- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
resmi tatil olduğunda böyle bi hakları var mı yoksa sadece idari mi olacak başbakan imzalamış diye haber vardı ama idari olursa bizimkilerde yapmazSirket pazartesi saliyi tatil yapmamis bende yillik izin aldim. Arda hasta zaten birlikte 9 gun iyi gelecek.
yahu dinlenmek için uzanırken kalkınca yapacağın işleri düşünme tadını çıkar boşver :) bak ben benim kızı da bu kafayla yetiştiriyorum ama merak etme içinde var elinde bez geziyo :))Günaydın yiğit erkenden kalktı. Şimdi yeniden uyudu bende bugün çok yorgun hissediyorum şimdi yanıma alıp az uzanıp uyuycam.biraz dinlenmiş olarak uyanirim inşallah aklımda bi sürü is var yapmak istediğim.
Sadece kamuya tatilmis.resmi tatil olduğunda böyle bi hakları var mı yoksa sadece idari mi olacak başbakan imzalamış diye haber vardı ama idari olursa bizimkilerde yapmaz
bizim yönetimden bi ses yok üniversite olunca insan umutlanıyor ama bakalım bugün yarın açıklanırSadece kamuya tatilmis.
Bende sevinmistim esimde mesai yapcak diye ama yan kurulus oldugu icin sayilmiyomus normal calisiyo cok sacma isler bunlarSadece kamuya tatilmis.
Varsa iznin verirlerse al valla bi daha ele gecmez boyle uzun tatil teee seneyebizim yönetimden bi ses yok üniversite olunca insan umutlanıyor ama bakalım bugün yarın açıklanır
Allahım ölüyorum yorgunluktan. Heveslendim yürüsün yürüsün diye ama ordan oraya koşup duruyo. Yürümüyoda yani resmen koşuyo. Düşecek kafasını bi yere vuracak diye ödüm patlıyo.
Bide yemeği kendim yicem hevesi başladı küçük hanımda. Döke saça yemek yiyoruz resmen. Oda bir sürü uğraşarak.
Eki Görüntüle 1632457
Sütünü sağan anneler kaç saatte bir sağıyorsunuz? Ne kadar çıkıyor? Ameda lactaline var sanki çekim gücü az gibi yada sütüm az bilemedim. Siz ne kullanıyorsunuz? Dün öğlen sağdım sağdan 10 soldan 50ml çıktı çok mu az artar mı bu saatten sonra?
Ya eskiler herşeye bahane buluyolar. Kv lerde aynı şeyi söylüyolardı gökçe için. Ha bi de akşama kadar kimseyi görmüyomuş nasıl yürünceğini bilmiyomuş çocuk. ( ben evde sürünerek dolaşıyorum sanki) yok enseden öpmeyin inat olur falan. Onlarıda doğruları o duymamazlıktan gelmekte zor ama gelmek lazım işte
Oleeeeyyyyveeeee kızlarrrrrrr biz de idari izinli sayılıyoruz yaşasın dokuz günlük tatil
sen istesen şimdide çıkarsın o podyuma:)çok uzunca bi süre kalabiliyolar miradaki irade bende olsa şuan podyumlardaydım
kıyamam büyüdükçe daa bi idrak ediyo kuzular en az bizim kadar ayrılmak istemiyolar
eşimi aradım sordum. Onlarada tatilmişveeeee kızlarrrrrrr biz de idari izinli sayılıyoruz yaşasın dokuz günlük tatil
Kefir cok faydali canim. Bende mayalayacagim ama kiz kardesimin universiteye gitmesini bekliyorum ordan getirecek mayayi. Sen hazir mi aldin kendin mi mayaliyorsunBenim yoğurdu ağzına sürmeyen hatta yoğurt çorbası bile içmeyen, süt içmeyen , ilginç bi şekilde çeçil peyniri dışında peynir yemeyen kızım meğer kefir seviyomuş.
Biraz önce hiç bişey yemeyince onu deneyeyim dedim 150 ml kefir içti pipetle.
İnşallah yarın fikrini değiştirmez
veeeee kızlarrrrrrr biz de idari izinli sayılıyoruz yaşasın dokuz günlük tatil
teşekkürler canım iltifat ediyorsunuzdu podyumlar hayal artık koca göbişle bayramdan sonra spora yazılcam gerçi üç aydır yazılcam diyorum da bakalım :) bende sordum eşime onların değilmiş sadece arefe günü için konuşurum dedi aman valla bana olsunda gerisini düşünemicim :))sen istesen şimdide çıkarsın o podyuma:)
eşimi aradım sordum. Onlarada tatilmiş
teşekkürler canım iltifat ediyorsunuzdu podyumlar hayal artık koca göbişle bayramdan sonra spora yazılcam gerçi üç aydır yazılcam diyorum da bakalım :) bende sordum eşime onların değilmiş sadece arefe günü için konuşurum dedi aman valla bana olsunda gerisini düşünemicim :))
Evet cidden yoğurttan sütten daha faydalı tek içsinde. Sevip sevmeyeceğine emin olamayınca hazır aldım.Kefir cok faydali canim. Bende mayalayacagim ama kiz kardesimin universiteye gitmesini bekliyorum ordan getirecek mayayi. Sen hazir mi aldin kendin mi mayaliyorsun
Sagol canim aynen cok zor oluyor cocuklar hasta oldularmiaman erken yürümeyi bişiye geç yürümeyi başka bişiye kimin doğrusu neyse öyle konuşuyo
başka dese neyse ama annem miraya benden daha çok bakıyo huyunu bilmez gibi konuşuyo bişi yemeyen çocuk bu saatten sonra sadece mamayla kilo mu alır alsa da yağdan başka ne faydası olur durup durup ben 3 aylıktan itibaren mama veriyodum diyo hala verelim diyo ya millet bıraktırmaya çalışıyo artık
9 saat uyku mu valla maşallah ne güzel ben 3 saate razıyım.. ha şu iğne muhabbeti bizim evde de var eskiden gerçekten böyle bişi vardı sanırım annem de miranın dişi çıkmıyor diye yaptıralım diye tutturdu
ay bende düşünüyorum ama sadece düşünüyorum
annene geçmiş olsun canım aslında onlaırn bizden daha çok düşünmesi lazım öyle zor oluyo ki benimde eşim ne zaman grip olsa mira da oldu bi daa olursan git babanda kal dedim saçmala der diyodum ama haklısın öyle yapıcam dedi
yok yahu ben zaten kibarca olmaz dedim :)) ama gerçekten beraber fotoları olsa ne güzel olurdu..
ya siz muhabbet ederken ben o kadar bebişle nasıl foto çekerdim kendimi geliştirmenin dibi olurdu :))
Oh ne guzel afiyet olsun Gokce ye insallah surekli icer ben hic denemedim kefir denesemmiEvet cidden yoğurttan sütten daha faydalı tek içsinde. Sevip sevmeyeceğine emin olamayınca hazır aldım.
Aoç nin kefir mayası vardı. Ondan alıp kendim mayalarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?