2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bir yağmur başladı eşim evden çıktı tam arabaya kadar gitmiş tekrar arabayla geri geldi komple üstünü değişti şemsiye olmasına rağmen tam yarım saattir aralıksız bildiğiniz gök delinmiş yani allah sokaktakilerin yardımcısı olsun

Günaydın kızlar biz bugün uyanamamisiz servis zile basınca Ece hariç aile boyu yataktan firladik eşim bıraktı okula artık hiç duymadım alarmı nasıl uyuduysam :KK47:
bende eşimin alarmını hiç duymuyorum gökçe inlese uyanıyorum. :))
Ecenin gece emmeyi bırakmadı nasıl gidiyo canım?

Günaydın kızlar biz bugün uyanamamisiz servis zile basınca Ece hariç aile boyu yataktan firladik eşim bıraktı okula artık hiç duymadım alarmı nasıl uyuduysam :KK47:
Oh ne iyi olmuş nasılsa bi şekilde okula gidecekler arada iyidir duymamak alarmı:) Ecede uyanmadiysa onlar çıkınca geri yatsaydin hatta:)

Yaa gitcektim bende mutfak almaya ama yğmur yeni durdu bidaha başlarsa ayvayı yerim başka bahara kaldı :)
bende başlamasın diye dua ediyorum şuan :) yağdı yağacak.
Gerçi çok yakın bize sitenin karşısında hemen hızlıca gidip gelcez artık :)

Gece yine kalkarsa ayni sekilde devammi edeceksiniz canim nasil olucak
Can'ım gece kalkmadı, 11.30 civarı uyudu sabah 8.30 da uyandı. Tabi dün uyumaya direnirken yorulmasının etkisi olabileceğini düşünüyorum. Bakalım bugün öğle uykusu ve bu akşam uykusu Nasıl olacak. Okuduğum kadarıyla ilk günün tecrübesiyle ikinci gün daha inatçı oluyotlarmış

image.webp

Aldık geldik kurdukgökçe hanım oynamaya bile başladı:))
Biraz adi bişey ama parasına göre normal sanırım.
Başkada bişiy yok bizim sıpalara göre

Eki Görüntüle 1666049
Huu huuu hayırlı olsun bende umuta alıcam esime soledim.de bakacak inşallah kalmıştır biraz kız işi ama napim mutfakta uğraşmayı seviyor hem çekirdekten yetiştirmek lazım mutfağa aşina olsun da eşine yardım etsin ;)

Can'ım gece kalkmadı, 11.30 civarı uyudu sabah 8.30 da uyandı. Tabi dün uyumaya direnirken yorulmasının etkisi olabileceğini düşünüyorum. Bakalım bugün öğle uykusu ve bu akşam uykusu Nasıl olacak. Okuduğum kadarıyla ilk günün tecrübesiyle ikinci gün daha inatçı oluyotlarmış
öğle uykusundada uygulaman lazım ama sadece akşam kafası karışır :)

Huu huuu hayırlı olsun bende umuta alıcam esime soledim.de bakacak inşallah kalmıştır biraz kız işi ama napim mutfakta uğraşmayı seviyor hem çekirdekten yetiştirmek lazım mutfağa aşina olsun da eşine yardım etsin :KK66:
mutfak eşyalarına dadanmadından iyidir bencede :)

inaşşalh başarılı olursunuz canım benim cesaretim yok eşim hayatta yanaşmaz sütü kesince uykuya bakıcam artık bende

Eki Görüntüle 1666049
ay ne güzel ben alsam mirada bayılır kesin inşallah kalır eve gidene kadar ya da çıkabilirsem öğlen buradaki bime bakarım

benimde çok hoşuma gitti ya:) iyi ki kuzulu yok diye vazgeçmemişim.
Yalnız keşke fermuarı aşağı dıpru kapananlardan olsaymış. Uyuyana kadar fermuarını açtı açtı kapattı. Oyun oldu sıpaya
mira pek farkedemiyo çünkü ben ayağımda uyuttuktan sonra yatağa almadan giydiriyorum uyanır gibi oldukça sallıyorum yoksa kuzu kuzu oynıcam diye giymek istemiyo :))

öğle uykusundada uygulaman lazım ama sadece akşam kafası karışır :)
Öyle yapıcam zaten bakalım :/

inaşşalh başarılı olursunuz canım benim cesaretim yok eşim hayatta yanaşmaz sütü kesince uykuya bakıcam artık bende

ay ne güzel ben alsam mirada bayılır kesin inşallah kalır eve gidene kadar ya da çıkabilirsem öğlen buradaki bime bakarım

mira pek farkedemiyo çünkü ben ayağımda uyuttuktan sonra yatağa almadan giydiriyorum uyanır gibi oldukça sallıyorum yoksa kuzu kuzu oynıcam diye giymek istemiyo :))
Sağol Can'ım inşallah. Emziriyor olaydım ben de kalkışmazdım zaten böyle bişeye ama bizimki artık keyfe dönüştü:/

Back
X