2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Gozu iyilesince tekrar goturebilitim canim duzelmesi lazim dedi cunku cok.sagol
Annemin orda oturan biri var geçen yolda karşılaştık kızı 3 yaşında aynı dediğin gibi olmuş.alerjikmiş.inş geçip gider cnm
inşallah canim inşallah alerji falandirda gecip gider

Gozu iyilesince tekrar goturebilitim canim duzelmesi lazim dedi cunku cok.sagol
inşallah canim inşallah alerji falandirda gecip gider
İnşallah alerjidir canım daha öncede gözü için damla vermişti size belki benzer bişeydir.

Canım ne alayım söyle
kelin merhemi olsa

Kizlar apse yapinca antibiyotik mi veriyolar. Sismis dis etim apse olmus sanirim. Hic boyle olmamistiheralde hatirlamiyorum. Ona gore sabah sira beklemektenseaksam direk acile gidip ilaci alsam daha iyiolcak
sagol cnaim
geçmiş olsun canım bende antibiyotik veriliyo diye biliyorum

çok geçmiş olsun canım umarım alerjiktir ama bence de bir doktora daha gitmekte fayda var böbrek için genelde idrar testi istiyorlar diye biliyorum yapılsa ii olur gibi geldi bana

M mutube geçmiş olsun canım geçen kp ile konuşuyoduk eşimin de çocukken gözleri şişer ve akarmış bu mevsimlerde de büyüdükçe azalmış şimdi sadece hapşırıyo arka arkua bikaç sefer
Sen yazınca o geldi aklıma inşallah sizinde alerjidir ama bende olsam başka bi doktora giderdim şimdi

nereye götürmüştün doktora?
burdaki egitim arastirma hast. Goturdum canim

gozu iyilessin gitmeyi dusunuyorum canim. Cok.sagol

Benimki niye sormuyor bana niye sormuyorsun ((( bak heyecanımı kaybettim işte böyle zanlı olmaz olsun

Cok sagol canim bende tekrar goturucem inşallah

Bırak atarı gideri de söyle ben miyim kurbanın hem sen 40 yılda bir de girsen eksik kalmamalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…