2014 gelinleri yetişin !

tezimbitsin

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
48
2
34
Selam kızlar,

İyi ki kadınlar kulübü var. Olsa olsa bana siz yardım edersiniz diye düşündüm. Koç Üniversitesi'nde okuyorum, ve mezun olmak için tezimi bitirmem lazım :KK43: Ama şu ana kadar hiç gönüllü bulamadım. Bulamazsam da okul bitmeyecek :KK43:. Şimdi benim Mayıs sonuna kadar tezime katılımcı olacak 15 tane iyi kalpli, yardımsever çift gerekli. Ama Şubat-Mart ve Nisan'ı da boş geçirmemem gerekiyor. Yapmanız gereken tek şey düğününüzde bir sandalyenizi bana ayırmak tek yaptığım sizin mutluluğunuza ortak olmak. Zaten araştırmacı olduğum için konuk sayısı sınırlıysa konuşulur ben personel olarak bulunurum masalara servis bile yaparım. Niyetim kimseye masraf olmak rahatsızlık vermek değil. Hepsi bu. Hocalarım bu şekilde çalışmamı istediler. Sonrasında müsait bir zamanınızda düğünden sonra, siz eve iyice yerleştikten sonra, sizlerle sohbet ediyorum, kızlarla erkeklerin anlatacakları şeyler, ilgi alanları farklı olduğu için onları ayrı ayrı alıyorum bu en fazla iki saatinizi alıyor. Burada sadece görüşlerini alıyorum düğünler hakkında. Bu kadar basit. Sizden tek istediğim düğün gününüzde bir sandalye ve sonrasında ayıracağınız iki saat. Umarım bana yardımcı olacak birileri çıkar. Daha ayrıntılı bilgi için isun@ku.edu.tr 'ye mesaj atabilirsiniz.

Şimdi eğer endişesi olan varsa şöyle bir şey de söyleyeyim. Koç Üniversitesi'nde bütün araştırmalar etik kurulu onaylı olduğu için kimseyi rencide edici, küçük düşürücü, eleştirici bir yaklaşımda bulunmuyoruz. Sohbet ederken sonrasında bana ulaşıp ben şu kısmı çıkarmak istiyorum, şöyle bir detay daha ekleyebiliyorum deme hakkınız var. İstediğiniz soruyu atlayabilir, istediğiniz zaman sohbeti yarım kesebilirsiniz. Yani gerçekten keyifli, kimseyi kırmayacak, yargılamayacak, güzel, kaliteli bir çalışma olacak.

Her türlü düğüne geliyorum seve seve. Çeşitlilik olması benim için çok güzel olur. Lütfen kimsenin çekincesi olmasın bu konuda.

Şimdiden çok teşekkürler kızlar. Vallahi billahi kimseye bir zararım olmayacak. Tek istediğim mezun olmak :). Bu sizin gözünüzde çok ufak bir katkı olabilir ama benim için çok büyük bir yardım olacaktır, mezun olmam gönüllü katılımcıların elinde. Umarım sizlerden çıkar bana yardımcı olacak birileri. Kendinize çok iyi bakın.

Irene Sun
 
benim 2014 Eylül buyur gel fakat düğün sonrası Alman'ya gidiyorum malesef. Keyifle yardımcı olmak isterdim..
 
Sonrasında müsait bir zamanınızda düğünden sonra, siz eve iyice yerleştikten sonra, sizlerle sohbet ediyorum derken evde konuşma yapıyosun yani? neden evde konuşmak istiyosun düğünden sonra düğün salonun da ya da dışarda bi yerde bu konuşma gerçekleşemiyo mu?
 
X