Kizlar ben bugun cok tuhafim hicbir yere sigamiyorum sanki yatiyorum olmuyor kalkiyorum olmuyor zaten dun biseye cok canim sıkıldı oglusuminda morali bozuldu sanirim nazli nazli hareket ediyor oysaki okadar hareketliydiki aksam yatamiyordum onada moralim bozuldu aslinda
Arkadaslar merhaba
Dundenberi benim de canim sikkin. Doktor kontrolum vardi bebegimle ilgili bir sorun yok ama tansiyonum istarla yuksek. 14-9, 15-9 cikti doktor 3 kez olctu. Evde olcmeye devam et ve 14-9 olurda mutlaka haber ver dedi. Ama isin ilginci evde oyle cikmiyor. Bu defada ben acaba evdeki alet mi bozuk diye panik oluuorum nasil test edicem napicam bilmiyorum.
Hersey yolunda giderse 26 sinda sezeryana giriyorum. Allahim nolur bana ve bebegime dayanma gucu ver o tarihi gormek istiuorum. Esim benim gereksiz evham yaptigimi dusunuyor ve disarda 3. Bir yerde tansiyonuma baktirmiyor ayrica hep okuyorum hamileligin son doneminde yuksek tansiyon gebelik zehirlenmesi deniyor. Allahim saglikla alayim kizimikucagima yuzduk yuzduk kuyruguna geldik dayanma gucu ver allahim
Arkadaslar merhaba
Dundenberi benim de canim sikkin. Doktor kontrolum vardi bebegimle ilgili bir sorun yok ama tansiyonum istarla yuksek. 14-9, 15-9 cikti doktor 3 kez olctu. Evde olcmeye devam et ve 14-9 olurda mutlaka haber ver dedi. Ama isin ilginci evde oyle cikmiyor. Bu defada ben acaba evdeki alet mi bozuk diye panik oluuorum nasil test edicem napicam bilmiyorum.
Hersey yolunda giderse 26 sinda sezeryana giriyorum. Allahim nolur bana ve bebegime dayanma gucu ver o tarihi gormek istiuorum. Esim benim gereksiz evham yaptigimi dusunuyor ve disarda 3. Bir yerde tansiyonuma baktirmiyor ayrica hep okuyorum hamileligin son doneminde yuksek tansiyon gebelik zehirlenmesi deniyor. Allahim saglikla alayim kizimikucagima yuzduk yuzduk kuyruguna geldik dayanma gucu ver allahim
Bende çok halsizim ya bugün.
Yemeğimi bile zor yaptım.
Zor koydum tepsime. Biraz uyudum dinlendim ama aynıyım.
Nasıl bir halsizlik anlatamam niye böyle olduk ya
Arkadaslar merhaba
Mide bulantısı bende de oluyo arada.Artık günler böyle geçicek sanırım bende de bi halsizlik bi yorgunluk bi de nedense hafif hafif mide bulantısı var üşüttüm galiba gece uyuyamak da mahvediyor beni
Simdi dogumdan sonra ilk 4-5 gun tabi dogumun yorgunlugu falan halsizlik oluyor ama ondan sonra cin gibi oluyorsun bu enerji bana nerden geldi diyorsun sanki icine bisey kacmis gibi oluyor eee tabi anne olmussun sana muhtac olan minicik bir varlik var ve allah kesinlikle ne kadar yorgun ve uykusuzda olsan sana inanilmaz bir guc veriyor bebegine bakasin diye hayirlisiyla bir dogum yapinda bu soylediklerimi hatirlarsaniz dogruymus diyeceksiniz.Mide bulantısı bende de oluyo arada.
Çok sıcak nefessiz kalıyorum fln ona bağladım ben.
Az kaldı dayanacağız.
Benim merak ettiğim doğum yapınca eski eberjimize dönecekmiyşz yoksa bu şekilde bayık kalacakmıyız bir süre?
Yani yorgunlyktan bahsetmiyorum yorulacağız tabi de bu halsizlikten ağırlıktan bahsediyorum.
Cok guzel olmus canim ellerine saglik gule gule kullaninarkadaşlar bunlar da benim zaman geçirmek için hem de özel olsun diye yaptığım bebek şekerlerim ve kapı süslerim.belki fikir almak isteyen olur...
Ay inşallah ya.Simdi dogumdan sonra ilk 4-5 gun tabi dogumun yorgunlugu falan halsizlik oluyor ama ondan sonra cin gibi oluyorsun bu enerji bana nerden geldi diyorsun sanki icine bisey kacmis gibi oluyor eee tabi anne olmussun sana muhtac olan minicik bir varlik var ve allah kesinlikle ne kadar yorgun ve uykusuzda olsan sana inanilmaz bir guc veriyor bebegine bakasin diye hayirlisiyla bir dogum yapinda bu soylediklerimi hatirlarsaniz dogruymus diyeceksiniz.
Cok guzel olmus canim ellerine saglik gule gule kullanin
Mide bulantısı bende de oluyo arada.
Çok sıcak nefessiz kalıyorum fln ona bağladım ben.
Az kaldı dayanacağız.
Benim merak ettiğim doğum yapınca eski eberjimize dönecekmiyşz yoksa bu şekilde bayık kalacakmıyız bir süre?
Yani yorgunlyktan bahsetmiyorum yorulacağız tabi de bu halsizlikten ağırlıktan bahsediyorum.
Simdi dogumdan sonra ilk 4-5 gun tabi dogumun yorgunlugu falan halsizlik oluyor ama ondan sonra cin gibi oluyorsun bu enerji bana nerden geldi diyorsun sanki icine bisey kacmis gibi oluyor eee tabi anne olmussun sana muhtac olan minicik bir varlik var ve allah kesinlikle ne kadar yorgun ve uykusuzda olsan sana inanilmaz bir guc veriyor bebegine bakasin diye hayirlisiyla bir dogum yapinda bu soylediklerimi hatirlarsaniz dogruymus diyeceksiniz.
Bilmiyorum arkadaslar neye inanic bilmiyorum. Ben evdeki aletin bozuklugundan supheleniyorum ama dogru olduguna da inanmak istiyorum. Mesela bugun 13-9 cikti sonra 10 dakika sonra tekrar olctum 9-5 vikti simdi hir insanin tansiyonu 10 dakika icinde bu kadar oynarmi!!cnm doktorun yanında heyecandan yükseliyor olabilir mi?
benimde doktordayken heyecandan düşer hep
Kizlar coklu alinti yapmayya calistim ama beceremedimmi acaba, bir ust mesajda yazdim detaylariNurdancım nedir bu tansiyondan çektiğimiz bende senin tam tersini yaşıyorum dün akşam hastaneye gittik kontrole nefes nefeseyim yorgunum hiç dinlenmedim sıcak bi yandan hemen ölçtüler tansiyonumu ben kesin yüksek beklerken 10-6 çıktı şaka gibi ama evde ölçüyorum büyük hep 14 e yakın çıkıyor dinlenme halinde bile evdeyken 10 çıkmıyor yani...bende dr u inandıramıyorum bu sefer tansiyonun gayet iyi diyor bende senin gibi evdeki mi bozuk acaba diyorum kafayı sıyırıcam yani... Canım ben senin yerinde olsam bi tahlil yaptırırdım şayet preeklampsi varsa ona göre bilmiş olursun mesela dikkat ediyor musun idrarın renginde koyulaşma var mı ya da idrarda azalma baş ağrısı bulantı karnın sağ üst kısmında ağrı vs vs bende sadece idrar koyulaşması oldu bu arada neden sezeryana döndün tekrar normal düşünüyordun? Sıkmamaya çalış kendini bebiş gelişti artık hiç bi sıkıntı olmadan alacaksın kucağına hayırlısıyla önümüzde çok kısa bi zaman var bizim bu yaşadıklarımızı çok erken haftalarda yaşayanlar var hem tansiyonun hep yüksek olsa bebek gelişmezmiş bebeğe sıkıntı vermediği sürece sorun olmaz zaman azaldıkça katlanmak daha da zorlaşıyor biliyorum ama azıcık daha sabır canım...
Canm hic bozma moralini lutfen ssadece gebelik zehirlenmesinden supheleniyorsan bi idrar tahlili ver aklinda kalmasin.belki heyecandan oluyodur seninki ondan hastanede yuksek cikiodur.ayin 26sinda ikimizde alacaz bebislerimizi kucagimiza aklina kötü bir sey getirme her sey cokguzel olacakksevgikelebegi181t: 36535120 .!.:Arkadaslar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?