2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar ben temmuz annelerindenim. 3 temmuzda doğum yapacak arkadaşımız suyu azalmış dün ciğer geliştirici yaptılar. Su an sezaryene alındı. Dua edermisiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

allah yardımcısı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alır bebeğini

Rabbim yardımcısı olsun inşallah.
Hayırlısıyla sağlıkla kavuşsun evladına.

Kasilmalar nasil.oluyor. Ben 33.haftamdayim aara ara karnim gerilio ama agri olmuyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

senin haftandayken bende ara ara oluyodu su an 37. Haftadayiz ve baya baya kasiliyo artik karnim
Bebek sanki bi tarafta toplaniyomus gibi oluyo karnin tas gibi sertlesiyo bi anda 15-20 saniye sonra geciyo, simdi karnim kasildiginda tahta gibi oluyo hareket bile edemiyorum nerdeyse dogum yaklasiyo tabi normal artik bunlar

Teyzelerrrrrrrr bayram bugun bayrammmmmmm
Haydi halaya oglum cikacak bugun cok mutluyummm cokkkkkkk
Yogu bakimdan aradilar kiyafetlerini istediler sukurler olsun Rabb'ime ruyamda da gormustum
Isitme testine falan goturuyorduk .....
Su an omrumun en mutlu haberini aldim sizlerle paylasmak istedim
Sukurler olsunnnnnnn sukurler olsunnnn

Ayy canim nasil sevindim Allahtan cabucak bitti hastane yolculugu Allaha sukurler olsun bol bol opusup koklasirsiniz

Kizlar ben bu aralara lohusayken aniden lazim olur vakit bulup yapamam die bisiler yapip dondurucuya atiyorum, pogaca yapip bi poset attim dondurucuya. Tabi kayinvalidem ve annem de yaparlar o zaman ama ne bileyim yanimda kimse yokken bebekten firsat bulup yapamam diye biraz hazirlik yapmak istiyorum
baska neler yapabilirim bi fikriniz var mi

Gozun aydin canim cok sevindim

halay çekilmez mi şimdi yaaa... çok sevindim canım... mis kokulunla artık berabersin... sağlıklı günler diliyorum ikinize de

Ay kiyamam Rabbim sifasini versin ins tez vakitte..

İnşallah canım şimdi bakacam o topiğe bir gelişme var mı diye.

aaaay benimde aklım hep onda..devamlı gözüm arıyor :18:

Hiç sorma canım profiline girip sürekli takip ediyorum keşke birimizde numarası olsaydı.

Oh be çok şükür sonunda o kapıdan girecek inşallah Yasin'imiz.
Çok mutlu oldum canımmm.
Bizim yerimize kocaman öp yakışıklıyı

aaaah canın benim aferin Yasin'e çok bekletmedi annesini..süper çok sevindim,en az senin kadar..maşallah..

aynen bende buzluk fikrine sıcak bakıyorum..milföy börek sarma poğaça sigara böreği hepsi olur.. Ne istersen yap bence

ay şükürler olsun valla ağlıcak gibiyim çok mutlu oldum

yufkadan börek filan sarcam bende aynen dediğin gibi annemlerde yaparız diyolar canım kurabiye bile pişirip buzluğa atabilirsin sonra çıkarıp bi fırınlarsın oh mis gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…