- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Ya ne bu mama merakı. Gökçe de anne sütü almadı düzgüncene mama ile beslendi miradan 1 kilo fazlası var sadece ve yeni yeni yürüyor.aman ondan hiç bahsetmeyelim annemde mira zayıf olduğu için yürüyemiyor güçsüz keşke mama verseydik zamanında diye sürekli söyleniyo bişi de diyemiyorum kırıcam diye ama bunaldım valla
Aynen yaa KV dede takmislar yabani olcakmis ta bilmem ne. Herkesi opuyo aksine :) kske opmese amaAy cok guldum Allah iyiligini versinbizde de hep ayni muhabbet olur.yok kimseyi gormedgi icin konusamiyo yabani falan
Zaten emzirsen sütun yaramiyo mama ver derler mama versen aaaaaa sutunmu yok derlerYa ne bu mama merakı. Gökçe de anne sütü almadı düzgüncene mama ile beslendi miradan 1 kilo fazlası var sadece ve yeni yeni yürüyor.
Varmi güvendiğin bi yer canimKızlar ağda için kusföre gidecektim ani bir kararla lazere başladım hem de daha kısa sürdü.dört seansta bacaklar biter dedi bakalım
4 tane birden mi. Gökçe ikişer ikişer çıkardı ama dört tane çok fena. Allah yardımcınız olsun. Gökçenin de 15 tane var şimdi. Gene mi diş yüzünden hasta anlamadım. Kabariklik falan yok ama bol bol salya ve ağızdan çıkmayan bir el var.Canim Recepte cok sık hastalaniyor biliyorsun 12 dis cikardi suanda 4 tane birden geliyor. Kizim bu kadar hastalanmazdi bende nerde hata yapiyorum diye cok uzuluyorum ama bazende benimle alakasi olsaydi ilk cocugum hastalanirdi diyorum sonucta onda daha tecrubesizdim.
Ayy yine guldurdun beni
Sağol canım. Sizede geçmiş olsun. Bende yarın serum fizyolojik alıyim. Gökçenin de burnu tıkalı.Çok geçmiş olsn. Kendini suçlama bağışıklık sistemi belkide çok hassastır.
Sizede geçmiş olsn. Arenin de burnu tıkalı. Ihlamurla serum fizyoloji veriyorum bende.
Ay bende hala çiğneyemiyormu sorusunu duymaktan bıktım. Millete laf atmaktan çook zor.
Maşallah dearen bugün 9da kalktı ve şu saate kadar sürekli uyutmaya çalıştım. Bi 10 dakika bile uyumadı. Bende keyfin bilir diyip bıraktım.
Sağol canım. Sizde mi hastasınız :/ sizede çok geçmiş olsun.isimdeyimgucumdeyim geçmiş olsun kuzuya da sana daha iyidir umarım. bizim de boğaz ağrısı geçmedi daha. hiç bişey yiyemiyor kuzum.
Aman allah korusun. Annemlerde dublexde oturuyolar.eve gelen çocukların peşinde dolabıyoruz düşecekler diye. Gökçe şimdiye kadar gittiklerimizde pek yanaşmadı ama bu bayramda gözünden kaçarsa şaşarım.
Geçmiş olsun canım üst üste o kadar diş çıkardı hepsi aynı anda olunca Bağışıklık sistemine etkilenmiştir inşallh bundan sonra daha ii olur canlm
Ay bende sadece mira saçmalıyo sanıyodm deli bunlar ya
Maşallah kuzuma bebiş güzel olunca herşey yakışıyo bide banada büyümüş gibi geldi
Ii yapmışsınız canım Allah korusun durdukları yerde kaza çekiyorlar zaten
A apriori11 mirada sudaydı ama ben her Dakka kremledim acaba ondan mı hiç yanmadı tatile gitmemiş gibi döndük Bizde öyle tabi yada cilt yapısıda olabilir müsait demekki yansa kızarırdı ne güzel bronzlaşmış:))
Sana da gecmis olsun canim sinirli olmalari bence donemsel bir durum ne yapsin cocuklar bu disler bezdirdi onlari tamamlasa da kurtulsak su dis olayindan
Cok yakismis canim Umut her haliyle cok tatli zaten masallah
Oyle aslinda guzel oluyor canim bazen abilerini opup duruyor seviyor onlarda kardesini cok seviyor
İyi yapmissiniz canim oldukca tehlikeli bir durum dun biz esimin bir yakinin fabrikasina gittik orasi agaclik guzel bir yer piknik amacli gittik orada merdivenler vardi Ece surekli merdivenlere gidiyor yukari cikiyor hic durmadi basinda durduk hep
darisi Nehire canim bir sure sonra hevesini alir cikmak istemez
gercekten de kizlar ne kadar iyi oldu bu merdivene kapı işi anlatamam resmen merdivende yaşadım iki ay nerdeyse yatak serip orda yatacaktik artık yigitle:) okadar takmisti kafaya resmen takıntı oldu. Bide bişeye ne kadar çok yapma etme dersen o kadar çok inatlasip onu daha çok yapıyoya bu sıpalar. Neyseki hiç düşmeden etmeden bu işi de hallettik şükürler olsun.bizim ust te vardi kapi aşağıda yoktu. Sonradan biz taktirdik hira düştükten sonra üçüncü merdivenden düştü oyuncagi elindeymis tirmanirken oyuncagida orda birakmistibu resimde başka bugün gizli çekim
Varmi güvendiğin bi yer canim
Evet kardeşim ve annemin oranda gittiği bir yer var. hem indirimde yaptılar kızkardeşimi tanıyorlar iyi oldu.Varmi güvendiğin bi yer canim
Bendim cnm. 1 kilo için yarım çay bardağından biraz fazla sirke ve zeytinyağı koyup istedigin kıvamda pişiriyorsun. Altını kapatmaya yakın sarımsak ve tuz ekleyip şişelere dolduruyorsun.kızlar kırmızı biber tarifini veren kimdi? ne kadar sirke koymak gerekiyo?
Pek 4 seans da bitmiyor. Ben 2 yıl gittim hala az da olsa var.Kızlar ağda için kusföre gidecektim ani bir kararla lazere başladım hem de daha kısa sürdü.dört seansta bacaklar biter dedi bakalım
Çok haklısın canım hasta olan kişilerin yanına evine gitmeyi bende hiç istemiyorum.bide bizde bir değil iki değil üç çocuk var biri birine diğeri oburune kolayca gexiriyolar. Ben geçen hafta üç çocukla birlikte acildeydim doktor ucudemi aynı evden bu çocukların deyip guluyo. Nasıl becerdiniz aynı günde aynı ateşli hastalığa tutulmayi diyo. Ucude viral enfeksiyon olmuş. İnşallah seninkilere geçmez annenin hastalığida canım.Bugun annem geldi aksam yemegini de yedik gitti cok hastaydi insallah cocuklara gecmez bir de giderken kucuk oglum gitmek istedi hayir dedim dinlemedi annem de yarin kisir yapalim annenlerde gelsin dedi of ya birsey de diyemedim oglum anne yarin gelin diye tutturdu of of şu eve hastalik girdimi gitmek bilmiyor ödüm kopuyor anlamiyorlar beni
ayy içim şişti. Şimdi bir de çocuklar anlamıyolar allahtan. Anladıklarında bu laflar bizim içinde daha can sıkıcı hale gelecek
ay o fix lafımız bizimde. Çocuğun karşısında sürekli konuşuyolar. Ama hiç durmadan bi biri bi biri hiç susmadan. Sonrada bana konuş çocukla kimse yok yabani bu lafları. bi gün tepem attı azıcık izin verirseniz konuşcak çocuk fırsat bulamıyo ki dedim. O da hakikaten bunu bekliyomuş gibi kendi kendine bişeyler söyledi. İyi kapak oldu:)))
aman maşallah de annesi. Bizimki akşam uykusunu bıraktı gündüz 1 kere uyuyo artık. Hiç bişeye yetişemiyorum
Çok geçmiş olsn. Kendini suçlama bağışıklık sistemi belkide çok hassastır.
Sizede geçmiş olsn. Arenin de burnu tıkalı. Ihlamurla serum fizyoloji veriyorum bende.
Ay bende hala çiğneyemiyormu sorusunu duymaktan bıktım. Millete laf atmaktan çook zor.
Maşallah dearen bugün 9da kalktı ve şu saate kadar sürekli uyutmaya çalıştım. Bi 10 dakika bile uyumadı. Bende keyfin bilir diyip bıraktım.
Aynen yaa KV dede takmislar yabani olcakmis ta bilmem ne. Herkesi opuyo aksine :) kske opmese ama
Kızlar ağda için kusföre gidecektim ani bir kararla lazere başladım hem de daha kısa sürdü.dört seansta bacaklar biter dedi bakalım
İnsallah canim zaten kardesim hastaydi yigenimde hasta oldu onlardan da anneme gecti evet bizim evimizde daha zor oluyor esim nezleydi gecti simdi ama annem agir bayagi oksuruyor surekli burnu cesme gibi cocuklar hasta oldugunda benim omrumden omur gidiyor resmenÇok haklısın canım hasta olan kişilerin yanına evine gitmeyi bende hiç istemiyorum.bide bizde bir değil iki değil üç çocuk var biri birine diğeri oburune kolayca gexiriyolar. Ben geçen hafta üç çocukla birlikte acildeydim doktor ucudemi aynı evden bu çocukların deyip guluyo. Nasıl becerdiniz aynı günde aynı ateşli hastalığa tutulmayi diyo. Ucude viral enfeksiyon olmuş. İnşallah seninkilere geçmez annenin hastalığida canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?