- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
Arada bi oluyo pil bitmesi boşver ohh sefan olsun :)Günaydın kızlar biz bugün uyanamamisiz servis zile basınca Ece hariç aile boyu yataktan firladik eşim bıraktı okula artık hiç duymadım alarmı nasıl uyuduysam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada bi oluyo pil bitmesi boşver ohh sefan olsun :)Günaydın kızlar biz bugün uyanamamisiz servis zile basınca Ece hariç aile boyu yataktan firladik eşim bıraktı okula artık hiç duymadım alarmı nasıl uyuduysam![]()
bende eşimin alarmını hiç duymuyorum gökçe inlese uyanıyorum. :))Günaydın kızlar biz bugün uyanamamisiz servis zile basınca Ece hariç aile boyu yataktan firladik eşim bıraktı okula artık hiç duymadım alarmı nasıl uyuduysam![]()
Yaa gitcektim bende mutfak almaya ama yğmur yeni durdu bidaha başlarsa ayvayı yerim başka bahara kaldı :)Bu gün bim günü :))
Oh ne iyi olmuş nasılsa bi şekilde okula gidecekler arada iyidir duymamak alarmı:) Ecede uyanmadiysa onlar çıkınca geri yatsaydin hatta:)Günaydın kızlar biz bugün uyanamamisiz servis zile basınca Ece hariç aile boyu yataktan firladik eşim bıraktı okula artık hiç duymadım alarmı nasıl uyuduysam![]()
Çok tatlı olmuş gökçe. Sağlıkla giysin bende bu hafta sonu alicam tulum inşallah.Eki Görüntüle 1666020
Kızlar iyi ki dinlemişim sizi. Hava pek soğuk olmamasına rağmen hiç tterletmedi. Sıcacık uyudu sıpamda
bende başlamasın diye dua ediyorum şuan :) yağdı yağacak.Yaa gitcektim bende mutfak almaya ama yğmur yeni durdu bidaha başlarsa ayvayı yerim başka bahara kaldı :)
Bizde gidicez bugün yigitle. Ama ne geliyo hiç bilmiyorum.gidip görelim bakalım.Bu gün bim günü :))
ay çok yakışmış maşallah şimdi kesin karar verdim bende alıcam :)Eki Görüntüle 1666020
Kızlar iyi ki dinlemişim sizi. Hava pek soğuk olmamasına rağmen hiç tterletmedi. Sıcacık uyudu sıpamda
Can'ım gece kalkmadı, 11.30 civarı uyudu sabah 8.30 da uyandı. Tabi dün uyumaya direnirken yorulmasının etkisi olabileceğini düşünüyorum. Bakalım bugün öğle uykusu ve bu akşam uykusu Nasıl olacak. Okuduğum kadarıyla ilk günün tecrübesiyle ikinci gün daha inatçı oluyotlarmışGece yine kalkarsa ayni sekilde devammi edeceksiniz canim nasil olucak
benimde çok hoşuma gitti ya:) iyi ki kuzulu yok diye vazgeçmemişim.ay çok yakışmış maşallah şimdi kesin karar verdim bende alıcam :)
Huu huuu hayırlı olsun bende umuta alıcam esime soledim.de bakacak inşallah kalmıştır biraz kız işi ama napim mutfakta uğraşmayı seviyor hem çekirdekten yetiştirmek lazım mutfağa aşina olsun da eşine yardım etsinEki Görüntüle 1666049
Aldık geldik kurdukgökçe hanım oynamaya bile başladı:))
Biraz adi bişey ama parasına göre normal sanırım.
Başkada bişiy yok bizim sıpalara göre
öğle uykusundada uygulaman lazım ama sadece akşam kafası karışır :)Can'ım gece kalkmadı, 11.30 civarı uyudu sabah 8.30 da uyandı. Tabi dün uyumaya direnirken yorulmasının etkisi olabileceğini düşünüyorum. Bakalım bugün öğle uykusu ve bu akşam uykusu Nasıl olacak. Okuduğum kadarıyla ilk günün tecrübesiyle ikinci gün daha inatçı oluyotlarmış
mutfak eşyalarına dadanmadından iyidir bencede :)Huu huuu hayırlı olsun bende umuta alıcam esime soledim.de bakacak inşallah kalmıştır biraz kız işi ama napim mutfakta uğraşmayı seviyor hem çekirdekten yetiştirmek lazım mutfağa aşina olsun da eşine yardım etsin![]()
Artık herkes kendi mutfağında takılır :)mutfak eşyalarına dadanmadından iyidir bencede :)
inaşşalh başarılı olursunuz canım benim cesaretim yok eşim hayatta yanaşmaz sütü kesince uykuya bakıcam artık bendeCan'ım gece kalkmadı, 11.30 civarı uyudu sabah 8.30 da uyandı. Tabi dün uyumaya direnirken yorulmasının etkisi olabileceğini düşünüyorum. Bakalım bugün öğle uykusu ve bu akşam uykusu Nasıl olacak. Okuduğum kadarıyla ilk günün tecrübesiyle ikinci gün daha inatçı oluyotlarmış
ay ne güzel ben alsam mirada bayılır kesin inşallah kalır eve gidene kadar ya da çıkabilirsem öğlen buradaki bime bakarımEki Görüntüle 1666049
Aldık geldik kurdukgökçe hanım oynamaya bile başladı:))
Biraz adi bişey ama parasına göre normal sanırım.
Başkada bişiy yok bizim sıpalara göre
mira pek farkedemiyo çünkü ben ayağımda uyuttuktan sonra yatağa almadan giydiriyorum uyanır gibi oldukça sallıyorum yoksa kuzu kuzu oynıcam diye giymek istemiyo :))benimde çok hoşuma gitti ya:) iyi ki kuzulu yok diye vazgeçmemişim.
Yalnız keşke fermuarı aşağı dıpru kapananlardan olsaymış. Uyuyana kadar fermuarını açtı açtı kapattı. Oyun oldu sıpaya
Öyle yapıcam zaten bakalım :/öğle uykusundada uygulaman lazım ama sadece akşam kafası karışır :)
Sağol Can'ım inşallah. Emziriyor olaydım ben de kalkışmazdım zaten böyle bişeye ama bizimki artık keyfe dönüştü:/inaşşalh başarılı olursunuz canım benim cesaretim yok eşim hayatta yanaşmaz sütü kesince uykuya bakıcam artık bende
ay ne güzel ben alsam mirada bayılır kesin inşallah kalır eve gidene kadar ya da çıkabilirsem öğlen buradaki bime bakarım
mira pek farkedemiyo çünkü ben ayağımda uyuttuktan sonra yatağa almadan giydiriyorum uyanır gibi oldukça sallıyorum yoksa kuzu kuzu oynıcam diye giymek istemiyo :))