Geçmiş olsunnkızlar selam dünden beri bakamadım hiç feci grip oldum şimdi geçmişe dönip okicim işyerinde de telaşe yarın akşam ofis diğer kampüse taşınacak toparlanmaya çalışıyorum annem aradı şimdi miranında burnu akmaya başlamış bulaştırdım sanırım inşallah o hafif atlatır
sağol canımGeçmiş olsunn
teşekkürler canım onda da hafiften başladı inşallah ilerlemez@minnakkartal geçmiş olsun kuzuna da geçmez inşallah
geçmiş olsun canım çok çabuk atlatırsınız inşallahkızlar selam dünden beri bakamadım hiç feci grip oldum şimdi geçmişe dönip okicim işyerinde de telaşe yarın akşam ofis diğer kampüse taşınacak toparlanmaya çalışıyorum annem aradı şimdi miranında burnu akmaya başlamış bulaştırdım sanırım inşallah o hafif atlatır
bizdede kulağa bişey sokma değil ama sürekli Parmağını sokma durumu var. Kanatıp yara ettiği bile oldu. Her gün temizliyorum. Krem sürdüm falan ama bırakmadı bir türlü hala oynuyoKızlar günaydın, oğlum son zamanlarda her şeyi kulağına sokmaya çalışıyor, anahtar, kazağının düğmesi, oyuncağının sapı ne bulursa, neden yapıyor olabilir, sizinkilerde de var mı böyle bir durum, ya da oldu mu?
Ay maşallah ona yarasınHerkes kahvaltısını yaptı mı bakalım ben hiç yedirmedim maşallah 1,5 a yakın yumurta ama sadece beyazı çeçil oeynir bi kaç zeytin bi küçük salatalık vardı tabağında
Maşallah umutta kendi yiyince daha çok yiyor yumurtayı da omlet olarak yiyorHerkes kahvaltısını yaptı mı bakalım ben hiç yedirmedim maşallah 1,5 a yakın yumurta ama sadece beyazı çeçil oeynir bi kaç zeytin bi küçük salatalık vardı tabağında
öyküde de vardı canım o bi ara yoluyodu kulaklarını temizliyodum ben ovuyodum yine arkasından 2 diş patladı doktora da söyledim bişey yok temiz kulakları dedigeçmiş olsun canım çok çabuk atlatırsınız inşallah
bizdede kulağa bişey sokma değil ama sürekli Parmağını sokma durumu var. Kanatıp yara ettiği bile oldu. Her gün temizliyorum. Krem sürdüm falan ama bırakmadı bir türlü hala oynuyohoşuna mı gidiyo anlamıyorum.
canım bizde de vardı bir kaç haftaya kadar ama sonra kendiliğinden bıraktı.Kızlar günaydın, oğlum son zamanlarda her şeyi kulağına sokmaya çalışıyor, anahtar, kazağının düğmesi, oyuncağının sapı ne bulursa, neden yapıyor olabilir, sizinkilerde de var mı böyle bir durum, ya da oldu mu?
bende gösterdim kulaklarında bişey yok dedi. Ama şöyle bir aydır bi kaç haftadır yaptıüı bişey değil. Aylar oldu hala devam ediyo. Bırakır diye aldırmıyorum ama bırakmadı bir türlü. Kanatlasa yine pek dert etmicem ama kanatıyoöyküde de vardı canım o bi ara yoluyodu kulaklarını temizliyodum ben ovuyodum yine arkasından 2 diş patladı doktora da söyledim bişey yok temiz kulakları dedi
kızlar selam dünden beri bakamadım hiç feci grip oldum şimdi geçmişe dönip okicim işyerinde de telaşe yarın akşam ofis diğer kampüse taşınacak toparlanmaya çalışıyorum annem aradı şimdi miranında burnu akmaya başlamış bulaştırdım sanırım inşallah o hafif atlatır
Gecmis olsun minnakkartalGeçmiş olsun tatlım..
Sanırım bende yavaştan grip olucam,burnum akmaya başladı..Ben üşümeye çoktaaaaan başladım ama kalın şeyleri daha çıkarmadım..Ondan heralde,üşüttüm belkide..
Çok geçmiş olsun canım, çabuk atlatin inşallahkızlar selam dünden beri bakamadım hiç feci grip oldum şimdi geçmişe dönip okicim işyerinde de telaşe yarın akşam ofis diğer kampüse taşınacak toparlanmaya çalışıyorum annem aradı şimdi miranında burnu akmaya başlamış bulaştırdım sanırım inşallah o hafif atlatır
Maşallah ona, afiyet olsun:)Herkes kahvaltısını yaptı mı bakalım ben hiç yedirmedim maşallah 1,5 a yakın yumurta ama sadece beyazı çeçil oeynir bi kaç zeytin bi küçük salatalık vardı tabağında
geçmiş olsun canım çok çabuk atlatırsınız inşallah
bizdede kulağa bişey sokma değil ama sürekli Parmağını sokma durumu var. Kanatıp yara ettiği bile oldu. Her gün temizliyorum. Krem sürdüm falan ama bırakmadı bir türlü hala oynuyohoşuna mı gidiyo anlamıyorum.
@minnakkartal cnm gecmis olsn bende gecen hafta oleydim srl srl akiodu brnm sonra tıkandı ervaya da bulaştı ama atlattık sukur kis basliyo yandık
Geçmiş olsun tatlım..
Sanırım bende yavaştan grip olucam,burnum akmaya başladı..Ben üşümeye çoktaaaaan başladım ama kalın şeyleri daha çıkarmadım..Ondan heralde,üşüttüm belkide..
Gecmis olsun minnakkartal
Bende cikarmadim gece dondum soguktan artik kombi acacam boyle uyuyamiyorum
Çok geçmiş olsun canım, çabuk atlatin inşallah
Maşallah ona, afiyet olsun:)
sanada geçmiş olsun canımDr gidiyorum yorgunluk baldirlarda gecmeyen agri halsizlik sinirlilik surekli uyku hali yasama sevinci düşüklüğü belirtileri ile gidecem bakalim ne cikacak. Kansizliktan supheleniyorum fe eksikligi olabilir
valla ben çok sevdim iyiki almışsınız sizde eminim gökçeyede çok yakışacak güle güle giysin bizde foto isteriz@minnakkartal o kot elbise var ya hani. Arkadaşıma hediye almak için sormuştum.
Dün dayanamadık gökçeyede aldık
Eşim nasılsa kırk yılda bir görüşüyoruz görüştüğümüzde giydirmezsin. Alda bir sürü foto çek dedi bende balıklama daldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?