Gule gule giyin canim rahat edersin insallah bende kendime siyah kot pantolon alacaktim bulunmayan hint kumasi oldu iki haftadir istedigim kesimde bulamadim esime bir esofman aldik sezon sonu uygundu fiyati birde eceye iki takim aldim cok uygun geldi bana biri yazlik kisa kollu alti tayt digerini de evde giydirmek icin aldim o da uzun kollu taytli yine 15 lira bir takimiAyakkabı aldım sonunda onu mu alsam bu mu güzel 3-4 yere girdim çıktım büssürü çeşit baktım en son biyerden aldım artık
İnş rahat ederim
amin canim cok uzucu esime az once yine kimlerin cani yandi kimbilir Allah sabir versin dedim bu ulke gunden gune daha da kotuye gidiyorAnkarada kizilayin ortasında patlama oldu çok işlek ve özelliklede pazar günü ve kalabalığın yogun olduğu saatte. Eşim öğlen iki gibi oradaydı.
Bi gök gurlemesi gibi ses duydum eşime hiç yağmur havası yok ama gök gurluyo yağmur baslıycak dedim.o duyduğum ses patlamanın sesiymis meğer se.düşünün ne kadar siddrtliydise Kızılay bizim buraya çok uzak.
Çok yaralı var sanırım. Allah bunu yapanları kahretsin orda olanların hayatını kaybeden lerin ailelerine sabır versin.