Aynen oyle:)Valla :) aslında istanbuldaki arkadaşlardan daha yakınız birbirimize ama il farklı olunca uzak geliyo gözümüze :)
Kayserinin ilçesinde otururdun sen demi?Aynen oyle:)
Kaç kez pekiGece uyanmasinin emmeyle ilgisi yok ki bizde uyaniyoruz gece sut icmek icin 3 ay oldu memeyi birakali
Benim oğlum da sıcak sevmiyo üstü açık yatıyo ne adar ince örtsem de ağlayarak açıyo üstünü bem de örtmüyorum artık napiim tutulmuyo mu sırtı falan anlamıyorum ben bu çocuğuBenim kizimda gece sık uyanmaya basladi bir de ben Ece de sunu fark ettim benim kizim sicagi sevmiyor sicak onu cok rahatsiz ediyor tetliyor terleyince kasiniyor aglayarak kalkiyor klima acmadigimiz gun boyle oluyor klima actigimizda hic uyanmadan uyuyor burasi hâla cok sicak ben gecen kis dogalgazi yuksek derecede kullandim usumesinler diye ve butun kis kizim sabaha kadar uyaniyordu belki sicak oldugu icindi bu sene cok acmayacagim bakalim nasil olacak benim kucuk oglumda sicagi hic sevmez azicik sicak oldumu gece yere yatardi sanirim Ece de abisi gibi
Evet canım ilcedeyimKayserinin ilçesinde otururdun sen demi?
Bazen bir bazen uc dort degisiyoKaç kez peki
Ben de klima acinca uzun kollu pijamalarini giydiriyorum ustunu aciyor cunku bugun hava biraz serinledi klima acmadik bakalim nasil olcakBenim oğlum da sıcak sevmiyo üstü açık yatıyo ne adar ince örtsem de ağlayarak açıyo üstünü bem de örtmüyorum artık napiim tutulmuyo mu sırtı falan anlamıyorum ben bu çocuğu
5 dismi nasil hepsi birden geliyor ay Allah kolaylik versin canim sıkma canini halledersin yavas yavasEmrenin 5 disi birden geliyoay ben napcm huysuzlaniyo bi yandan tasinma telasi kimsede durmuyo valla yildim artik
Alttan 4 disin ucu beyaz ustteki kopek dislerinden biri de patlamis5 dismi nasil hepsi birden geliyor ay Allah kolaylik versin canim sıkma canini halledersin yavas yavas
Oy canim ya hepsi birden zordur insallah daha fazla zorlamaz canimAlttan 4 disin ucu beyaz ustteki kopek dislerinden biri de patlamisyemek bile yemiyo pek yavrum
maşallah de canim.senin 2. Yi hatta 3. Yu düşünmem çok normalherkez senin kadar şanslı deil
Tam aradığım düzen maşallah efeye gece uyanmiyo tabi emmediği için hayat sana güzel pufpufcum
:)
Wuwww allah kolaylık versin size ve emreyeAlttan 4 disin ucu beyaz ustteki kopek dislerinden biri de patlamisyemek bile yemiyo pek yavrum
Ben düzgünce emziremediğim için o nasıl bisey bilmiyorum ama burdan duyduğum kadarıyla ateş falan da yapıyo mastit diye biliyorumKizlar sag gogsume dokunamiyorum cok aciyor acaba mastit mi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?