Gittin mi canım rahat gecmesine sevindim biz de gittik bizimde rahat geçtiHaziran annesi korkusunu yenip tatile çıktı oğluşum sağolsun çok rahattı ve anne babasıyla güzel bir ilk tatil geçirdi :)
ah ahh helede lohusalıkta ınsana ıyıce batıyor vallaaEvet lohusalik başka birşey insan bir destek bir anlayış bekliyor ama karşındaki de bekleyince olmuyor
benımkıde bana bakmaya geldı sözde, kendı annemın yaptıgı yemeklerı yıyor, onlar bıtıncede gunluk sadece bır yemek oda kendı ıstedıgı et tavuk vs ( ben amalıyatlıyım sezeryan olmusum et met yıycem sankı ) sinırımden kalktım kendıme corba yaptım. cocuk gece aglıyor kıyamet kopuyor hanım hıc kalkmıyor bıle horul horul uyuyor, sabahta aaa agladımı hıc duymadım dıyor...Benim kv de hem zır cahil hem bencil hem cimri. Gece uyanip evdeki yemegi ekmegi btirdi ilk hafta. Sabah kalkiyorum ekmek yok yemeye. Lohusayim cikamiyorum. Hanim almaya da gitmiyir. Oglunun gelmessine yakin yemek yapar. Esim annesini arar iyi mi diye sorar,cok iyi der ama ben yatak odasinda ameliyat agrisindan kalkamam,açım başım döner, gogus ucum kopar kanar, ne ilac getirir, ne bir su ne yemek. Cok cektim. Lohusalikta yasananlar.hic unutulmuyor gercekten hic
bu kahveye hepsı duskun kv sanırım, benımkıde bana bakmaya gelıyor ya sozde elını kolunu sallayıp gelmısBenim kv de doğum yaptıktan bir hafta sonra gelmişti eşim bana boza verecekti sütum olsun diye annesine sordu icermisin diye ne dese begenirsin yok ben onu sevmem süt çok var dolapta sütlü kahve içerim ben de eşime dedim annene söyle bana da yapsın bende içerim eşim güldü tabi diyemedi ben sabaha kadar çocuğun gaziyla aglamasiyla uğraşıyorum bir de benden hizmet bekliyor kulaklari duymuyor ne güzel çocuk uyuyor diyor anne sabaha kadar ağlıyor diyorum ben kimseye söylemem korkma diyor nazar değecek diye söylemiyor musum güya hasta eder bunlar insani
bende bunu ıstıyorum ama nasıl olucak bılmıyorum, yuzunu gormek ıstemıyorum valaaCanım benim ya seninki de cok fena ALlahim niye boyle bunlar ya
Benimki de güya mutfak camını silmiş tezgah beziyle kendine karpuz dogramis karpu kabuklarını lavaboya atmış of anam of
canım benim ya benimki de asırı cimri cimrilikte son nokta koyden kendine 20 kilo peynir getirmiş sana peynir vereceğim peynir vereceğim diyor getirdiği bir kase peynir bunla kalsa keske ya gercekten benim huzurumu bozuyoristemiyorum onu evimde bunu esime nasıl anlatacağım onu düşünüyorum ne kadar pis olsa da cimri olsa da onun annesi sonuçta ((
Keyif yapmak istiyorlar bizim ki maşallah cayindan kahvesinden hiç ödün vermez çayı limonsuz icmez sehpası önüne konulacak çayı sıcak icmez iki bardak kullanacak çayı sogutacak Türkan Şoray kuralları var bizim kv ninbu kahveye hepsı duskun kv sanırım, benımkıde gelırken elını kolunu sallayıp gelmıs
bı tek kahvesını almıs gelmıs, hanı bıızım evde yoksa kahvesız kalmasın hanım
bende bunu ıstıyorum ama nasıl olucak bılmıyorum, yuzunu gormek ıstemıyorum valaa
bızımkısınınde kahvesı unludur, kahve ıcmeden duramazmıs hanım. bana bakmaya da mecburıyetten geldı esım ısrar etmıstır, yoksa cok rahatsına duskundur hıc sıkıntıya gelemez bızımkıler sehır dısındaydı,yoksa gelmezdı ( anı dogum oldu , akşam sezeryana alındım da )Keyif yapmak istiyorlar bizim ki maşallah cayindan kahvesinden hiç ödün vermez çayı limonsuz icmez sehpası önüne konulacak çayı sıcak icmez iki bardak kullanacak çayı sogutacak Türkan Şoray kuralları var bizim kv nin
İnanmıyorum başka şehirden geldi ve kahvesini yanindami getirdi birde doğum ani olmuş pes doğrusubızımkısınınde kahvesı unludur, kahve ıcmeden duramazmıs hanım. rahatına cok duskun, hıc sıkıntıya gelemez, bana bakmaya da mecburıyetten geldı oglu cok ısrar ettı, bızımkıler sehır dısındaydı mecburıyetten yoksa gelmezdı ( anı dogum oldu , akşam sezeryana alındım da )
Bacim misal benimkide gogsum harici yerlere bakip aglardi ama ben bi elimle basini tutar diger elimlede gogsumu iki parmagim arasina sikistirir verirdim agzina...Z
ben de emme sorunu yaşamaktayım bu ara,zorlamakran kastınız nedir?kafayı çevirip ağlarken ?nasıl emecek ben korkuyorunm bukez inattan emmez diye
Cok sagol bacim...Bu arada şimdiden geçmiş olsun oğluna...
Bacim acaba dis cikarma nazlanmalari olabilir mi ???Ayyyy cok sıkıntılı bir aksamustu oldu ciktik dolastik kizimla bakindi konustu kendi kendine :) eve geldik babamiz geldi hadi dedim biraz daha cikaralim uyudu yolda eve geldik uyandi bir kiyamet ki gorseniz kesiyoz sanki cocugu ciktik girdik eve yok balkon falan tam sakinlesti diyoz hop basliyo tekrar kaka yapamama problemimiz devam ediyo o mu rahatsiz ediyo diye fitil yaptim sakinlesti banyo yaptirdik gik cikmiyo giydirdim emzireyim dedim kiyamet ki ne kiyamet sokaga ciktik yine o da kar etmedi ama neden sonra sqkinlesti uyudu emzirdim iyice kollar dustu gozler sisti kipkirmizi tam dalmadi ama hala
Bende genelde kasinma oluyor bacimSezeryan olan arkadaşlar sizinde yorulunca yara yerinin uzeri ağrıyor mu benim ağrıyor da
Azericim şimdiden geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir oğluşunAllah (c.c.) razi olsun bacim...
Cok sukur o gunleri geride biraktik 2.500 kilo olan oglum 7.500 lari geciyor masaallah tasimakla zorluk cekiuorum desem yeridir
Vok sukur ya toparlandik...
Ayrica bacim sen direnmeye devam et bak goreceksin pes edip mecburen emecek...
Ben genelde o zamanlarda cok acikmasini bekliyordum gun icinde 3-4 saatte bir emziriyordum ac oldugunda daha iyi emiyordu....
Uyudugunda da uykusunu firsat bilir hafiften aliyordum kucagima ve yarim saatte oyle emziriyordum
Ayrica evet bende hangi gogsumu en son verdi isem bir dahaki seansta son verdigim gogsumu ilk verirdim..
Ins. Kazanan taraf sen olursun bacim..
Buyume ataklarina gectikleri donemlerdeler olacak o kadar...
Bu arada bizim yarin sunnetimiz var teyzesi...
Erkek olacak benim oglum
Darisi senin ogluna
yok sehır dısında değıl benım aılem dısardaydı o zaman. ıstdayız bız, farklı yakadayız anadolu avrupa, kv karsıdan geldı hanım , aynen bır tek turk kahvesını almıs gelmıs , bıde soyluyor "kahvemı aldımda geldım kahve ıcmeden duramam ben "dıe , sonra bı gun mu ıctı nedır sonra gormedım ıctıgını ya oglu bır sey soyledı yada bana denk gelmedı farketmedımİnanmıyorum başka şehirden geldi ve kahvesini yanindami getirdi birde doğum ani olmuş pes doğrusu
Allah (cc) raZi olsun bacim ♥♥♥Azericim şimdiden geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir oğluşun
Benimde azerikizi gibi kasintim oluyorSezeryan olan arkadaşlar sizinde yorulunca yara yerinin uzeri ağrıyor mu benim ağrıyor da
Haklısın canım stres yapmakta ama sakın olmaya çalış ki ona yansimasin stresin bunlar tatlı telaş bir bakmissin ki hersey olup bitmiş Allahın izniyle bebek olduğu içinde çabuk iyileşir iyi haberlerinizi bekliyoruzAllah (cc) raZi olsun bacim ♥♥♥
Strealiyim biraz nasil olacak diye ayyy kiyamam ben ya en kiymetlim o benim
Pardon canım yanlış anlamışımyok sehır dısında değıl benım aılem dısardaydı o zaman. ıstdayız bız, farklı yakadayız anadolu avrupa, kv karsıdan geldı hanım , aynen bır tek turk kahvesını almıs gelmıs , bıde soyluyor "kahvemı aldımda geldım kahve ıcmeden duramam ben "dıe , sonra bı gun mu ıctı nedır sonra gormedım ıctıgını ya oglu bır sey soyledı yada bana denk gelmedı farketmedım
Haklisin bacim stres yapmamam gerek oglumun bana ihtiyaci olacak...Haklısın canım stres yapmakta ama sakın olmaya çalış ki ona yansimasin stresin bunlar tatlı telaş bir bakmissin ki hersey olup bitmiş Allahın izniyle bebek olduğu içinde çabuk iyileşir iyi haberlerinizi bekliyoruz
Uyudugu iyi olmus ilac icmesindense...[QUOTE="azerikizi91, post: 36755554, member:
Bacim acaba dis cikarma nazlanmalari olabilir mi ???
Oldukca yogun birgun gecirmissiniz desene bacim ♥
gunumuz iyiydi de aksam sıkıntı oldu o agladi ben agladim :) hala icini cekiyo zavallim uyurken olabilir doktor cok huysuzlanirsa calpol ver demisti vercektim artik uyudu kaldi :)
Gazdan aglamistir belki banyo yapınca rahatlamis Bizimki nin gazi olduğunda banyo yaptirinca rahattı yor hatta benim kızımda akşam uyudu gece uykusuna yatmisti bir feryat sonra ikindi kakasini yaptı rah atla[QUOTE="azerikizi91, post: 36755554, member:
Bacim acaba dis cikarma nazlanmalari olabilir mi ???
Oldukca yogun birgun gecirmissiniz desene bacim ♥
gunumuz iyiydi de aksam sıkıntı oldu o agladi ben agladim :) hala icini cekiyo zavallim uyurken olabilir doktor cok huysuzlanirsa calpol ver demisti vercektim artik uyudu kaldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?