2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Maşallah canim çok çabuk adapte oldu Azad ben de gece emzirmeyi azalttim gerçekten çok kararlı olmak gerekiyor bizim eski çocuk doktorumuz hep derdi kararlı olmalısınız tutarlı davranmalisiniz diye çoğu kez emzirmeyi biraktirmayi bile dusundum hatta eşime dedim bitti artık emzirmeyecegim diye o da haklisin gece sabaha kadar uyumuyorsun dedi ama ece meme dedi ve kiyamadim yeltenemedim bile ondan önce buna ben hazır değildim vicdanım izin vermedi ama azaltmayı dusundum iyi de oldu tamamen kesmektense başardım gibi tabi yeni bir diş olayı olursa diye korkuyorum sakinlesmiyor çünkü sizi de tebrik ederim pes etmeden basardiniz eşinin sana destek olması da çok güzel yoksa anne tek başına çok yipraniyor

Şu çıkamayan azı dişler çıksın da tekrar bir deneyim diyorum ama kendime hiç inancım yok. Ağlayınca morarana kadar ağlıyor sıpa. Şu saat oldu hsla uyuyamadım hem beşik sallayıp hen kitap okuyorum

Bilmiyodum bak bunu şimdiye kadar hiç yapmadık bundan sonrada dikkat edelim. Sağol canım.

Ben emzirseydim cesaret edemezdim ama :/ on kere de uyansa emziriyordum ben de

İşte benim rahatım sallamamaktı. Aşamalı olarak geçsen yani önce sallanmayı bıraktırsan pıtpıt yaparak falan uyumaya alıştırsan da sonra kendi kendinde geçsen

Kızlar gece 11 de uyudu, 6 dk da dalmıştı, sabaha karşı bi kez 5.30 da uyandı, hiç yataktan çıkarmadan bikaç yudum su verdim, sonra daha sabah olmadığını, onu yataktan çıkaramayacağımı söyleyip uyumasını istedim öptüm, tekrar emziğini takıp odadan çıktım. Hiç ağlamadı be uyudu 9 da güne uyandı.
Emzirmeyen annelere şiddetle tavsiye ediyorum. En fazla bir iki gün gerileceksiniz ama sonrası rahat. Ama kararlı olmalısınız. Vee kesinlikle ses yükseltilmemeli. Yani çocuk cezalandırılmadığını anlamalı. Bunu onun da rahat ve güzel uyuyup büyümesi için olduğunu anlatın. Bebeğin kaygıları giderilince zaten ağlayıp yapışmıyor da güzel keyifli uyanıyor.

Anlıyorum senı canım. Peki nwden is cikisi direk eve gitmek yerine ykyatma saati geliyorsunuz. Birde hafta sonları bence evinizde durun. Gökçenin hafta sonu ve hafta içinde düzeni farklı.

Ne güzel devamli olur inşallah azad à da maşallah çabuk kabullendi

ay allah korusun ya

cidden koca bi maşallah diyorum

Anlıyorum senı canım. Peki nwden is cikisi direk eve gitmek yerine ykyatma saati geliyorsunuz. Birde hafta sonları bence evinizde durun. Gökçenin hafta sonu ve hafta içinde düzeni farklı.
Yemeği falan orda yiyoruz, ben oynarken onunla kv ancak yemeğini yapabiliyor, gün içinde yapamıyor uzun uyumadigi icin canım ondan

Yarım saattir öğle uykusuna yatıramadık yine başa döndük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…