2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
İyi geceler kizlar cogu zaman girmiyom gimiyom girsem de okuyup kaciyom kizimda ki enerji bende yok aksam olsa kafayi atip yatsam diyom hergun bi yaramazlikla gune uyaniyoz mutfak tezgahin ustunde oturuyum diyo butun gun ee oturuyo bu sefer basinda bekliyom sandalyeye cikmaya basladi ordan tezgaha firinin onune cekiyo ocagin ustundekilerle oynuyo benim bile aklima gelmeyen masallah kizim bi guzel yasatiyo ordan bide buzdolabima transfer oluyok butun dolapla oynuyo icine oyumcaklarini koyuyo yastigini getirip dolaba sokuyo artik ne yapacagimi sastim artik uyku saati degisti yorulmayinca uyumuyo yorgunluktan siziyoz artik yine ayakta sallaniyo ama cok deil o uyuyunca yataga sizip kaliyim ev isi hak getire artik eve suan biri girse inan arkasina bakmadan geri kacar o derece dagitiyo disari cikariyom zapdetemiyom zaten yarim saat sonra disardan da skiliyo yurumuyo hep kosuyo zaten evin heryeri yol mubarek ben disari cikinca da E 5 oluyo mahalle arasi gecen apt onunde oynuyodu apt bahce kapisi acildi gozumde ustundeydi hemen firladi allahtan yolda iki adam geliyodu onlar tuttu bide bana bakip hem guluyo hem kosuyo benden de hizli kosuyo yetisemiyom hizina bizden boyle bu kadat yaramazligia ragmen de kizmamaya cabaliyom ne yspiyim cani sagolsun da diyom tek isum gucum onemli degil

Benim oğlum da sıcak sevmiyo üstü açık yatıyo ne adar ince örtsem de ağlayarak açıyo üstünü bem de örtmüyorum artık napiim tutulmuyo mu sırtı falan anlamıyorum ben bu çocuğu

Benim oğlum da sıcak sevmiyo üstü açık yatıyo ne adar ince örtsem de ağlayarak açıyo üstünü bem de örtmüyorum artık napiim tutulmuyo mu sırtı falan anlamıyorum ben bu çocuğu
Ben de klima acinca uzun kollu pijamalarini giydiriyorum ustunu aciyor cunku bugun hava biraz serinledi klima acmadik bakalim nasil olcak

Emrenin 5 disi birden geliyoay ben napcm huysuzlaniyo bi yandan tasinma telasi kimsede durmuyo valla yildim artik

maşallah de canim.senin 2. Yi hatta 3. Yu düşünmem çok normalherkez senin kadar şanslı deil

Allah'ın herkese verdiği başka..ben bu yönden şanslıyım ama başka yönden dertli..bi başkası da tam tersi..kimin payına ne düşerse

Tam aradığım düzen maşallah efeye gece uyanmiyo tabi emmediği için hayat sana güzel pufpufcum
:)

Bizde emme olayı 1 hafta oldu sadece..sonra hep sağarak verdim..o yüzden uyku düzeni nasıl oluştuysa öyle gitti bizim..valla çoğu gece uyanan bebek emiyor hâlâ,ondan..ben öyle düşünüyorum..istisna vardır tabi..ama hep diyorum : keşke emzirebilseydim keşke hâlâ emzirebiliyor olsaydım da,gece kalksaydık..emzirenler ne kadar şanslı olduklarını bi bilseler..

Park yatagin fermuarini acik birakan varmi. Dun gündüz denedm uyaninca indi geldi içeri. ama gece guvenemedim çok dönüyor düşer diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…