- 3 Eylül 2013
- 299
- 199
- 303
bebeğinizin çamaşırlarını yıkamak için Ne kullanıyorsunuz arkadaşlar?
canım ben dalinin sabun tozuyla yıkadım çok da güzel yaptı mis gibide bebek kokuyor:)
Çok teşekkürler canım ben de ona bir bakayım öyleyse. Normal sabun tozları güzel kokmuyor çünkü antialerjik değil mi?
dalinin sabun tozunu kullandım ben canım
ben de hacı sakırın sabun tozunu almıstım canım yarın yıkamayı dusunuyorum. kac derecede ne kadar sabun tozu kullandın canım. bende oyle cok gıysı yok zaten 20-30 parca anca olur. ne kadar sabun koymak gerekır bılemedım cok fazla olupta kalıntı yapsın istemedim. sen kullanmıssın sorayım dedım.
canım kalıntı yapmaması için ben bir kaşık sabun tozunu yarım ça bardagı suya koydum biraz karıştırdım öyle koyum detarjan gözüne.kalıntı olmuyor bu şekilde tavsiye etmiştim daha önce burdaben bütün kıyafetlerini yıkamadım şimdilik hastaneye getirceklerimi yıkadım o yüzden bir tatlı kaşığı koydum ama sen istersen bi yemek kaşığı koy.çok koymaya gerek görmedim ben çünkü zaten kirli değiller
hımm sulandırma ıslemı mantıklı. sıvı deterjan gıbı oluyo yanıııı anladım30 derece yeterli olur o zaman dımı?
evet canım 30 derece.ben 50 dk programda yıkadım
tamam canım benım 30 derecem pamukluda 30 dk. onu kullanırım dedıgın gıbı kırlı degıller nasılsa.yeterli gelir herhalde. cok teşekkür ederim sagol
Ben camasırların Bir bolumununu yıkamıstm birazk kaldı onlarda yıkanıncs Tam olacak
dogum yapcak tum arkadaslara rabbim yardim etsin guzel haberlerle gelirler ins buarada ben iyice agirlastim kizlar 36. Haftama giriyorum iyice heycan basiyo yaklastikca zaman uykularim hele hic yok lavoboya gitmekten uyuyamiyorum:-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?