orhan solakoglu'na gidiyorum canim beyhekimde yaptiracak dogumu, senin hangi doktor veya hastane?
Kumas sarıcam demıssınde, nasıl bir kumas alıp sarmak lazım? Eni- boyu ne kadar olacak ?
Once beyhekimde Oya hanima gittim.uzun zamandir altinova Filiz Dursuna gidiyorum
C i vi l ' e gittik canim. Igneden iplige aradigimiz hersey mevcuttu. Sagolsun kayinvalidemde cok yardimci oldu cogunlukla oturdum ben.
Bir iki magazaya daha ugradik. Esim birakip tekrar aldi. Tabi bu anlattiklarim yaklasik 5 saatimizi aldi ve ben cok gezmememize ragmen cok yoruldumGeldigimden beri uzaniyorum. Bir de foto ekleyebilsem super olacakti ama ya
Kumas sarıcam demıssınde, nasıl bir kumas alıp sarmak lazım? Eni- boyu ne kadar olacak ?
en ince amerikan bezlerden aldim 2 metre eni de genis ikiye bolecem biri yedek dursun leke olursa filan diye sonra sonra da korseye gecerim diyorum
Alisveris bitmis gozunaydin.benim daha eksiklerim var neyi bekliyom anlamadim.bazi seyleri bende civilden aldim hersey bi arada rahat oluyo alisveris.yarin bebek arabasi almayi dusunuyorum kontrolumuzde var hazir cikmisken.
filiz dursun'u da duydum hatta 7 aylik kizi var bi akrabanin o dr yaptırmış dogumu sezeryanla memnundu, bende orhan'dan memnunum bakalim insallah sonuna kadar boyle gider
Pilise cevap vermiş. Ama daha önce 45 cm kesip, 15 cm olacak şekilde 3 e katlayıp kullanacağım diye yazmıştı diye hatırlıyorum. Ya da başka yerde okudum. Ayrıntılı yazarsa kullanmak isteyen arkadaşlara faydalı olur.
Canım, bebek arabasına karar verince ya da alınca yazarmısın. Ben karar vermiştim ve uygun bir zamanda almayı düşünüyordum ama internette okuduğum yorumlarda istediğim modelden memnun olmayanlar okuyunca vazgeçtim. Şimdi ne alacağımı bilmiyorum.
Filiz dursundan bende cok memnunum.umarim sezeryanlik durumum olmaz.senin normalmi?
Canim olusanlar yok olur mu bilmiyorum ama bence bakimina devam et.en azindan daha da ilerlemesin.internetten tummy butter nasil bir urun bakabilirsin.turkiyede varmi bilmiyorum ama vazelinde hemn hemen ayni islemi yapar sanki.ben krem de kullaniyorum ama ayric yag(zeytin yagi, badem yagi, kakao yagi ne olursa olsun elime geceni surdum :)) simdiki karsimim zeytin yagi ve badem yagi karisimi mesela.birde tummy butter kullandim hic catlk olmdi.son ayda karnimiz dahada buyuyo ve daha yogun bakmak iyi bence.hic kuru birakma canim.muhim olan bu.bu gunlerde gunde 3-4kere falan suruyorum bu dediklerimi .mesela sabah kremi gunduz yag aksam tummy butteri suruyorm.banyodan sonrada mutlaka nemlendir.canim biraz uzun yazdim ama kusura bakma aciklayici olsun istedim :)Ben artik catladim ama bi etkisi olurmuki acaba kullansam o dedigini canim? badem yagi kantoron yagi kullaniyorum bide nemlendirici filan lieracimda yeni bitti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok canim benim tup bebek onun icin doktor da ne olur ne olmaz riske atmayalim diyo bende korkuyorum zaten normal dogurmaktan sezeryan olacak yani
Canim ne guzel tup bebek diyince duygulaniyorum.ablamin tutmadi cok uzulmustu.simdi ikinciye denicekler ins tutar.t
ayy insallah bu sefer olur canim yaa cok yipratici bi surec rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallah
hepinize iyi geceler kizlar bebislerle rahat rahat uyuyun Inşallah
olumsuz ya da canını sıacak tek bir haber bile duymadan kontrolü hayırlısıyla atlatman dileğiyle canım...
Canım Allah'ın izniyle herşey yolundadır. Bebişede sana da hiçbirşey olmamıştır.
Merhaba , bende aynı drumdayım 33 haftalık oldum, gerçi bebeğim bir hafta geriden gidiyormuş ve biraz küçükmüş.
geçen hafta 32. haftalıkken raporumu uzatmak için gittim bebek 1750 gr'mış . aslında herşeyi yararlı olan herşeyi yiyorum. hatta sürekli haraket etsin diye meyve, muzlu süt falan yiyorum ama bebeğin zayıf oluşuna çok üzülüyorum.
cankatre, bende hareketlerini az hissedince kafayı çok kötü takıyorum bu sabah bile işe gelirken biraz takip ettim baktım hareket etmiyor panik yaptım adak adar hale geldim , hareket ederse şu duayı okuycam , hareket ederse ayetel kürsi okuycam falan gibi.
gecen sene 5,5 aylıkken bebeğimin kalbi durdu o yüzden şimdi diken üstünde hamileliğimi tamamlamak için dua ediyorum. böyle salına salına rahat rahat bir hamilelik geçiremiyorum yani. yaşımda 38 ALLAH HEPİMİZİ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE BEBEKLERİMİZLE KURTARMAYI NASİP ETSİN.
canım bu doppler çekilsin dediği yani mavi kırmızı renklerin kan akışını gösterdiği şeklinde bakılıyor değil mi? Yoksa ayrı birşey mi? Benim de beslenme azlığından şüphelenmişlerdi de o yüzden sordum. Bana doktor kendisi muayene sırasında baktı ayrıca bi yere göndermedi?bir de benimde ultrasonla suyuna baktılar alt seviyede ama şimdilik yeterli dediler.senin azaldığını nasıl fark ettiler yani önceki haftalarla mı kıyasladı yoksa ultrasonda bakınca o zaman mı belli oldu? Biraz uzun oldu ama k.bakma tedirgin oldm ben de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?