Gozu iyilesince tekrar goturebilitim canim duzelmesi lazim dedi cunku cok.sagolP
Geçmiş olsun canım bişi yoktur umurim ama hazirana kadar beklemesen allah korusun böbreklerinde bir sknti varsa o zamana kadar ilerler bi cocuk doktoruna da götür istersen kan tahliliylede anlaşılır az çok böbrekten olup olmadığı
inşallah canim inşallah alerji falandirda gecip giderAnnemin orda oturan biri var geçen yolda karşılaştık kızı 3 yaşında aynı dediğin gibi olmuş.alerjikmiş.inş geçip gider cnm
İnşallah alerjidir canım daha öncede gözü için damla vermişti size belki benzer bişeydir.Gozu iyilesince tekrar goturebilitim canim duzelmesi lazim dedi cunku cok.sagol
inşallah canim inşallah alerji falandirda gecip gider
İnşallah canim ya dr korkuttu beniİnşallah alerjidir canım daha öncede gözü için damla vermişti size belki benzer bişeydir.
nereye götürmüştün doktora?İnşallah canim ya dr korkuttu beni
kelin merhemi olsaCanımne alayım söyle
geçmiş olsun canım bende antibiyotik veriliyo diye biliyorumKizlar apse yapinca antibiyotik mi veriyolar. Sismis dis etim apse olmus sanirim. Hic boyle olmamistiheralde hatirlamiyorum. Ona gore sabah sira beklemektenseaksam direk acile gidip ilaci alsam daha iyiolcak
sagol cnaim
Kizimin gozleri sisti bugün goz dr na goturduk odem toplamis dedi bobrek hastaligimi var dedi bi kac dk dr un suratina bos bos baktim dondum kaldim oyle diyince bilmiyorum yani yok diye biliyodum dedim haziran sonu tekrar getirin alerjidenmi yoksa baska biseymi arastiralim dedi inşallah bobreklerde bisi yoktur kizlar dua edin olurmu
hep aklımdasınZanlım nerdesinHiç gelmiyor muyum aklına söyle
Zanlım mısın kurbanım mıhep aklımdasın
zanlınZanlım mısın kurbanım mı
burdaki egitim arastirma hast. Goturdum canimnereye götürmüştün doktora?
gozu iyilessin gitmeyi dusunuyorum canim. Cok.sagolkelin merhemi olsa
geçmiş olsun canım bende antibiyotik veriliyo diye biliyorum
çok geçmiş olsun canım umarım alerjiktir ama bence de bir doktora daha gitmekte fayda var böbrek için genelde idrar testi istiyorlar diye biliyorum yapılsa ii olur gibi geldi bana
Benimki niye sormuyor bana niye sormuyorsunNe zaman göndermeye başlıyordunuz?
Bana sorular bitti
Yalnız 1 kişi var ki biraz ayıp ediyor bu konuda,hiç ilgilendiği yok..Sürekli özelden yazıyorum geç cevap veriyor zanlısı heyecanını kaybetti ona haksızlık oluyor..Son sorduğum sorular üstüne 2 hafta oldu hâlâ cevap yok..Muhtemelen bakmıyor buraya ama olmaz ki böyle..Çekilişe giren,heyecanlı olanlara yazık..Müsait değilsen uygun değilsen girme o zaman
Aay yeni smiley'lar gelmiş çok eğlenceli
Cok sagol canim bende tekrar goturucem inşallah
Ahahaha işte zanlımmmmm1 haziran da elimizde olcak şekilde göndercez canım
Tabii nereye gönderceğimizi bilirsek
belki seni yakinen tanıyan biridir
Benimki niye sormuyor bana niye sormuyorsun((( bak heyecanımı kaybettim işte böyle zanlı olmaz olsun
Bırak atarı gideri de söyle ben miyim kurbanınO musait olamayan benim.Okul yogun geciyo malum teog dolayisiyla.Atlattik nihayet rahatiz artik.Mesaja geri donus konusunda yasanan aksiligi de belirttim.Inanip inanmamak sizin takdirinize kalmis.Cekilis konusunda da en hevesli olan da uygun oldugum donemlerde forumda en aktif olanlardan biri de bendim.aktif olamayacaktin madem katilmasaydin tarzi bir uslup hic hos degil.
Bahsettiğin kişiyle bir yıldır nerdeyse görüşmedik, o yüzden değişiklikleri gözlemlemesi için bi daha buluşması gerekebilirbelki seni yakinen tanıyan biridirya da tanıdığını sanan
Dun sislik yoktu bu gun birden sisti sanki.@Akaibu apse yaptıysa antibiyotik verip işlem yapmazlar, geçince bakarlar, geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?