2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
tam olarak benzer durumdayız süt yok mama yok tek seçenek emmek ve bazen emmese bile uyanıyo bana sokuluyo hep bi kontrol hali acaba gündüz bıraktığımız için gecede bırakırız korkusu mu

bence temizlik yapmak depresyon sebebi şahsen haftasonu elim bişiye değse kendimi mutsuz hissediyorum

ay yavrum ona da sana da zordur en az sıkıntıyla çıksın inşallah bizde dişlere takık haldeyiz neden çıkmıyolar eşim dişçiye gidelim diyo napcaksak artık damaklarına ultrason faln isticek heralde :))

geçmiş olsun canım inşallah mastit değildir bende bi kez oldum zordu benimde arasıra ağrı tutuyo sertleşme olmasa da sağınca rahatlıyorum

bende son günlerde öyleyim eşimde dikkat et verdiklerini alçaksın gibi dedi çok bozuldum kendimde farkındayım ama eşimin demesi beni sinir etti

canım nice seneleriniz olsun inşallah sağlıklı mutlu bol aşklı

geçmiş olsun canım iyiki ardaya gelmemiş gerçekten

@AreN5 canım size de geçmiş olsun inşallah hafif bi şekilde atlatmışsınızdır
Sagol canim bugun daha iyi gibi bol bol emzirdim ben de Ece normalde aksama kadar emiyordu cumartesi gunu az emdi gunduz aksam da dugune gittik uzun sure emzirmemistim sanirim o yuzden oldu evet cok zor Ece bir aylikken oldugumda cok kotu olmistum ben de Ece sabaha kadar agliyordu gazi oluyordu ben atesli titriyordum kalkmaya halim yoktu o gunu hatirladikca kotu oluyorum antibiyotik vermisti dr oyle gecmisti

günaydın kızlar güzel haberler alacağımız iyi bir hafta olsun ilk beklediğim haber yarın bakanlar kurulundan resmi tatil 9 gün açıklaması dinimiz çok amin
Biz yine eşimin memleketine gidecez 9 gün olursa. 2 ayda üçüncü kez. yolculuk tam bir eziyet 600 km. Ata hiç sevmiyo arabayı oyalıycam fiye canım çıkıyo. oraya gidince de ağzına lokma koymaz. Ama siz çalışanlar için 9 gün olsun istiyorum

Günaydın, tatile gidenler sorum sizeEn Büyük KK
Tatilde çocuk için neler ihtiyaç, en son doğuma giderken ihtiyaç listesi hazırlamış şu anneye bir yardım edin, bir el atın:21:
instagramda ben de ekli misin bilmiyorum ama ben bir liste koymuştum. Park yatak bebek arabası şişme havuz hiç kullanılmadı bizde canım.

Sagol canim bugun daha iyi gibi bol bol emzirdim ben de Ece normalde aksama kadar emiyordu cumartesi gunu az emdi gunduz aksam da dugune gittik uzun sure emzirmemistim sanirim o yuzden oldu evet cok zor Ece bir aylikken oldugumda cok kotu olmistum ben de Ece sabaha kadar agliyordu gazi oluyordu ben atesli titriyordum kalkmaya halim yoktu o gunu hatirladikca kotu oluyorum antibiyotik vermisti dr oyle gecmisti
Canım ben de oldum bir kaç kere ağlaya ağlaya emziriyodum. Süt biriktiği için oluyor. Masaj yapıp sağıyordum rahatlatıyodu. Geçmiş olsun tekrar

Biz yine eşimin memleketine gidecez 9 gün olursa. 2 ayda üçüncü kez. yolculuk tam bir eziyet 600 km. Ata hiç sevmiyo arabayı oyalıycam fiye canım çıkıyo. oraya gidince de ağzına lokma koymaz. Ama siz çalışanlar için 9 gün olsun istiyorum
o da zormuş canım ya gitmeseniz olmazmı ki eşimde bi yerlere kaçalım dedi aslında ilkten heveslendim ama sonra vazgeçtim kendi düzeninde olsun bende biraz dinleneyim istiyorum tabi inşallah tatil olsun da

o da zormuş canım ya gitmeseniz olmazmı ki eşimde bi yerlere kaçalım dedi aslında ilkten heveslendim ama sonra vazgeçtim kendi düzeninde olsun bende biraz dinleneyim istiyorum tabi inşallah tatil olsun da
Gitmezsem eşim zor durumda kalır. Ailesi bu konularda çok ısrarcı. Eşim için mecbur gidecem. Oğlumun hastalığı da geçmedi bakalım nasıl olacak. Anneannen nasıl oldu canım

Gitmezsem eşim zor durumda kalır. Ailesi bu konularda çok ısrarcı. Eşim için mecbur gidecem. Oğlumun hastalığı da geçmedi bakalım nasıl olacak. Anneannen nasıl oldu canım
ne kadar düşüncelisin inşallah ata da toparlamış olur o zamana teşekkürler canım ananem daa ii biraz tansiyon sorunu oldu ama toparlandı haftaya bi stent daha takılacak inşallah sonra daa ii olacak

Ayy hadi bi hayir yapim kv deyi kahveye cagirayim dedim pastada vardi pastayi yedi yedi bitti yumurta kokuyo diyo kahveye bahane bulmadi hayret ustune bi de gorumcenin oglani birakti kacti gitti hic sormuyo isin varmi falan diye sen otur burda ben gidiyorum diyo cagirdigima cagircagima pisman ediyo yani

hemen bakıyorum sen varsın ben de :) buldum listeyi:KK70: hatta beğeniyim de ben olduğumu anla:KK70:
Canim benim almak aklima gelmedi ama banyo yaptirirken kaydirmaz birsey al yere koymak icin biz yikarken iki kisi oldugumuz halde kuvette dusurduk Eceyi bol kiyafet sapka kavanoz meyveleri aldim ben cok severek yedi su gercekten aciktiriyor cubuk kraker zor durumlarda oyaliyor zaten gunes kremi nemlendirici alirsin yanina iyi tatiller simdiden

Ayy hadi bi hayir yapim kv deyi kahveye cagirayim dedim pastada vardi pastayi yedi yedi bitti yumurta kokuyo diyo kahveye bahane bulmadi hayret ustune bi de gorumcenin oglani birakti kacti gitti hic sormuyo isin varmi falan diye sen otur burda ben gidiyorum diyo cagirdigima cagircagima pisman ediyo yani
Ya bu gorumcen neden cocuguna kendisi bakmiyor calisiyormu

Eşimde Eskişehire gidelim bayramda dedi ama gökçenin düzenini bozmak istemiyorum diye ilk kez Eskişehire gitmeyi reddettim :/

Back
X