2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
inaşşalh başarılı olursunuz canım benim cesaretim yok eşim hayatta yanaşmaz sütü kesince uykuya bakıcam artık bende

ay ne güzel ben alsam mirada bayılır kesin inşallah kalır eve gidene kadar ya da çıkabilirsem öğlen buradaki bime bakarım

mira pek farkedemiyo çünkü ben ayağımda uyuttuktan sonra yatağa almadan giydiriyorum uyanır gibi oldukça sallıyorum yoksa kuzu kuzu oynıcam diye giymek istemiyo :))
hıı o iyiymiş:)) ben mecbur önce giydiriyorum yatajta dönüp dönüp duruyo.
Kalır inşallah ya. Her ne kadar şuan mutfağı bırakıp kutusuyla oynuyo olsada sevdi baba:)

Can'ım gece kalkmadı, 11.30 civarı uyudu sabah 8.30 da uyandı. Tabi dün uyumaya direnirken yorulmasının etkisi olabileceğini düşünüyorum. Bakalım bugün öğle uykusu ve bu akşam uykusu Nasıl olacak. Okuduğum kadarıyla ilk günün tecrübesiyle ikinci gün daha inatçı oluyotlarmış
Takipteyim canim burayada yaz mutlaka

Eki Görüntüle 1666020
Kızlar iyi ki dinlemişim sizi. Hava pek soğuk olmamasına rağmen hiç tterletmedi. Sıcacık uyudu sıpamda
Çok yakışmış maşallah:) Canım bu tulumun üzerine nasıl bir örtü ortuyorsun bir de içine ne giyiyor. Ben almadim hiç uyku Tulumu. Üzerini acıyor ama çok sık değil. Ancak sicaklarsa acıyor üstünü. o yüzden gerek görmedim ama havalar soguyor alsam iyi olacak galiba

Can'ım gece kalkmadı, 11.30 civarı uyudu sabah 8.30 da uyandı. Tabi dün uyumaya direnirken yorulmasının etkisi olabileceğini düşünüyorum. Bakalım bugün öğle uykusu ve bu akşam uykusu Nasıl olacak. Okuduğum kadarıyla ilk günün tecrübesiyle ikinci gün daha inatçı oluyotlarmış
Çok iyi uyumuş azad a maşallah.bizim yanımızda aslında rahat edemedikleri için uyaniyorlar. Kendi yatağının rahatliginin farkına varır yakında canım. Ben de emzirmeyi bırakınca düzene koycam inşallah. Emerken uyuyo benimki şuan. Uykusu gelince direk meme diye yapisiyor bana. Allah yardım etsin size . Yakın zamanda halledersiniz . Önemli olan kararlı olmak ve gayet geçerli sebeplerle kararlı gördüm sizi ;)

Son düzenleme:
20151023_102312.webp
Mutfağımiz geldi umut cok sevdi çay yaptı içiyor :KK48::-)

Çok yakışmış maşallah:) Canım bu tulumun üzerine nasıl bir örtü ortuyorsun bir de içine ne giyiyor. Ben almadim hiç uyku Tulumu. Üzerini acıyor ama çok sık değil. Ancak sicaklarsa acıyor üstünü. o yüzden gerek görmedim ama havalar soguyor alsam iyi olacak galiba

Çok iyi uyumuş azad a maşallah.bizim yanımızda aslında rahat edemedikleri için uyaniyorlar. Kendi yatağının rahatliginin farkına varır yakında canım. Ben de emzirmeyi bırakınca düzene koycam inşallah. Emerken uyuyo benimki şuan. Uykusu gelince direk meme diye yapisiyor bana. Allah yardım etsin size . Yakın zamanda halledersiniz . Önemli olan kararlı olmak ve gayet geçerli sebeplerle kararlı gördüm sizi :KK66:
Şnşallah canım alışır ve devam eder bu uyku düzenine ailecek ihtiyacımız var:/ dün akşam ağladığı için, kendini kötü hissetmedin diye bugün ekstra oyun oynuyorum. Yani uyku eğitiminde bizi suçlu ilgisiz bulmasını istemiyorum onun sadece bir süreç olduğunu göstermeye çalışıyorum. İnşallah başarırız:)

Çok iyi uyumuş azad a maşallah.bizim yanımızda aslında rahat edemedikleri için uyaniyorlar. Kendi yatağının rahatliginin farkına varır yakında canım. Ben de emzirmeyi bırakınca düzene koycam inşallah. Emerken uyuyo benimki şuan. Uykusu gelince direk meme diye yapisiyor bana. Allah yardım etsin size . Yakın zamanda halledersiniz . Önemli olan kararlı olmak ve gayet geçerli sebeplerle kararlı gördüm sizi :KK66:
şimdi havalar çok soğuk olmadığı için sadece sıfır kollo bi zıbın giydirdim canım. Hava soğudukça içine daha kalın bişey giydircem. Üzerini hiç örtmüyorum. Bunu yorgan gibi kullanıyorum bi nevi. Gökçe her 2 dk da bir yer değiştirdiği için üzerinde kesinlikle durmuyo.
image.webp
Uyuyalı 10 dk oldu. Yattığında kırmızı yastıkla beyazlı olan yan yanagökçenin ayağının uzandığı taaraftaydı. Şimdi. Ki haline bak ters dönmüş yastığın biri nerde biri nerde :))
Üzerini açmıyosa gerekte yok bence. Almazdım ben sanırım

şimdi havalar çok soğuk olmadığı için sadece sıfır kollo bi zıbın giydirdim canım. Hava soğudukça içine daha kalın bişey giydircem. Üzerini hiç örtmüyorum. Bunu yorgan gibi kullanıyorum bi nevi. Gökçe her 2 dk da bir yer değiştirdiği için üzerinde kesinlikle durmuyo. Eki Görüntüle 1666099 Uyuyalı 10 dk oldu. Yattığında kırmızı yastıkla beyazlı olan yan yanagökçenin ayağının uzandığı taaraftaydı. Şimdi. Ki haline bak ters dönmüş yastığın biri nerde biri nerde :))
Üzerini açmıyosa gerekte yok bence. Almazdım ben sanırım
bizimki de dönerek uyuyor.. canım çoraplarını da çıkarsaydın ayakları sıcacık oluyor. ben hiç çorapla yatırmıyorum. ayakları örtülü olduğunda kafası acayip terliyor.. büyüdükçe düzelirler inşallah..

bizimki de dönerek uyuyor.. canım çoraplarını da çıkarsaydın ayakları sıcacık oluyor. ben hiç çorapla yatırmıyorum. ayakları örtülü olduğunda kafası acayip terliyor.. büyüdükçe düzelirler inşallah..
Ya aslında bende giydirmiyodum hiç. Yazın annem öyle görünce kızdı baya. zaten üzerini örtmüyo ayağından soğuk alır falan diye. Her aradığında soruyo hatta giydiriyo musun diye. Havalarda soğuyunca biraz Bende tereddütte kaldım. Kendim üşümem çocuğuda öyle zannediyorum diye. Akşam uykusunda bi bakayım. Ayakları sıcak olursa giydirmeyim bende bir süre daha

Back
X