Kizlar az once carsidan geldik ve bebegimizin herseyini aldik. Küçük bir besik, lohusa takimi taci bebek sekerleri kapi süsü vs de halledildi. Oturduk bir guzel etiketlerini cikardik, kestik kayinvalidemle. Simdi de yikama zamani..
Biz bugüne kadar hicbir seyini almamistik, topluca aldik. Ama zamana yaymak daha mantiklica bugun onu anladim. Hem cok yoruldum hem maddi olarak yüklü oldu. Ama bir rahatladim ki sormayin.
Simdi sirada temizlik isleri ve ev duzenlemesi var bir iki de ufak tadilat. Bunlarida bir 20 gun sonra yapmayi planliyorum. Gec olmaz di mi kizlar
merhaba şekerleri ve kapı süsünü nereden aldın acaba istanbuldaysan adres verirmisin ,temizlik için bende öyle düşünüyorum mayıs sonu gibi yapılsa herhalde yetişir
Merhaba canim ben Adanadayim
Biz geldik çok şükür herşey yolunda bebişimiz iyi bir hafta öndeyiz dedi doktorumuz suyumuz rahim ağzı uzunlugu vs normal... nst ye girdik sancımız yok artık herhafta giricekmişiz Bu ara karın ağrılarımı sordum çok normaldedi doktorumuz ağrı sürekli ve artarak ilerlerse geçmezse yada beraberinde başka belirtilerde olursa endişelenmeyiz dedi... Kasık bölgesindeki kemiklerim içinde açıldığından dolayı ağrı yapar oda normal dedi... Bizden haberler böyle önümüzdeki perşembe tekrar gidicem bakalım...
Ben bir kac buyuk magazaya girmeme ve girdigim her magazada cogunlukla oturmama ragmen su anda pert olmus durumdayim
Kızlar merhaba... :)
Ben bu aralar çok acıkıyorum. Kendimi yemeğe kaptırsam bu zamana kadar aldığım kilolarımı 1 ayda alırım :) 34+5 teyim 8-8,5 kilo aldım. Ama buna rağmen vajina yada kasık bölgem de (duruma göre değişebiliyor) ayakta iken ağrılarım çok oluyor. Doktorum bebiş ters o yüzden ayakları ağrı yapıyor sende dedi. Yemeği azcık fazla kaçırsam beden cüsseyi taşımıyor :)
aaa neyse artık bana çarşıda gezme yolu gözüktü o zaman :) istanbulda belli başlı yerler var ama cok kalabalık gözüm yemiyor o kalabalığa girmeye ama giricem sanırım :)
Ben de cok rahattim sona birakiyodun ama burdaki ani durumlari gorunce ben de 2 gunde eksik tamamlayip yikayip utuleyip yerlestirdim bir tek hastane cantamiz i hazirlamak kaldi ama o iki gunde yardimci bayanla yapilmasina ragmen geberdim geberdim hala daha sirt agrisindan uyuyamiyorum geceleri. Cantamizi hazirlamaya korkar oldum azeri kizi yuzunden.. Ama hazirliycam onu da bu hafta sonu insallah. Sonrasi Allah kerim..
kızlar merhaba,
aranızda hamilelik süresince bebeğin göbek kordonundaki kanın akış yavaşlığı hakkında sorun yaşayan oldumu yardım edin lütfen keçileri kaçırmak üzereyim.
az önce burada doğum yapan bir arkadaşımda aynı korseden bahsetti, bakalım doktora da sorayım yoksa dikişli dikişli kendi kendime iş çıkarmayayım başıma. senin doktorunu tanıman tabii daha da çok cesaretlendirmiştir seni bu çok önemli yoksa bıçak altına yatıcaz çok korkunç yaa allah yardımcımcımız olur inşallah
teşekkür ederim yeşilerikburada yazılanlardan bazılarını eşime de anlatıyorum o da tutturdu ameliyat sırasında ben de odada olucam her şeyi izlicem pamuk falan unutmasınlar içinde diye deli yaa! ama o tabii biraz daha güven verdi bana keşke cesaretim olsaydı da normal doğum isteseydim, ama tabii her şey bebeğe bağlı belki de bizim belirlediğimiz tarihe kalmadan kendi gelmek isteyecek bir şey belli değil yani senin de dediğin gibi. ama yazılanlardan erken doğum olaylarından korktum ben çok, benim de akıntım çok geliyor beyaz ve kokusuz ağrım falan yok ama bazen yolda yürürken resmen çamaşırım ve bacaklarım ıslanıyor, günde 3 4 kez çamaşır değiştirdiğim oluyor bazen de ped koyuyorum, doktora hiç bahsetmedim bundan bir daha ki kontrolde bahsedicem artık. idrarım sabahları bulanık geliyor ama şimdiye kadar testlerimde doktor hiç enfeksiyondan falan bahsetmedi, acaba diyorum baştan sağma iş mi yapıyorlar ya da gerçekten bir sıkıntı yok mu, umarım bi sıkıntı yoktur tabi, keşke baştan Türkk bir doktor bulsaydım ama ilk olunca acemilik işte şu doktor bu doktor ayrımı yapamıyor insan... umarım senin de vakitli bir normal doğum olur kolayca doğurursun bebeğini
ohh çok güzel haberlerle gelmişsiniz,böyle güzel devam etsin canım
Maşallah size canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şu haftalarda en sevdiğim şey kontrollerin sıklaşmasıhehehe şükür iyi haberler getirmişsin arkadaşım maşallah...
Saygilar efem
Gozun aydin canim
maşallah size
Kizlar az once carsidan geldik ve bebegimizin herseyini aldik. Küçük bir besik, lohusa takimi taci bebek sekerleri kapi süsü vs de halledildi. Oturduk bir guzel etiketlerini cikardik, kestik kayinvalidemle. Simdi de yikama zamani..
Biz bugüne kadar hicbir seyini almamistik, topluca aldik. Ama zamana yaymak daha mantiklica bugun onu anladim. Hem cok yoruldum hem maddi olarak yüklü oldu. Ama bir rahatladim ki sormayin.
Simdi sirada temizlik isleri ve ev duzenlemesi var bir iki de ufak tadilat. Bunlarida bir 20 gun sonra yapmayi planliyorum. Gec olmaz di mi kizlar
Olmaz İnşallah...hem bence en önemli kısım alış veriş ki onuda bi güne sıgdırıp halletmişsin bravo...:)
ne güzelama burda biriyle daha konusmustuk sakaryali yanlis olmasin ama kubtun muydu acaba
Ben birkac kisiyle tanistim sakaryadan ama fazla takilmiyolar.hangi hastaneye yada dra gidiyon canim?
bende civil'e gidecem diye diye bi kere bile gitmeden alisverisi bitirdimC i vi l ' e gittik canim. Igneden iplige aradigimiz hersey mevcuttu. Sagolsun kayinvalidemde cok yardimci oldu cogunlukla oturdum ben.
Bir iki magazaya daha ugradik. Esim birakip tekrar aldi. Tabi bu anlattiklarim yaklasik 5 saatimizi aldi ve ben cok gezmememize ragmen cok yoruldumGeldigimden beri uzaniyorum. Bir de foto ekleyebilsem super olacakti ama ya
Canım sola yatman gerekiyor,biliyorsundur sanırım. Sırt üstü ve sağ yatmak iyi değil kan akışı için. Benim doktorum 28. haftada kontrol edeceğim dedi ve bişey görmedi. Görseydi erken doğum riskine karşı tedbir alırdı sanırım. Ayrıca pıhtılaşma testi yaptırmışmıydın öncesinde. Ben de olduğu için 32. haftaya kadar kan sulandırıcı coraspin hapını kullandım.
Benim ablam da 2 sezeryan doğumundan 4-5 gün sonra korse kullanmaya başlamış. Karnı küçülünce küçük bedebine geçiş yapmış. Ve göbeği kalmadı, kilosu da doğum öncesi kilosuna ulaştı. Ama ben de pilise arkadaş gibi kumaşta alıp sardırmayı düşünüyorum bi süre. Çünkü yaz sıcağında korse beni rahatsız eder. Dışarda ve serin havalarda korse, evde yazın sıcak günlerini atlatana kadar kumaş daha iyi olur diye düşünüyorum. Teride alır.
Ben de de akıntı vardı. Günde 2 kere iç çamaşırı değiştiriyordum. Hamilelikte normal diyordum, çünkü kaşıntı falan bişey yoktu. 2 hafta önce doktoruma söyledim ve kontrol etti. Fitil kullandım, şimdi çok rahatım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?