- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
sen yine ii sormuşsun ben dilimi 18 lira olanla karşılaştım ona razıyım yani ve pasta konusunda acayip aradayım en son bir şeklinde yaptırıp üstüne kelebek kondurcam en uygunu o gibi ama bilemiyorum internette bi kaç sitede 250 ye buldum onlarada güvenme konusunda kararsızımİstedigim pasta için kadınla konuştum kesinlikle dilim başı 10 tl diyor. Çocuklarla beraber 40 kişiyiz. Hadi 30 kişilik yapsam 300 tl. Bu pastadan vazmıgeçsem ya. Doğumgünü yapacağım yerde pasta yapacaklar tadı güzel ama istedigim şekil olmayacak. Çok kararsız kaldm.
Geçmiş olsun canım hemde kolaylıklar ilk doğumgünümüz çok heyecanlı :))Bacilarim nasilsiniz ???
Epey oldu giremeyeli...
Ara ara okuyordum fakat yazamiyordum acikcasi...
Oglumun dogumgununu bu pazar yapacagim ins.
Normalde ayin 4 unde fakat haftasonu herkes rahatca gelebilsin diye birgun erken kutlama karari aldim...
Bu aralar kalp carpintim olmaya basladi hazirliklara aniden baslayip yuklendigimden sanirim...
Yardimci aldim camlarimi kapilarimi temizlemesi icin...
Kolay kolay temizletmezdim ama mecbur kaldim...
Kv de de kendi evini dip kose temizliyo sanki gelen ona gelecek
Her neyse benim hazirliklar son gaz devam etmekte ... instagrama yuklerim ins. Resimlerimizi
Bu aralar giremiyorum mazur gorun ...
Gercekten bos birr gunum bile yok esim bile acillik oldu ..
Bu aralar var bizde birseyler ama haydi hayirlisi...
Miniklerinizle birlikte hepinizi opuyorum...
Arasan açmazmı bizim dr watsapa yaz diyo sonra dönüyo bide Kabızlık için biz laxafiber toz kullanıyoruz iki günde etkisini gösteriyo sorabiliyosan doktora danışsan prebiyotik lif buGökçe'nin doktoru bugün randevusuz hasta almıyormuş gidemedik :/ Karadut yedirdim 6 tane yedi. Kayısı suyu içirdim ama içmedi bende Kayısı veriyorum şimdi. Minnacık yapabildi sadece
Ooo görüntü süper eline sağlıkCheese kek dolaba gider
Yok canım gayet yeterli ama ben misafirliğe gitsem gözüm kısır arar tabi kimse sana sormasın üstüne uçma o kadar yorgunluktan sonra :))Kızlar menümüzü sayıyorum ve önerilerinizi bekliyorum sanki az gibi geldi :/
Diş oastası
Diş buğdayı
Çupcake
Poğaça
Gül böreği
Tatlı tuzlu hazır kurabiye
Rus salatası (ayşegülün paylaştığı gibi kaplumbağa şeklinde)
Kızlar bir de bi sorum olcak koltukaltı 37.7 çıkarken kulak 36.9 çıkıyo hangi doğrudur acaba siz nasıl ölçüyorsunuz
Uzun kollu çıtçıtlı var canım Kafası çok sıcak değil alnı biraz sıcak askılı giydirip bide üşitmiyim demiştim bide sol ve sağ koltuk altıda fark ediyo iice şaşırdımÜzerinde ne var canım çocuğun? Koltuk altı kapalı olduğu için daha yüksek çıkabilir. Gökçe ateşlendiğinde doktor alnına ve kulağına bak 38 in üzerindeyse çocuğun üzerindekileri çıkar ince bi zıbınla dursun demişti
Canım ateş için önemli olan eklem yerleri oraları serin tut varsa kısa kollu çıtçıylı giydir. Ayaklarına çorap giydirsen iyi olur ca ateş düşürcez derken üşüttük diyen çok duydum ayaklarından çabuk alıyolar soğuğuBizden haberler miranın ateşi 37.7 şuan in çık modunda üstünde uzun kollu çıtçıtlı tayt var Çorap giydirmedim üşümez inşallh burnu biraz tıkalı ibufen petidus dönüştürüyorum yrn doktoru izinli olmazsa Cumartesi götürcem
Bi doktora gittiğimizde adam çocuğun şapkasını çıkarıp alnından ölçmüştü 39.6 çıkmıştı direk iğneye gönderdiler. Bizde telaşlanıp gittik hemşire şapka izini görünce tekrar ölçtü şapkadan sıcaklamıl öocuk diye ateşi yokmuş. Yattoğı taraf daha sıal oluyosa yada o kolunu daha az kaldırıyosa o bile farkedebilir. Kulak daha kesin olur sabkiUzun kollu çıtçıtlı var canım Kafası çok sıcak değil alnı biraz sıcak askılı giydirip bide üşitmiyim demiştim bide sol ve sağ koltuk altıda fark ediyo iice şaşırdım
Evet baktım internette öyle yazıyo. Ben Ihlamur veriyorum evde ama bakıcımız bazen ada Çayı veriyordu. Söylüyümde vermesin.Östrojen hormonundan dolayı olabilir bol miktarda var adaçayında. Brnde verilmex diye biliyorum
Geçmiş olsun canım.Bizden haberler miranın ateşi 37.7 şuan in çık modunda üstünde uzun kollu çıtçıtlı tayt var Çorap giydirmedim üşümez inşallh burnu biraz tıkalı ibufen petidus dönüştürüyorum yrn doktoru izinli olmazsa Cumartesi götürcem
@kmltm
cnmcim ben pisirmiyorum.corbanin icine 1 tatli kasigi bazende bir yemek kasigi ekliuorum. bazende direkt yogurda karistiriyorum.
bizim cocuklar hazirani bekleyemedi iste acleylen geldiler mayis sonunda:))) haziran annesi de olamadik :)) saglikla buyuduler iate cok sukur ruzgar abi tabiiiii 1 gun 1 gundur :)))
cnm magneti hangi siteden siparis verdin. benimde cok hossuma gitti. bende herseyi begeniyom ama daha bi icraaat yok ortada))
Gökçe de öyle yapıyor :) dün Arp alacaktım almadım. Bu kız oyuncak değil tabakla çanakla oynamayı seviyor.
Teşekkür ederim..idare raporla seminere kadar idare etme taraftarısanırım bende öyle yapacağım..seminer dönemindede eşimle idare edemezsek nille giderim..korkum ,bakıcı içime sinmezse tekrar ayrılalirmiyim diye idi. Allaha şükür aylıksız izin hakkımız var
Kızlar bir de bi sorum olcak koltukaltı 37.7 çıkarken kulak 36.9 çıkıyo hangi doğrudur acaba siz nasıl ölçüyorsunuz
Canım ateş için önemli olan eklem yerleri oraları serin tut varsa kısa kollu çıtçıylı giydir. Ayaklarına çorap giydirsen iyi olur ca ateş düşürcez derken üşüttük diyen çok duydum ayaklarından çabuk alıyolar soğuğu
Çorap konusunda bende çok kararsız kalmıştım ince bişi giydirin o zaman kısa kollu giydirip bi yarım saat sonra tekrar ÖlçimBi doktora gittiğimizde adam çocuğun şapkasını çıkarıp alnından ölçmüştü 39.6 çıkmıştı direk iğneye gönderdiler. Bizde telaşlanıp gittik hemşire şapka izini görünce tekrar ölçtü şapkadan sıcaklamıl öocuk diye ateşi yokmuş. Yattoğı taraf daha sıal oluyosa yada o kolunu daha az kaldırıyosa o bile farkedebilir. Kulak daha kesin olur sabki
sağol canım o kötüymüş ya ben miranın doktoru bi saatte dönse fln bile çıldırıyorum ama sonuçta dr iise insan onada razı olurGeçmiş olsun canım.
Doktorumuz telefon vermiyor ki kimseye. Doktor olarak çok iyi bi hekim ama telefonunu hastalara vermiyor maalesef.
Pastamın natamam hali :)
Evet baktım internette öyle yazıyo. Ben Ihlamur veriyorum evde ama bakıcımız bazen ada Çayı veriyordu. Söylüyümde vermesin.
O kadar yüksek oluncada başka çare kalmaz ki canım ya. Havale falan geçirmediğine şükür 40 çok yüksekIyi ben de pisirmym madem.paketinde de oyle yaziyodu da ben yine de pisirdim:)
Magneti apriori ye mi sordun acaba?ben yaptirmadim daha ama partiavm diye bir site var konsepte gore ayirmislar ordan siparis verdm ben canm.
Benmki de kablo cekmece meraklisi.dun ablam aramisti dogumgununde ne gonderym dyo hangi oyuncagi seviyo diye sordu.ben de ikea dan ufak bir komodin al cekmecelerine de kablo koy gonder oyuncaktan daha cok sever dedim:)))
Evet canm ben de o yuzden rahatim zaten 24 ay olmasi cok iyi
Benm bildgm kadariyla da alin ve kulak onemli canm.ama kesin sonuc makattan.biz son care makattan bakmistik 38.5 cikinca hemen hastaneye goturmustuk.
Onlardan biri de biziz40 a cikiyodu atesi hastanede hep bezle gezdik ve oglum bronsit oldu
Azad ve emreden çırak olursa biz haftasına batarız canım :)Basarili gidiyo vallagel biz seninle pasta isine girelim oglanlari da cirak yapariz
Ben de vermedm hic canm.bir kere nane limon verdm ihlamur disinda
Makattan ölçmek için özel bişi var canım nasıl ölçülüyor KorkmazmıIyi ben de pisirmym madem.paketinde de oyle yaziyodu da ben yine de pisirdim:)
Magneti apriori ye mi sordun acaba?ben yaptirmadim daha ama partiavm diye bir site var konsepte gore ayirmislar ordan siparis verdm ben canm.
Benmki de kablo cekmece meraklisi.dun ablam aramisti dogumgununde ne gonderym dyo hangi oyuncagi seviyo diye sordu.ben de ikea dan ufak bir komodin al cekmecelerine de kablo koy gonder oyuncaktan daha cok sever dedim:)))
Evet canm ben de o yuzden rahatim zaten 24 ay olmasi cok iyi
Benm bildgm kadariyla da alin ve kulak onemli canm.ama kesin sonuc makattan.biz son care makattan bakmistik 38.5 cikinca hemen hastaneye goturmustuk.
Onlardan biri de biziz40 a cikiyodu atesi hastanede hep bezle gezdik ve oglum bronsit oldu
şimdi ilaç verip kısa kollu giydirdim düşmezse duş yaptırcamAzad ve emreden çırak olursa biz haftasına batarız canım :)
@minnakkartal çok geçmiş olsun ya ateşölçer bende de sıkıntı bozuk sanırım hep 35 civarı gösteriyoen güvenilir nerden ölçüliyırsa ben de onu alıcam. Bizimki kulak . Ilık duş yaptır bence bi belki rahatlar biraz daha
Ben bazen veriyorum. Ne zararı var ki?[/QUOTE
bence verme cnm ya daha cok kucukler. simdi ancak ihlamur rezene felan icsinler
yok canim once verdom ama simdi vermiyorum antiniyotik de iciyor zatenOffff bu sıpalar kaka yapsalar bi dert yapmasalar bi dert :/ Karadut ve Kayısı pek işe yaramadı. Şimdi gene Zeytinyağı verdim üzerine ılık su veremedim mama verdim. İnşallah yapar. Sende ilaca takviye Kayısı falan veriyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?