep oluyor bıldıgım kadarıyla ınsallah bunuda carcabuk atlatırsın
kendıne ve bebısıne ıyı bak tadını cıkarın
Bende de gebelik zehirlenmesi başlangıcı var daha doğrusu meyilim varmış bende korkuyorum hatta planlı sezeryan bile olabilirim ama evet insanın buna karar vermesi çok zor bende doğal akışı bozmuş mu oluyrum diye içim içimi yiyip bitiriyo ama bu durumun hem bana hem bebeğe zararı çok büyük de olabilir anlık değişiyor çünkü herşey mesela bi gün tansiyonum 11-12 çıkıyor ertesi gün bi anda hiç bişey yokken 14 oluyor Allah korusun daha da çıkabilir ve tablo bi anda kötüleşebilir bu durumda yapabileceğimiz tek şey dr lara güvenmek senin için benim düşüncem kendi dr un dediği daha mantıklı geldi çünkü doğumun sırrını zamanını hiç birimiz bilmiyoruz ablam 1 ay önce doğum yaptı dr sezeryan tarihi vermiştİ gündüz kontrole gitti nst ye girdi hiç bişeyi yoktu dr eve gönderdi verdiği tarihe 5 gün vardı ama akşam eve gidince bi anda suyu geldi ve hemen doğuma alındı yani 38. Haftaya kadar bekleyebilirsin diyor diğer dr ama doğumun ne zaman başlayacağı belli değil ki o zaman en güzeli seni hastaneye yatıracaklar 24 saat devamlı kontrol altında tutulacaksın devamlı nst ye bağlayacaklar ki sancı var mı yok mu bilecekler
Canım bu dediğin çok uzun iş benim yapımda biri için :)
Ben düzgün bi pastane bulup gidip ordan bi çikolata aliim en iyisi böyle olmicak
merhabalar herkese.. 2 gecedir çatı kemikleri oluyor sanırım vajinanın oradaki kemiklerim ağrımaya başladı doğum hazırlıgı mıdır bunlar?? özellikle yatarken dönerken falan bayaa bi zorlanıyorum
tatlım 2 günden fazla alamazsın. ben geçen hafta perş-cuma'yı öyle kapattım. dikkat et kendine.kızlar ben kendimi kaç gündür yorgun hissediyorum zor gidiyorum işe. çalışabilir raporu aldım şimdi sağlık ocağına gitsem rapor alsam olur mu üşüttüm vs gibi nedenle
sen ne istiyorsun peki? Valla bu uzakliktan dolayi ben de cok sikintidayim.. ben de. kucuk bi ilcede yasiyorum burada tek dr var acil durumlarda mudahale edbilsn diye. kontrollere gidip geliyorun ancak asil dr um 90 km uzakliktaki ilde. ben normal istiyrum ama oraya gidene kadar bisey olur diye korkuyorum bi yandan da yasadigim ilcede yapmak istemiyrum sartlari oldukca kotu. kafamda benim de delii sorular var. Allah senin de yardimcin olan insallahDayanamadım ve aşılamalarımı yapan doktoruma gıttım dün. şuan takibimizi tüp bebek doktorumuz yapıyor. Doğum şeklimize normal demişti. Ama dun öncekı doktorum gebelıği zor elde edılmış bırının normal dogum yapmasından yana değilim ben sezaryandan yanayım dedı. normal dogumdakı riski almak istemıyor, bu arada doktora 80 km uzaklıkta bir ilçedeyız. sancın gelır, suyun gelır bı sekılde hastaneye yetışırsın ama ya yolda bırsey olursa dıye benı korkuttu.
Kafamda deli sorular:):)
Ama çok şükür ıkı dr.da da kılosu aynı cıktı. 2100 gr. tüm söyledıklerı de bebek için aynı. fark yoktu aralarında
tatlım 2 günden fazla alamazsın. ben geçen hafta perş-cuma'yı öyle kapattım. dikkat et kendine.
Ben yarın çantaları hazırlicam. Herşey tamam aslında zaten sadece çanta haline gelmeleri kaldı.
1 gecelik 2 pijama almışım ben. 1 gecelik yeter mi ki acaba?? Bir tane daha mı almak gerek kafam karıştı.
Çikolata ikramlık bişiler falanda yaptırmadım onlarıda nerden yaptırıcam bilmiyorum ya of.
gözün aydın canım hadi hayırlı olsun :)Kızlar ben muayene oldum v
e Perşembe Allah nasip ederse sezeryan doğumum olacak. Şimdi tahlil ve Nst istediler onları halletmeye çalışıyorum çok duygulandım şuan da yalnızım ve ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
hayatım git pelit pastanesine hiç ugrasma o kadar sık şeyler var ki al olsun bitsin
Benimki yaparsam normal doğumdan soğursun doğuma geldiğinde bakarız çok kısa birşey zaten dedi.
Doktoru böyle düşüneniniz varmı? Bir zararı olmaz heralde o arada baksa?
ben 2 gecelik 1 pijama takımı aldım. aslında 3 gecelik aldım da birini dün denedim fil gibi olmusum 32. haftaya dogru aldıgım gecelik bana olmadııııBence yeter canim bende 1 gecelik 2 pijama takimi koydum zaten ben 1 gece kaliyorum yeter diye dusunuyorum yalniz ben pijama takiminin birini biraz suslu aldim dogumun ertesi gunu foto cekimi icin
Daha önceki gebeliklerinde ,doğum haftalarından önce ilk belirti olarak suyu gelen var mı?
Sana da çok geçmiş olsun.Ben de riske fazla girmeyeyim pztesi aldırayım diyorum,sonra sağlıklı bi şekilde tutabilsem 9 gun daha 38+3 olsa ,bagısıklıgı gelişse diye dusunceler yiyo beni...Ablanın örneği kafamı karıstırdı.Gunduz nstde birşey yok ve evde baska belirti gelmeden,sancı falan cıkmadan suyu mu geldi? İşte bu benim için beklenen en riskli durum demekBenim de aklıma geldi ama hastaneye yatırsınlar diye ama birşey dillendirmedi 2 doktor da ...Yarın sabah dr.umla kontrolum var,o zaman belirlenecek sanırım herşey...Pztesi akşamı ameliyat ol derse kabul edicem sanırım.O ne derse oyle yapma kararı aldık eşimle ...
Diğer yanıt veren arkadaşlarıma da teşekkür ederim,tek tek yazamadım hepinize ... Benim olmadı,sizin gönlünüzce geçireceğiniz sıhhatli doğumlarınız olsun umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?