2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Geçmiş olsunn

geçmiş olsun canım çok çabuk atlatırsınız inşallah

bizdede kulağa bişey sokma değil ama sürekli Parmağını sokma durumu var. Kanatıp yara ettiği bile oldu. Her gün temizliyorum. Krem sürdüm falan ama bırakmadı bir türlü hala oynuyo hoşuna mı gidiyo anlamıyorum.

Herkes kahvaltısını yaptı mı bakalım ben hiç yedirmedim maşallah 1,5 a yakın yumurta ama sadece beyazı çeçil oeynir bi kaç zeytin bi küçük salatalık vardı tabağında

Eklentiler

• image.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 62
  • image.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 68
öyküde de vardı canım o bi ara yoluyodu kulaklarını temizliyodum ben ovuyodum yine arkasından 2 diş patladı doktora da söyledim bişey yok temiz kulakları dedi

Kulaklarıyla eliyle oynadığında doktoruna söylemiştim, bakmıştı temiz kulakları bebekler kendini tanımak için kulaklarıyla oynarlar demişti, ama şimdi cisimler sokmaya çalışınca biraz tedirgin oldum.

canım bizde de vardı bir kaç haftaya kadar ama sonra kendiliğinden bıraktı.

öyküde de vardı canım o bi ara yoluyodu kulaklarını temizliyodum ben ovuyodum yine arkasından 2 diş patladı doktora da söyledim bişey yok temiz kulakları dedi
bende gösterdim kulaklarında bişey yok dedi. Ama şöyle bir aydır bi kaç haftadır yaptıüı bişey değil. Aylar oldu hala devam ediyo. Bırakır diye aldırmıyorum ama bırakmadı bir türlü. Kanatlasa yine pek dert etmicem ama kanatıyo

Geçmiş olsun tatlım..
Sanırım bende yavaştan grip olucam,burnum akmaya başladı..Ben üşümeye çoktaaaaan başladım ama kalın şeyleri daha çıkarmadım..Ondan heralde,üşüttüm belkide..

Geçmiş olsun tatlım..
Sanırım bende yavaştan grip olucam,burnum akmaya başladı..Ben üşümeye çoktaaaaan başladım ama kalın şeyleri daha çıkarmadım..Ondan heralde,üşüttüm belkide..
Gecmis olsun minnakkartal
Bende cikarmadim gece dondum soguktan artik kombi acacam boyle uyuyamiyorum

Çok geçmiş olsun canım, çabuk atlatin inşallah

Herkes kahvaltısını yaptı mı bakalım ben hiç yedirmedim maşallah 1,5 a yakın yumurta ama sadece beyazı çeçil oeynir bi kaç zeytin bi küçük salatalık vardı tabağında
Maşallah ona, afiyet olsun:)

Dr gidiyorum yorgunluk baldirlarda gecmeyen agri halsizlik sinirlilik surekli uyku hali yasama sevinci düşüklüğü belirtileri ile gidecem bakalim ne cikacak. Kansizliktan supheleniyorum fe eksikligi olabilir

@minnakkartal cnm gecmis olsn bende gecen hafta oleydim srl srl akiodu brnm sonra tıkandı ervaya da bulaştı ama atlattık sukur kis basliyo yandık

Geçmiş olsun tatlım..

Gecmis olsun minnakkartal
Bende cikarmadim gece dondum soguktan artik kombi acacam boyle uyuyamiyorum

Çok geçmiş olsun canım, çabuk atlatin inşallah

Maşallah ona, afiyet olsun:)

teşekkür ederim kızlar başım çok ağrıyo bi sürü bitki çayı içtim fln mirada şurup içiyo bununla atlatmış olalım inşallah hastalık sezonu başladı ne yazık ki

Dr gidiyorum yorgunluk baldirlarda gecmeyen agri halsizlik sinirlilik surekli uyku hali yasama sevinci düşüklüğü belirtileri ile gidecem bakalim ne cikacak. Kansizliktan supheleniyorum fe eksikligi olabilir
sanada geçmiş olsun canım

valla ben çok sevdim iyiki almışsınız sizde eminim gökçeyede çok yakışacak güle güle giysin bizde foto isteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…