2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canım hiç önemseme öyle insanları ben cidden çocuklara laf söyleyen insanlaara cok gıcık oluyorum senelerdir karşılaşıyorum böyle şeylerle gerektiği yerde cevaplarını ver haddini bilsin herkes yani 15 aylık bebek bu ne anlayacak ki susacak begenmeyen taksiye binsin otobüs bu elbet böyle şeyler olacak

tam olarak benzer durumdayız süt yok mama yok tek seçenek emmek ve bazen emmese bile uyanıyo bana sokuluyo hep bi kontrol hali acaba gündüz bıraktığımız için gecede bırakırız korkusu mu

bence temizlik yapmak depresyon sebebi şahsen haftasonu elim bişiye değse kendimi mutsuz hissediyorum

Emrenin 5 disi birden geliyoay ben napcm huysuzlaniyo bi yandan tasinma telasi kimsede durmuyo valla yildim artik
ay yavrum ona da sana da zordur en az sıkıntıyla çıksın inşallah bizde dişlere takık haldeyiz neden çıkmıyolar eşim dişçiye gidelim diyo napcaksak artık damaklarına ultrason faln isticek heralde :))

Kizlar sag gogsume dokunamiyorum cok aciyor acaba mastit mi oldum
geçmiş olsun canım inşallah mastit değildir bende bi kez oldum zordu benimde arasıra ağrı tutuyo sertleşme olmasa da sağınca rahatlıyorum

bende son günlerde öyleyim eşimde dikkat et verdiklerini alçaksın gibi dedi çok bozuldum kendimde farkındayım ama eşimin demesi beni sinir etti

Tesekkur ederiz canim erkekler acimasiz oluyor bu konularda kendileri hamile kalsinlarda gorsunler gobegi :)
canım nice seneleriniz olsun inşallah sağlıklı mutlu bol aşklı

geçmiş olsun canım iyiki ardaya gelmemiş gerçekten

@AreN5 canım size de geçmiş olsun inşallah hafif bi şekilde atlatmışsınızdır

Evet canım tüm pantolonlar oluyor bacaktan ve kalçadan geçiyor ama düğmeler kapanmıyor göbekten ((

@apriori11 oğlunun havuzda giydiği mayo mu, şapkası da var?
bu arada önce kendi göbeğine bak deyiver sen de
Ver demesi kolay:) onların içinden canlı çıkmıyor yine göbekliler

Günaydın, tatile gidenler sorum size
Tatilde çocuk için neler ihtiyaç, en son doğuma giderken ihtiyaç listesi hazırlamış şu anneye bir yardım edin, bir el atın

Kızlar azadı kollukla serbest bırakıyoruz havuzda hem de büyük havuzunda :)) foto yüklemedim silinmiyor diye ama avatar yaptım fotoyu. Biz ellerinizi kaldırdık azad kendisi yüzdü :))
allahıımnm maşallah resmen tek başına duruyo. Ben gökçeye kolluk takmaya çalıştım suyu o kadar sevince böyle durur mu ki diye bakacaktım ama korktu kolluktan

Tatilde çocuk için neler ihtiyaç, en son doğuma giderken ihtiyaç listesi hazırlamış şu anneye bir yardım edin, bir el atın
Bizimki flipper sevmedi sadece kollukla giriyo suya. En önemlisi kaydırmadan tabanlı deniz ayakkabısı. Şapka mayo bez istersen bizim gibi üErine ayrıca mayo, ve tüm tişört atlet ve kıyafetleri çünkü yetmiyor. Güneş kremi güneş sütü, su oyuncakları kürek kova vs. Bol çubuk kraker, emzik biberon bikaç tane. Havlu. Şimdilik bunlar geldi aklıma

Kızlar aranızda bebişlere polen veren var mı?
6 aydan itibaren verilebiliyomuş. Kp kendi için anzer balıyla poleninden getirtmiş. Gökçeye de ayırdım biraz ama emin olamadım poleni verip vermeme konusunda

allahıımnm maşallah resmen tek başına duruyo. Ben gökçeye kolluk takmaya çalıştım suyu o kadar sevince böyle durur mu ki diye bakacaktım ama korktu kolluktan
Bizimki babasıyla benim aramda kısa mesafe gidip geliyo :)) kolluğu ısırmaya çalışıyor arada ama izin vermiyoruz patlatır diye

ben her ikisinde de liste yapmadım aklıma ne gelirse aldım yanıma bazı şeyleri de yedekledim mesela ıslak mendil çok kullandım çok kıyafet almıştım ama o kadar sıcaktı ki zıbınla dolandı hep o yüzden fazla askılı çıtçıtlı, derece, tırnak makası, tüm ilaçları, nemlendirici aklıma gelenler bunlar

Kızlar azadı kollukla serbest bırakıyoruz havuzda hem de büyük havuzunda :)) foto yüklemedim silinmiyor diye ama avatar yaptım fotoyu. Biz ellerinizi kaldırdık azad kendisi yüzdü :))
maşallah azad beye anne karnını unutmamış demek ki :)

Aynen ben de onu demiştim ya ben bi buçuk sene önce yüzüyordum falan demiştir :))

Bizim ki kısa sürdü ama en çok kullandıklarım ; güneş kremi. Havlu( ben 3 tane aldım yanıma, havuzdan çıkınca duş aldırınca ayrı giydirdim abarymışta olabilirim) bol bol zıbın.kaydırmaz Havuz patiği kesinlikle tavsiye ederim. Gökçe bebek simitlerinde durmak istemedi biz boşuna almışız. Kollukta taktırmadı. Top alın mutlaka yanınıza suya elimizle topu bastırıp bırakınca yukarı fırlıyo gökçe gülme krizine giriyodu onu yapınca.
Mayo şampuan.
Bol bol yiyecek al derim su çok acıktırıyo. Gökçe hiç yemediği kadar yemek yedi. Yanımda bisküviyle muzla armutla gezdim resmen. Meyve püreleribden sebze püreleribden almıştım evde yiyeceği kadar. Orda tekrar aldım çünkü fazla fazla yedi. Sık sık yemek yediği içinde sık sık kıyafet değiltirdik tabiki

oyun için güzel grip ckiyo beşiğe ama uyurken sorun :) en iyisi kapamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…