2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Bende çok halsizim ya bugün.
Yemeğimi bile zor yaptım.
Zor koydum tepsime. Biraz uyudum dinlendim ama aynıyım.
Nasıl bir halsizlik anlatamam niye böyle olduk ya

evet bebişler de etkileniyo sanki ister istemez... aslında hiçbişeyi takmıcaksın kafaya bu dönemde aama olmuyo işte

Arkadaslar merhaba

Dundenberi benim de canim sikkin. Doktor kontrolum vardi bebegimle ilgili bir sorun yok ama tansiyonum istarla yuksek. 14-9, 15-9 cikti doktor 3 kez olctu. Evde olcmeye devam et ve 14-9 olurda mutlaka haber ver dedi. Ama isin ilginci evde oyle cikmiyor. Bu defada ben acaba evdeki alet mi bozuk diye panik oluuorum nasil test edicem napicam bilmiyorum.

Hersey yolunda giderse 26 sinda sezeryana giriyorum. Allahim nolur bana ve bebegime dayanma gucu ver o tarihi gormek istiuorum. Esim benim gereksiz evham yaptigimi dusunuyor ve disarda 3. Bir yerde tansiyonuma baktirmiyor ayrica hep okuyorum hamileligin son doneminde yuksek tansiyon gebelik zehirlenmesi deniyor. Allahim saglikla alayim kizimikucagima yuzduk yuzduk kuyruguna geldik dayanma gucu ver allahim

Nurdancım nedir bu tansiyondan çektiğimiz bende senin tam tersini yaşıyorum dün akşam hastaneye gittik kontrole nefes nefeseyim yorgunum hiç dinlenmedim sıcak bi yandan hemen ölçtüler tansiyonumu ben kesin yüksek beklerken 10-6 çıktı şaka gibi ama evde ölçüyorum büyük hep 14 e yakın çıkıyor dinlenme halinde bile evdeyken 10 çıkmıyor yani...bende dr u inandıramıyorum bu sefer tansiyonun gayet iyi diyor bende senin gibi evdeki mi bozuk acaba diyorum kafayı sıyırıcam yani... Canım ben senin yerinde olsam bi tahlil yaptırırdım şayet preeklampsi varsa ona göre bilmiş olursun mesela dikkat ediyor musun idrarın renginde koyulaşma var mı ya da idrarda azalma baş ağrısı bulantı karnın sağ üst kısmında ağrı vs vs bende sadece idrar koyulaşması oldu bu arada neden sezeryana döndün tekrar normal düşünüyordun? Sıkmamaya çalış kendini bebiş gelişti artık hiç bi sıkıntı olmadan alacaksın kucağına hayırlısıyla önümüzde çok kısa bi zaman var bizim bu yaşadıklarımızı çok erken haftalarda yaşayanlar var hem tansiyonun hep yüksek olsa bebek gelişmezmiş bebeğe sıkıntı vermediği sürece sorun olmaz zaman azaldıkça katlanmak daha da zorlaşıyor biliyorum ama azıcık daha sabır canım...

Evinize yakın bir hastane yok mu cnm her gün orda ölçtürüp takip etsen stres yapma bu arada sezeryana karar vermişiniz hayırlısı olsun sıkma canını tansiyon stresten heyecan dan da yüksek çıkıyor olabilir Dr un yanında

Bende çok halsizim ya bugün.
Yemeğimi bile zor yaptım.
Zor koydum tepsime. Biraz uyudum dinlendim ama aynıyım.
Nasıl bir halsizlik anlatamam niye böyle olduk ya

Artık günler böyle geçicek sanırım bende de bi halsizlik bi yorgunluk bi de nedense hafif hafif mide bulantısı var üşüttüm galiba gece uyuyamak da mahvediyor beni

cnm doktorun yanında heyecandan yükseliyor olabilir mi?
benimde doktordayken heyecandan düşer hep

Artık günler böyle geçicek sanırım bende de bi halsizlik bi yorgunluk bi de nedense hafif hafif mide bulantısı var üşüttüm galiba gece uyuyamak da mahvediyor beni
Mide bulantısı bende de oluyo arada.
Çok sıcak nefessiz kalıyorum fln ona bağladım ben.
Az kaldı dayanacağız.
Benim merak ettiğim doğum yapınca eski eberjimize dönecekmiyşz yoksa bu şekilde bayık kalacakmıyız bir süre?
Yani yorgunlyktan bahsetmiyorum yorulacağız tabi de bu halsizlikten ağırlıktan bahsediyorum.

Simdi dogumdan sonra ilk 4-5 gun tabi dogumun yorgunlugu falan halsizlik oluyor ama ondan sonra cin gibi oluyorsun bu enerji bana nerden geldi diyorsun sanki icine bisey kacmis gibi oluyor eee tabi anne olmussun sana muhtac olan minicik bir varlik var ve allah kesinlikle ne kadar yorgun ve uykusuzda olsan sana inanilmaz bir guc veriyor bebegine bakasin diye hayirlisiyla bir dogum yapinda bu soylediklerimi hatirlarsaniz dogruymus diyeceksiniz.

Ay inşallah ya.
Çünkü gerçekten enerjimin sonundayım.

Günlerdir aynı şeyi düşünüyorum bende acaba diyorum eski halime dönecek miyim bi de emzirirken de halsizlik oluyormuş öyle diyorlar inan bayıldım bayılıcam modundayım nefes darlığı bazen banada oluyor sanki boğazımı sıkıyorlar gibi çok kötü umarım geçer bi an önce

Bunu okuduğum çok iyi oldu moral oldu valla :) en büyük korkum bize muhtaç bi yavru varken kendi yorgunluğumuz yüzünden bakamamak inş öyle bişey olmaz şöyle bi deli kuvvetine ihtiyacım var :)

cnm doktorun yanında heyecandan yükseliyor olabilir mi?
benimde doktordayken heyecandan düşer hep
Bilmiyorum arkadaslar neye inanic bilmiyorum. Ben evdeki aletin bozuklugundan supheleniyorum ama dogru olduguna da inanmak istiyorum. Mesela bugun 13-9 cikti sonra 10 dakika sonra tekrar olctum 9-5 vikti simdi hir insanin tansiyonu 10 dakika icinde bu kadar oynarmi!!

Benim sorunum esimin gereksiz evham yaptigimi dusunmesi doktorum israrla idrar tahlili istemiyor esimde ve aslinda bende doktoruma cok guveniyorum ama bilemiyorum iste.

Esimi ikna edip yatin hem idrar tahlili vermeliyim hem de gittigimiz yerde tansiyonumu olcturmeliyim. Baska turlu icim hic rahat etmicek.

Diger taraftan biliyosunuz doktorum ultrasona sokmuuor beni,mezura ile olcum yapiyor buda kafama takiliyor ya gercekten gelisemiyorsa sorun varsa ve biz atliyorsak ! Kafamda deli sorular isyerinde olsam hala calisiuor olsam kendim atlayip giderim bir hastaneyr simdi evdeyim her dakika kontrol cikip nereye gidicem!

Ve sanirim ben boyleebham yaptik a daha da yukseliyor tansiyonum

Kizlar coklu alinti yapmayya calistim ama beceremedimmi acaba, bir ust mesajda yazdim detaylari

Canm hic bozma moralini lutfen ssadece gebelik zehirlenmesinden supheleniyorsan bi idrar tahlili ver aklinda kalmasin.belki heyecandan oluyodur seninki ondan hastanede yuksek cikiodur.ayin 26sinda ikimizde alacaz bebislerimizi kucagimiza aklina kötü bir sey getirme her sey cokguzel olacakk

Canim ben evde zor dayaniyorum allah çalışan annelere kolaylik versin çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…