• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Duaaaa istiyorum kizlar... dua... kan'a gidicem.. 2de... :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
Insallah degerlerim guzel cikar.. insallah :16::16::16::16::16::16::16::16:

anaaaammmmmm hepsinde sayfa gidince kaydetmedi sanmıştım bir sürü olmuş:SKusura bakmayın kızlar:S

merhaba kızlar bende eylül annesi olucam İNŞALLAH...Tahmini doğum tarihim 15/09/2014..yaş 25,ilk çocuk , SAT 08/12/2013...bu listedeki B.D.T NEYİ ifade ediyor acaba

merhaba kızlar bende eylül annesi olucam İNŞALLAH...Tahmini doğum tarihim 15/09/2014..yaş 25,ilk çocuk , SAT 08/12/2013...bu listedeki B.D.T NEYİ ifade ediyor acaba

Tamda aynı şikayetlerimiz canım uzun uzun cevap verdiğin için çok çokteşekkür ederim.okadar kafaya taktım ki netten araştırdıkça kafam karıştı hemencik kendime bir doktor bulup tedavi başlamam lasm bende hamilelk belirtisi sanıyodm bu yanmalar akıntı ve kasık bel ağrısını..meyve yide aratırıyorum hemen sebamed jel aldım bide temzleyici iyi gelir belki dimi

canım gebelikte bağışıklık düşer ondan da olabiliyor.
sen günde en az 3 lt su iç. ben öyle yapıyorum.
ama böyle idrarını yaparken bir damla için canından can gider gibi olursa hemen antibiyotik başlanmalı.
zor bir şey idar yolu enf. ve kum süzmek.
bahsettiğin jel genital temizleyici sanırım. haftada iki kez yıkayabilirsin onunla ama asla içini değil. içine değmesin su vs. genital bölge için özel olanı aldın di mi? ph ı farklı çünkü oranın.

merhaba kızlar bende eylül annesi olucam İNŞALLAH...Tahmini doğum tarihim 15/09/2014..yaş 25,ilk çocuk , SAT 08/12/2013...bu listedeki B.D.T NEYİ ifade ediyor acaba[/QUOT

aramıza hoşgeldin cnm.inşallah herşey yolunda gider.bdt-beklenen doğum tarihi ki sen bunu zaten vermişsin :)

merhaba ben de aranıza yeni katıldım.İlk bebeğim Ben 3 Ocak'ta doktora gittim, çok küçük daha dedi ama keseyi gördüm dedi, şimdi kalbinin atması için bekleyeceğiz.

Benim son SAT:02.12.2013

merhaba ben de aranıza yeni katıldım.İlk bebeğim Ben 3 Ocak'ta doktora gittim, çok küçük daha dedi ama keseyi gördüm dedi, şimdi kalbinin atması için bekleyeceğiz.

Benim son SAT:02.12.2013

sende hoşgeldin feyena.ne güzel şanşlısın hemen görünmüş kese.ben 6.haftaya girdim güç bela dün göründü kese ki o bile şüpheli '' galiba kese bu'' dedi dr.ama moralim çok yüksek herşeyin yolunda gideceğini düşünüyorum :9:

bende cumartesi gidicem inş kese ile beraber kalp atışıda görülür bebeğimin de ikisi birden aradan çıkmış olur da bende rahat bir nefes alırım gelsin artış şu cumartesi..

kasıklarımda sızı var benim kahverengimsi akıntıların var bide bugun 5-6 kez öğürdüm ama kusamadım sonrada gecti çok şükür. yorgunluk uyku hali var bende bide ama kızımda var uyuyamıyorum :20:

canım benim de kahverengi akıntım oldu adet sancısı gibi sancım oldu ertesi gün doktora gittim hemen kesenin altında kanama var düşük tehditin var dedi iğne verdi 3 günde bir vurdur dedi bide hap verdi, on günlük günde üç öğün al dedi sende ihmal etme doktora git bi an önce

merhaba arkadaşlar...
aranıza yeni katılıyorum,çok değişik bir dönem,ne hissedeceğimi bilemez bir haldeyim,kalbim sürekli panikte...Allah hepimizin yardımcısı olsun...SAT 7 aralık,6 ocakta dr. a gittim,kan değerim 1000 çıktı, keseyi gördük ama çok küçük dedi, 10 gün sonra yani haftya peşembe tekrar gidicem ki tam haftası belli olsun:))) kalp atışı ne zaman duyuluyor arkadaşlar?değerlerim normal mi bi de?
:49:

merhaba arkadaşlar...
aranıza yeni katılıyorum,çok değişik bir dönem,ne hissedeceğimi bilemez bir haldeyim,kalbim sürekli panikte...Allah hepimizin yardımcısı olsun...SAT 7 aralık,6 ocakta dr. a gittim,kan değerim 1000 çıktı, keseyi gördük ama çok küçük dedi, 10 gün sonra yani haftya peşembe tekrar gidicem ki tam haftası belli olsun:))) kalp atışı ne zaman duyuluyor arkadaşlar?değerlerim normal mi bi de?
:49:

Degerlerin cok guzel masallah.. :nazar::nazar::nazar::nazar: insallah boyle devam eder.. haftaya duyarsin pitpitlarini.. :16::16::16::16:

bende cumartesi gidicem inş kese ile beraber kalp atışıda görülür bebeğimin de ikisi birden aradan çıkmış olur da bende rahat bir nefes alırım gelsin artış şu cumartesi..

merhabalar,
Bende sanırım eylül annesi olacağım. 23 aralıkta hcg'm 1748 çıktı. 27 aralıkta doktora gittiğimde geç döllenme olmuş 4 haftalık hamilesin dedi. buna göre şuandada 5,5-6 hafta oluyor.. azıcık birşey yesem bile kendimi patlayacak kadar şiş hissediyorum.. karnım kocaman oluyor.[/QUOTE

listeye eklenmesi için bende yazayım :)
Antalya
yaş 29
ilk bebeğim
son adet tarihi :15.11.2013
BDT henüz bilmiyorum cuma günü doktorda öğrenicem sanırım.
1 kere doktora gittim keseyi gördük tek bebek sanırım birşey söylemedi çünkü..

Canim sat 15 kasim mi aralik mi kasimsa ağustos olur dogum ayin bilgilerini net ver grym hemen

Cnm bnm içimi rahatlattın resmen hber bekliyorum senden..bnm hmen bi doktora gtmem lazm çnkü idrarda lökosit çok yuksek cıktı ya sistit olmuşum yada kum döküyomuşum inş bebişe zararı olmaz bu durumun:49:

Canım bende sistit oldum merak etme. Gebelikte olur diyorlar. İlişkiden sonra genellikle olurmuş. Yarın bir bakayım ilgisine bilgisine göre sana hemen yazcam. Yarın bende inş bebişimin kalp atışlarını duyarımm:16::16::16:

Back
X