- 29 Kasım 2013
- 591
- 814
- 108
ahh tatlimmm benim bebek iste o. ruzgar bey:) . ortalikta ruh gibi dolasmaminnedeni kendisidir:)) agresif bakisli fotosunu koydumYarenhelin profildeki bebek cok tatli,bayildim
bende yarın yapıcam melemenlik, neyseki babam geldi gökçeyi babam oyalarken bende işlerimi hallederim.Ayy coj yoruldum sabahtan beridir kis hazirligiyla uğraşıyorum acili sos ve melemenlik yaptim bayagida oldu ama bittide oturdum yeni şükür
geçmiş olsun canım, inşallah hemencik iyileşir :)Kizlar kusuruma bakmayin yazdiklarinizi okuyamadim...
Sunnetimizi lokal anestezi ile olduk masaallah
Ameliyathanenin kapisinda yarim saat beklemek ne kadar uzun geldi bir bilseniz
Ameliyattan ciknca cok agladi yavrumara aglamalarimiz devam ediyor ama guluyorda...
Eve geldik yarim saat once kadar...
Az oncede ilk bezini degistim...
Sargidaydi iyi ki yoksa bayilabilirdim
Gozlerimi durduramiyorum bacilarim nasil bir duygudur bu
Neyse ilk ve son ameliyathane kapisinda beklememiz olur ins. ♥
Yarinsa ilk kontrolumuz var ...
Opuyoruz sizi yarim p.p.li oglumla
Eline sağlık canım afiyetle yerseniz inşallah bende yaptım domates esimle beraberAyy coj yoruldum sabahtan beridir kis hazirligiyla uğraşıyorum acili sos ve melemenlik yaptim bayagida oldu ama bittide oturdum yeni şükür
Canim ben kiloya çok önem vermiyorum tabi ki öncelikle sağlıklı olmasını istiyorum ben ilk oğlum da çok çektim sütum azmis anlamadım bir süre sonra da etmeyi bıraktı mamalari sevmedi çok zayıf ve hasta olarak büyüdü ve sonuç alerjik bir bünyeye sahip o yüzden bunda da sütum azalınca çok korktum bu ay kilo alması benim için onemliydi baş çevresine de baktı söylemedi bir kaç gün sonra Dr kontrolumuz var bakıp söylüyor zaten sürekli takipte yani
Amin canim insallah seninde ellerine saglikEline sağlık canım afiyetle yerseniz inşallah bende yaptım domates esimle beraber
Simdiden kolay gelsin biz bayagi yaptikbeltimlen birazda yarin yapcazbende yarın yapıcam melemenlik, neyseki babam geldi gökçeyi babam oyalarken bende işlerimi hallederim.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah geçerBenim bebeğimde de reflu var canım. 3. ayında 5 kilo 300 gram, içtiğinin yarısını kusuyor. Allah'ım şifa versin tüm bebişlerimize.
Acik havayi seviyolar bebeklerAyy benim zillinin inadi tuttu yine ciktik 2 kere dolasmaya geldik emdi balkonda uyuttum yerine yatirdim acti gozunu aldim bende pusetine yere battaniye attim oturdum balkona kendi kendine uyudu sokakta yatcaz yakinda
kisa napcaz bakalimAcik havayi seviyolar bebekler
Sargi beziyle sar olmazsa biraz rahatlatir belkiKızlar çok kötü bilegim ağrıyor sol bilegimde kemik dışarı çıkmıştı beni rahatsız etmiyordu şimdi aynısı sağ bilegimde çıktı çok ağrı yapıyor bulasik sünger ini bile sıkamıyorum kızımı kucağıma alırken zorlanıyorum aranızda saglikci varmı Dr a gitcem randevu alamadım bir türlü nedir bu böyle anlmadim
Sariyorum canım ama elim sürekli suda olduğu için açmak zorunda kalıyorum ama parmak uçlarıma kadar ağrı oluyorSargi beziyle sar olmazsa biraz rahatlatir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?