Ne kdarlik cnm bebeginherkese gunaydin
doktora gittik geldik su sebepsiz aglamalar memeyi reddetmeler icin idrar tahlili istedi hastanede çiş yapamadi bizim kiz eve gelince birakti :)) bakalim insallah bi sorin cikmaz
5600 gr olmusuz basimiz 41 cm boyumuz degismemis 60 cm ( gerci baska bi doktor 61 dedi ama biz yine de kendi doktorumuzun soyledigini baz aldik)
maşallah,kilo alımı nasıl yani ay bazında,demekki emdiği kadarı yetmiş bebişnin kilosu iyi benceherkese gunaydin
doktora gittik geldik su sebepsiz aglamalar memeyi reddetmeler icin idrar tahlili istedi hastanede çiş yapamadi bizim kiz eve gelince birakti :)) bakalim insallah bi sorin cikmaz
5600 gr olmusuz basimiz 41 cm boyumuz degismemis 60 cm ( gerci baska bi doktor 61 dedi ama biz yine de kendi doktorumuzun soyledigini baz aldik)
bunu bende almaya niyetlendim ama çift yönlü değil ve tentesi tam kapanmıyor diye almadım. kraft dino aldım ama tekerleri sıkıntı bunundaŞimdiki arabamiz buEki Görüntüle 1234261
Ne kdarlik cnm bebegin
maşallah,kilo alımı nasıl yani ay bazında,demekki emdiği kadarı yetmiş bebişnin kilosu iyi bence
pkizlar bizim gozumuz yine capaklanmaya basladi sulaniyoda pazartesi ilk is dr a gitmek olacak insallah gecer
onu da sordum en son hafta sonu yine capaklanmisti eger capaklanma olursa kremle damlayi kullan olmadigi zaman birak goze masaj yap sık sık dedi kremi drvamli kullanmana gerek yok eger surkeli capaklanmiyosa dediÇapaklanma ne durumda ,bizim de var,zaman zaman şiddetleniyor
p
mlonu da sordum en son hafta sonu yine capaklanmisti eger capaklanma olursa kremle damlayi kullan olmadigi zaman birak goze masaj yap sık sık dedi kremi drvamli kullanmana gerek yok eger surkeli capaklanmiyosa dedi
bu arabada bebegi nasil koyuyosun tamamen yatirip icine mi konuyo bizde kraftin relax modeli var indiri.de diye almistikŞimdiki arabamiz buEki Görüntüle 1234261
bence de bosuna masraf yapma zaten oturmaya baslayinca bakinmak isticek ben sunybaby aldim cift yonlu ama on tekerlekler ikili o tarafa cevirince sapi tekerleklere takiliyosun onun icin puseti cikarinca kendime donuk kullanmicam zaten cocuk hep bizi mi gorcek :)Kızlar bebek arabalarınız hsngi marka?ben chicco liteway baston puset almistim dogumdan önce cok begenerek.ama disari ciktigimizda cift yönlü olmadgni farkettim dikkat etmemisim alırken.bebek disariya dönük duruyo.cift yönlü bir araba almali miyim sizce?
yok damla zaten capak olunca ici temizlensin diye sanirim tek kullaninca caoak gecmiyodu cunku simdi ikisini kullanmiyorum ama capaklanmiyo simdi capak olursa ikisinide kullancamDamla peki süreklimi nasıl kullanıyorsun
ml
Ben de bunu sormak istiyordum kızlar hangi bebek arabalarını kullanıyorsunuz memnun musnuz? biz daha almadık şimdi almak istiyoruz ama karar veremiyorum.canım baston olarak adı geçenlerin hepsi tek yönlü sanırım.ben de çift yönlü baston olur mu diye baktım ama göremediim*Kızlar bebek arabalarınız hsngi marka?ben chicco liteway baston puset almistim dogumdan önce cok begenerek.ama disari ciktigimizda cift yönlü olmadgni farkettim dikkat etmemisim alırken.bebek disariya dönük duruyo.cift yönlü bir araba almali miyim sizce?
yok damla zaten capak olunca ici temizlensin diye sanirim tek kullaninca caoak gecmiyodu cunku simdi ikisini kullanmiyorum ama capaklanmiyo simdi capak olursa ikisinide kullancam
Canım eğer bebeğin uyuyabilecegi güneşe maruz kalmayacagi uygun bir yere giderseniz rahat siz olmaz herhalde ben güneşe çıkarmadim hiç uykusu gelincede ya odaya çıkardım ya da arabasında uyudu ağaçlar vardı orada serindi denize de eşimle sırayla gittikbiz korkuyoruz gitmeye, nasıl gittiniz :/ haftaya misafirlerimiz geliyor, kapadokya'ya ıhlaraya felan götürmeyi düşünüyoruz ama eşim ona bile nasıl gideceğiz acaba diye düşünüyor
insallah capaklandi mi cok moralim bozuluyo gozunu öyle görünceGeçer inşallah
Canim ben çift yönlü aldım çok kullanışlı güneşe rüzgara göre ayarliyorsun bebegi görebiliyorsu n çok memnunum çok özellikli ve pahalı istemedim üçüncü çocuğum olduğu için 450 tl Ye aldım markası nı hatırlamıyorum arabanın bagajinda duruyor ama duyulmus bir marka değilBen de bunu sormak istiyordum kızlar hangi bebek arabalarını kullanıyorsunuz memnun musnuz? biz daha almadık şimdi almak istiyoruz ama karar veremiyorum.canım baston olarak adı geçenlerin hepsi tek yönlü sanırım.ben de çift yönlü baston olur mu diye baktım ama göremediim*
Bende sunny baby aldim ciftt yonlu kalin tekerlekleri burda yollar tasli ozellikle pyle sectim ince olsaydi coktan elimizde kalmisti 350 tl ye aldim bende cokta memnunumBen de bunu sormak istiyordum kızlar hangi bebek arabalarını kullanıyorsunuz memnun musnuz? biz daha almadık şimdi almak istiyoruz ama karar veremiyorum.canım baston olarak adı geçenlerin hepsi tek yönlü sanırım.ben de çift yönlü baston olur mu diye baktım ama göremediim*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?