2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
aman ondan hiç bahsetmeyelim annemde mira zayıf olduğu için yürüyemiyor güçsüz keşke mama verseydik zamanında diye sürekli söyleniyo bişi de diyemiyorum kırıcam diye ama bunaldım valla
Ya ne bu mama merakı. Gökçe de anne sütü almadı düzgüncene mama ile beslendi miradan 1 kilo fazlası var sadece ve yeni yeni yürüyor.

Hasta bebelere geçmiş olsun kızlar. Ya dün ayıptır söylemesi 9 saat kesintisiz uyudum nasıl müthiş bi duygu anlatamam :) gündüz azadın perti çıktı gece de hiç uyanmadan uyudu :))) zaten maskot gibi otelde gündüz sürekli havuzda Denizde. Çıktığında da milletin masasına şezlınguna konsomasyona gidiyor, herkesle bi muhabbet bi oynaşmalar :) hasta etmeden şu tatili bitirirsek inşallah yarın dönüyoruz.
Bu arada benim annemin daha çılgın fikri vardı azad yürümediği için kalsiyum iğneleri yaptırmakıymışım, bilmem kim öyle yapmış çocuğu hemen yürümüş yahu ben hamileyken her gün yarım tl süt içtim, bu çocuk 13ay anne sütü emdi, sonrası her gün yarım lt inek sütü içti daha neyin kalsiyumu yahu diye bağıramadım tabii annemdi çünkü diyen Allah'tan yürüdü de kurtulduk ama şimdi de konuşmasına taktılar :/

Kızlar ağda için kusföre gidecektim ani bir kararla lazere başladım hem de daha kısa sürdü.dört seansta bacaklar biter dedi bakalım

Ayy bitmez bu mama muhabbeti buyuyunce de devam etcek sanirim :) dislerini sileyim dedim benimkinin ev yikildi basimiza kestim sanki cocugu :)

4 tane birden mi. Gökçe ikişer ikişer çıkardı ama dört tane çok fena. Allah yardımcınız olsun. Gökçenin de 15 tane var şimdi. Gene mi diş yüzünden hasta anlamadım. Kabariklik falan yok ama bol bol salya ve ağızdan çıkmayan bir el var.
Ne bilim sürekli hasta olunca kendimi kötü hissediyorum. Birde üstüne çok düşüyorsun ondan oluyo diyolar. Ama üzerine düşmediğimde de hasta oluyordu. O hastalandıkça ben üzerine düşmeye başladım ama sonuç değişmedi.

Sağol canım. Sizede geçmiş olsun. Bende yarın serum fizyolojik alıyim. Gökçenin de burnu tıkalı.

isimdeyimgucumdeyim geçmiş olsun kuzuya da sana daha iyidir umarım. bizim de boğaz ağrısı geçmedi daha. hiç bişey yiyemiyor kuzum.
Sağol canım. Sizde mi hastasınız :/ sizede çok geçmiş olsun.

Bugun annem geldi aksam yemegini de yedik gitti cok hastaydi insallah cocuklara gecmez bir de giderken kucuk oglum gitmek istedi hayir dedim dinlemedi annem de yarin kisir yapalim annenlerde gelsin dedi of ya birsey de diyemedim oglum anne yarin gelin diye tutturdu of of şu eve hastalik girdimi gitmek bilmiyor ödüm kopuyor anlamiyorlar beni

bizim ust te vardi kapi aşağıda yoktu. Sonradan biz taktirdik hira düştükten sonra üçüncü merdivenden düştü oyuncagi elindeymis tirmanirken oyuncagida orda birakmisti bu resimde başka bugün gizli çekim
gercekten de kizlar ne kadar iyi oldu bu merdivene kapı işi anlatamam resmen merdivende yaşadım iki ay nerdeyse yatak serip orda yatacaktik artık yigitle:) okadar takmisti kafaya resmen takıntı oldu. Bide bişeye ne kadar çok yapma etme dersen o kadar çok inatlasip onu daha çok yapıyoya bu sıpalar. Neyseki hiç düşmeden etmeden bu işi de hallettik şükürler olsun.

kızlar kırmızı biber tarifini veren kimdi? ne kadar sirke koymak gerekiyo?
Bendim cnm. 1 kilo için yarım çay bardağından biraz fazla sirke ve zeytinyağı koyup istedigin kıvamda pişiriyorsun. Altını kapatmaya yakın sarımsak ve tuz ekleyip şişelere dolduruyorsun.

Kızlar ağda için kusföre gidecektim ani bir kararla lazere başladım hem de daha kısa sürdü.dört seansta bacaklar biter dedi bakalım
Pek 4 seans da bitmiyor. Ben 2 yıl gittim hala az da olsa var.

@hiraysen canım aynen gonderdigin o resimdeki durumdaydik bizde işte iki aydır. Bi türlü bi çare bulamadık merdiven tek çıkışlı değil ikea da falan kapılar var çocuk için bi tarafina taksan diğer tarafina uymuyodu. Büyük kapılar hiç olmadı. Bizde artık bi mobilyaciya olcturup bictirip yaptirdik.

Eklentiler

• 20150915_222406.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 33
Çok haklısın canım hasta olan kişilerin yanına evine gitmeyi bende hiç istemiyorum.bide bizde bir değil iki değil üç çocuk var biri birine diğeri oburune kolayca gexiriyolar. Ben geçen hafta üç çocukla birlikte acildeydim doktor ucudemi aynı evden bu çocukların deyip guluyo. Nasıl becerdiniz aynı günde aynı ateşli hastalığa tutulmayi diyo. Ucude viral enfeksiyon olmuş. İnşallah seninkilere geçmez annenin hastalığida canım.

Aynen yaa KV dede takmislar yabani olcakmis ta bilmem ne. Herkesi opuyo aksine :) kske opmese ama

Bu ikinci zaten normalde yarm saat anca uyur ona sasirdm zaten ben de alisik degilim:)))

Ben de baslycam insallahbiktm su agda derdinden

İnsallah canim zaten kardesim hastaydi yigenimde hasta oldu onlardan da anneme gecti evet bizim evimizde daha zor oluyor esim nezleydi gecti simdi ama annem agir bayagi oksuruyor surekli burnu cesme gibi cocuklar hasta oldugunda benim omrumden omur gidiyor resmen

Bende bugün anneme gittim öf yiğit o kadar çok yaramazlık yapti ki orda annanesinden dedesinden yüz buldukça simardi.@minnakkartal bi anneme gittim miramizi başkasına kaptiriyomusuz yahu neyseki çabuk yetistim de durumu kurtardim instagramda gorsellerle falan:)biz uzak kalıyoruz foto falan cekemiyoruz tabi beraber:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…