Kızlar gece 11 de uyudu, 6 dk da dalmıştı, sabaha karşı bi kez 5.30 da uyandı, hiç yataktan çıkarmadan bikaç yudum su verdim, sonra daha sabah olmadığını, onu yataktan çıkaramayacağımı söyleyip uyumasını istedim öptüm, tekrar emziğini takıp odadan çıktım. Hiç ağlamadı be uyudu 9 da güne uyandı.
Emzirmeyen annelere şiddetle tavsiye ediyorum. En fazla bir iki gün gerileceksiniz ama sonrası rahat. Ama kararlı olmalısınız. Vee kesinlikle ses yükseltilmemeli. Yani çocuk cezalandırılmadığını anlamalı. Bunu onun da rahat ve güzel uyuyup büyümesi için olduğunu anlatın. Bebeğin kaygıları giderilince zaten ağlayıp yapışmıyor da güzel keyifli uyanıyor.
Yarım saattir öğle uykusuna yatıramadık yine başa döndük
Eki Görüntüle 1667142pufpuff canim yaptim tarifini daha tadina bakamadim ama becerebildim galiba verdigin ölçüde super hersey tam yetti cok teşekkür ederim
Öyle canım bi haftayı göze aldımDayan dayan daha yeni öyle bigünde olmucak sende biliyosun
Resmen duygularımıza oynuyor irade savaşları veriyoruzCanim dayan sizi deniyor
Yok zaten uykusu gelmeden götürmüyorum tam işkence okur o Zaman. Esneyip gözlerini ovuşturup mayışınca götürüyorum ama yatağını görünce koala gibi bana yapılıp başlıyo ağlamayaUykusu yoktur belki
Benim için de tüm çocuklar başarır ama azad başaramaz idi. Oğlum sadece bana yapışarak uyuyabiliyorduYaaa süpersin..cidden heveslendirdin beni..ama nedense Efe bu işi asla başaramayacak gibi geliyor bana,denemeden de bilinmez tabi ama..süper canım,devamlı olur inşallah..
En zoru gece bence ve sen onu başardın..bu seferlik olmuştur o,hadi bakalım..
Vaaaaay süpersin..gayette olmuş bence..sadece bazı yerlerine daha yoğun pütürlü kekten serp üstü kapat,beyazlıklar görünmesin o zaman daha hoş görünüyor..bu tarifte önemli olan görüntü,zor olanda o..tadı her türlü oluyor,ölçüler tam..
Bende şimdi yapıyorum,akşama arkadaşlarımız gelicek..keki yaptım soğumasını bekliyorum..
geçmiş olsun umutcuğa Neykesi hafif atlatmışUmut aksam oyuncak mutfağından düştü benim sapsik oğlum yastık koyup yapmak istedi masasının üzerine hop devrildi ve burnunun üzeri soyulduağladı biraz sonra hiç bir şey olmamış gibi oynamaya devam etti
gerçekten sokağa çıkmaya korkar olduk Akşm alışverişe gidecektik VazgeçtikKızlar habertürkte okudum az önce 5 tane isid üyesi suriyeden geçiş yapmış eylem için 81 il alarma geçmiş araniyorlarmis Allah fırsat vermesin inşallah yakalanırlar kimsenin canı yanmadan avm kere kalabalık yerlere gitmemek gerek çok korkunç ne hale geldik
maşallah hem azada hem sizin azminize zoru başarmışsınız inşallah öğle uykularıda düzelirHala inanamıyorum ama hakkaten maşallah
İnşallah canım darısı tüm topiğin başınageçmiş olsun umutcuğa Neykesi hafif atlatmış
gerçekten sokağa çıkmaya korkar olduk Akşm alışverişe gidecektik Vazgeçtik
maşallah hem azada hem sizin azminize zoru başarmışsınız inşallah öğle uykularıda düzelir
Ayy yoruldum asure yaptim ve dağıttım Eki Görüntüle 1667178
Kızlar bu araba yağmurluklarını kullanmaya başladınızmı öyküyle bi kere yakalandık yağmura yazın örteyim dedim istemedi sıcaktanmı bilmiyorum ama yinr istemicek gibi geliyo yağmur yağıyo pazara gitmem lazım bastırıverirse ıslanırız napcam bilmiyom bebekken iyiydi dıruyodu şimdi eli kolu heryere uzanıyo
Dün gece areni tam 45 dk salladım uyumadı. Bende attım yatağına çıktım odadan A apriori11 taktigini uygulayayım dedim.. Bebefonuda yanıma aldım. 3. dk falandı öyle bi ağlamaya başladı ki.. Eşime dedim koş kusacak. Biz gidip kucağımıza alana kadar her yere kustu.. Aren pütürlü yediginde ağladığında kısacası zor durumlarda hemen kendini kusturabiliyor.. Oysaki çok heveslenmiştim kendi kendine uyur diye..
Kusma durumu biter bitmez başlamanı tavsiye ederim. Ya da odadan çıkma ama yanında odasında bekle ama göz teması kurma, ağladıkça kucağına al sakinleştir geri bırak. Bu da yatır kaldır yöntemi.Dün gece areni tam 45 dk salladım uyumadı. Bende attım yatağına çıktım odadan A apriori11 taktigini uygulayayım dedim.. Bebefonuda yanıma aldım. 3. dk falandı öyle bi ağlamaya başladı ki.. Eşime dedim koş kusacak. Biz gidip kucağımıza alana kadar her yere kustu.. Aren pütürlü yediginde ağladığında kısacası zor durumlarda hemen kendini kusturabiliyor.. Oysaki çok heveslenmiştim kendi kendine uyur diye..
Bizde öyleyiz arabaya oturdumu el yukarı uzanıyo hemen eh eh diye kraker istiyo ama uğraşcak bişey oldumu mümkün değil neyse bakalım denicem bigün bugün benim pazar yalan oldu hatta kp ben bakayım sen git gel dedi ama çok yağmur yağıyo gidemicemYağmurlu havalar geldi mi onlarda çıkıyo ortaya tabi..ben 1 haftayı geçti,kullanıyorum..markete gitmem gerekiyor,pazarı dolaşmaya gidiyorum ya da en azından hava almaya çıkıyoruz Efe'yle her türlü gerekiyor..Ama Efe emzik kullandığı için mızmızlandığı an emziği veriyorum,rahat duruyor ya da çubuk kraker..bu ikisi kurtarıcım,rahat ediyorum..
Oooo paşaya bak..Bulmuş sizi alt etme yolunu o,çakaaaal..
Allah kabul etsin canım.Ayy yoruldum asure yaptim ve dağıttım Eki Görüntüle 1667178
Geçmiş olsun canım, oyuncak mutfak mı aldınız :)Umut aksam oyuncak mutfağından düştü benim sapsik oğlum yastık koyup yapmak istedi masasının üzerine hop devrildi ve burnunun üzeri soyulduağladı biraz sonra hiç bir şey olmamış gibi oynamaya devam etti
Canım iki gündür bende aynı şeyi düşünüyorum. Kitaplarında da hiç eşinden bahsetmemiş. Hatta feys den sorsam mı diye bile düşündümOyuncu annenin sayfasını okuyodum da. Acaba babasız mı büyütüyo ki çocuklarını. Hiç denk gelmedim babayla ilgili bişey.
Eğer öyleyse iki kat helal olsun
bilmiyorum yanlış mı anladım ama benim okuduğum her yerde çocuklarda uyku düzeninin6-7 aylarda başladığını uyku eğitiminin o zaman verilmesi gerektiği yazıyodu.Kusma durumu biter bitmez başlamanı tavsiye ederim. Ya da odadan çıkma ama yanında odasında bekle ama göz teması kurma, ağladıkça kucağına al sakinleştir geri bırak. Bu da yatır kaldır yöntemi.
Bizim çocuk drunu hiç sevmezdim ama kadın bi konuda çok haklıydı, 4 aylıkken odasını ayır ve uyku eğitimi ver alışır demişti. Bi daha anne olsam ilk işim 4 aylıkken odasına göndermek okur
dün akşam bende aynı durumdaydım. Eşim uyudu gökçe uyudu. Bendr pc başına geçip bakındım. Aynı şeyi okuyup buraya yazdımArda ile babası uyudu, bilgisayara koştum, battaniyeyide üzerime çektim. Hemen yeni edindiğim bir bilgiyi paylaşayım facebook da haziran annelerinde gördüm. burnu tıkalı ve öksüren bebeklerin gece yanlarına soğanı ikiye kesip koyuyorlarmış çocuklar rahatca uyuyormuş. Ardanında burnu tıkalıydı, 2-3 gün geceleri sürekli kalkıyordu nemlendiricinin suyuna viks attım 2 çay kaşığı çalıştırdım hemen etki etti. aynı odada olduğumuz için eşim ve benim bile burnumuzu açtı.
Face e koymuş resim oslew söyleyince baktım. Sosyal medyayı falanda hiç sevmiyomuş. Eski popçuymuş hatta eşi akasya kokulu yarim yaz youtube a çıkıyo adamCanım iki gündür bende aynı şeyi düşünüyorum. Kitaplarında da hiç eşinden bahsetmemiş. Hatta feys den sorsam mı diye bile düşündüm
Senin bu odayı ne zaman görsem beğeniyorum canım, en güzelini yaptın.Eki Görüntüle 1666309
Şu duvardakiler bi ara bime gelmişti. Büyükler için diye almamıştım. Satılmayan şeyleri indirime koyuyolarya. 2 lira mıydı neydi. Kabartmalı olunca ilgisini çeker alayım dedim çok sevdi. O dokunuyo tek tek ben isimlerini söylüyorum. Sonra kendi kendine dokup dokunup mırıldanıyo:)
Mesajları okumaya sonda başlamanın zararları. Okudum aynı şeyleri yazmışızFace e koymuş resim oslew söyleyince baktım. Sosyal medyayı falanda hiç sevmiyomuş. Eski popçuymuş hatta eşi akasya kokulu yarim yaz youtube a çıkıyo adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?