- 10 Ocak 2010
- 381
- 31
- 123
Canim vajinal mi bakildi abdominal mi benimki abdominaldi cok zor gördük
abdominal bakıldı zaten adet tarihime göre kese küçük çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim vajinal mi bakildi abdominal mi benimki abdominaldi cok zor gördük
Tamda aynı şikayetlerimiz canım uzun uzun cevap verdiğin için çok çokteşekkür ederim.okadar kafaya taktım ki netten araştırdıkça kafam karıştı hemencik kendime bir doktor bulup tedavi başlamam lasm bende hamilelk belirtisi sanıyodm bu yanmalar akıntı ve kasık bel ağrısını..meyve yide aratırıyorum hemen sebamed jel aldım bide temzleyici iyi gelir belki dimi
merhaba kızlar bende eylül annesi olucam İNŞALLAH...Tahmini doğum tarihim 15/09/2014..yaş 25,ilk çocuk , SAT 08/12/2013...bu listedeki B.D.T NEYİ ifade ediyor acaba[/QUOT
aramıza hoşgeldin cnm.inşallah herşey yolunda gider.bdt-beklenen doğum tarihi ki sen bunu zaten vermişsin :)
Duaaaa istiyorum kizlar... dua... kan'a gidicem.. 2de...
Insallah degerlerim guzel cikar.. insallah![]()
merhaba ben de aranıza yeni katıldım.İlk bebeğim Ben 3 Ocak'ta doktora gittim, çok küçük daha dedi ama keseyi gördüm dedi, şimdi kalbinin atması için bekleyeceğiz.
Benim son SAT:02.12.2013
duaaaa istiyorum kizlar... Dua... Kan'a gidicem.. 2de...
ınsallah degerlerim guzel cikar.. Insallah![]()
tabloda bende vardım ama silinmişim..nedenki...
kasıklarımda sızı var benim kahverengimsi akıntıların var bide bugun 5-6 kez öğürdüm ama kusamadım sonrada gecti çok şükür. yorgunluk uyku hali var bende bide ama kızımda var uyuyamıyorum![]()
donüşte mutlaka haberını yaz tatlım dualarımız senınle
merhaba arkadaşlar...
aranıza yeni katılıyorum,çok değişik bir dönem,ne hissedeceğimi bilemez bir haldeyim,kalbim sürekli panikte...Allah hepimizin yardımcısı olsun...SAT 7 aralık,6 ocakta dr. a gittim,kan değerim 1000 çıktı, keseyi gördük ama çok küçük dedi, 10 gün sonra yani haftya peşembe tekrar gidicem ki tam haftası belli olsun:))) kalp atışı ne zaman duyuluyor arkadaşlar?değerlerim normal mi bi de?![]()
bende cumartesi gidicem inş kese ile beraber kalp atışıda görülür bebeğimin de ikisi birden aradan çıkmış olur da bende rahat bir nefes alırım gelsin artış şu cumartesi..
merhabalar,
Bende sanırım eylül annesi olacağım. 23 aralıkta hcg'm 1748 çıktı. 27 aralıkta doktora gittiğimde geç döllenme olmuş 4 haftalık hamilesin dedi. buna göre şuandada 5,5-6 hafta oluyor.. azıcık birşey yesem bile kendimi patlayacak kadar şiş hissediyorum.. karnım kocaman oluyor.[/QUOTE
listeye eklenmesi için bende yazayım :)
Antalya
yaş 29
ilk bebeğim
son adet tarihi :15.11.2013
BDT henüz bilmiyorum cuma günü doktorda öğrenicem sanırım.
1 kere doktora gittim keseyi gördük tek bebek sanırım birşey söylemedi çünkü..
Canim sat 15 kasim mi aralik mi kasimsa ağustos olur dogum ayin bilgilerini net ver grym hemen
çok teşekkür ederim monbebe, umarım duyarızzzz,çok heecanlıDegerlerin cok guzel masallah..insallah boyle devam eder.. haftaya duyarsin pitpitlarini..
![]()
Cnm bnm içimi rahatlattın resmen hber bekliyorum senden..bnm hmen bi doktora gtmem lazm çnkü idrarda lökosit çok yuksek cıktı ya sistit olmuşum yada kum döküyomuşum inş bebişe zararı olmaz bu durumun![]()