2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar az once carsidan geldik ve bebegimizin herseyini aldik. Küçük bir besik, lohusa takimi taci bebek sekerleri kapi süsü vs de halledildi. Oturduk bir guzel etiketlerini cikardik, kestik kayinvalidemle. Simdi de yikama zamani..

Biz bugüne kadar hicbir seyini almamistik, topluca aldik. Ama zamana yaymak daha mantiklica bugun onu anladim. Hem cok yoruldum hem maddi olarak yüklü oldu. Ama bir rahatladim ki sormayin.
Simdi sirada temizlik isleri ve ev duzenlemesi var bir iki de ufak tadilat. Bunlarida bir 20 gun sonra yapmayi planliyorum. Gec olmaz di mi kizlar

merhaba şekerleri ve kapı süsünü nereden aldın acaba istanbuldaysan adres verirmisin ,temizlik için bende öyle düşünüyorum mayıs sonu gibi yapılsa herhalde yetişir

Ben bir kac buyuk magazaya girmeme ve girdigim her magazada cogunlukla oturmama ragmen su anda pert olmus durumdayim

maşallah size

Ben bir kac buyuk magazaya girmeme ve girdigim her magazada cogunlukla oturmama ragmen su anda pert olmus durumdayim

Ben de cok rahattim sona birakiyodun ama burdaki ani durumlari gorunce ben de 2 gunde eksik tamamlayip yikayip utuleyip yerlestirdim bir tek hastane cantamiz i hazirlamak kaldi ama o iki gunde yardimci bayanla yapilmasina ragmen geberdim geberdim hala daha sirt agrisindan uyuyamiyorum geceleri. Cantamizi hazirlamaya korkar oldum azeri kizi yuzunden.. Ama hazirliycam onu da bu hafta sonu insallah. Sonrasi Allah kerim..

Bnde 35 teyim 8-9 kilo arasi gidip geliyorum su aralar ve bnmde inanilmaz kasik ve vajina agrilarim oluyor ustelik bnm bebisim bas assagi yani bu agrilarin kiloyla alakasi yok arkadasim.. bn yemegi cok abartirsam kusuyorum hala (( bel agrilarimda fena arada

aaa neyse artık bana çarşıda gezme yolu gözüktü o zaman :) istanbulda belli başlı yerler var ama cok kalabalık gözüm yemiyor o kalabalığa girmeye ama giricem sanırım :)

Canım, eminönü kalabalık ama havuzlu handa çeşit çok, bi kere gitmiştim, herşey var. Bi de hiç gitmedim ama şark han varmış. Benim de yanımda kimsem yok. Eşimde yalnız hafta sonu boş. O nedenle bu cumartesi yollardayım.

Off.. bende 3. kata ciktim az once ama işkence gibiydi. Bacaklarim cok fena

Bende 34. Haftadayim ve 14 kg aldim seker ciktigi icin diyet programi uyguluyorum da anca duruldum. Yoksa eminim 20-25 alirdim. Eski citi piti halimi ince belimi kasik kadar suratimi ince bileklerimi kendi pijamalarimi (kocaminkileri giyiyoum da ) avuc ici kadar ic camasirlarimi, topuklu ayakkabilarimi, cok ama cok ozledim..

kızlar merhaba,

aranızda hamilelik süresince bebeğin göbek kordonundaki kanın akış yavaşlığı hakkında sorun yaşayan oldumu yardım edin lütfen keçileri kaçırmak üzereyim.

Canım sola yatman gerekiyor,biliyorsundur sanırım. Sırt üstü ve sağ yatmak iyi değil kan akışı için. Benim doktorum 28. haftada kontrol edeceğim dedi ve bişey görmedi. Görseydi erken doğum riskine karşı tedbir alırdı sanırım. Ayrıca pıhtılaşma testi yaptırmışmıydın öncesinde. Ben de olduğu için 32. haftaya kadar kan sulandırıcı coraspin hapını kullandım.

Benim ablam da 2 sezeryan doğumundan 4-5 gün sonra korse kullanmaya başlamış. Karnı küçülünce küçük bedebine geçiş yapmış. Ve göbeği kalmadı, kilosu da doğum öncesi kilosuna ulaştı. Ama ben de pilise arkadaş gibi kumaşta alıp sardırmayı düşünüyorum bi süre. Çünkü yaz sıcağında korse beni rahatsız eder. Dışarda ve serin havalarda korse, evde yazın sıcak günlerini atlatana kadar kumaş daha iyi olur diye düşünüyorum. Teride alır.

Ben de de akıntı vardı. Günde 2 kere iç çamaşırı değiştiriyordum. Hamilelikte normal diyordum, çünkü kaşıntı falan bişey yoktu. 2 hafta önce doktoruma söyledim ve kontrol etti. Fitil kullandım, şimdi çok rahatım.

kızlar nasılsıız uzun zaman oldu gıremedım netten dolayı hepınızı cok ozledım neler yapıyorsunuz

ohh çok güzel haberlerle gelmişsiniz,böyle güzel devam etsin canım

Maşallah size canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şu haftalarda en sevdiğim şey kontrollerin sıklaşması hehehe şükür iyi haberler getirmişsin arkadaşım maşallah...

Saygilar efem

Gozun aydin canim

Sagolun kızlar İnşallah hepimiz için şu son ay iyi geçede bir an önce bebişlerimize kavuşuruz...:)

Olmaz İnşallah...hem bence en önemli kısım alış veriş ki onuda bi güne sıgdırıp halletmişsin bravo...:)

Olmaz İnşallah...hem bence en önemli kısım alış veriş ki onuda bi güne sıgdırıp halletmişsin bravo...:)

C i vi l ' e gittik canim. Igneden iplige aradigimiz hersey mevcuttu. Sagolsun kayinvalidemde cok yardimci oldu cogunlukla oturdum ben.
Bir iki magazaya daha ugradik. Esim birakip tekrar aldi. Tabi bu anlattiklarim yaklasik 5 saatimizi aldi ve ben cok gezmememize ragmen cok yoruldum Geldigimden beri uzaniyorum. Bir de foto ekleyebilsem super olacakti ama ya

bende civil'e gidecem diye diye bi kere bile gitmeden alisverisi bitirdim bu aksam biraz dolastik yamuldum bende ciciler bölümüne resim bekliyoruz ona göre

Kumas sarıcam demıssınde, nasıl bir kumas alıp sarmak lazım? Eni- boyu ne kadar olacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…