Iste kiyas yapck ya sinir tanimiyo:))ben sagip vermeme ragmen 10 ay emzirdm ilk aylar mamayi acil durumlar icin yanmda tasidm sadece.smdi de 50 cc anca ckyo azaldi haliyle.senin cocuklarin da emmeseydi gorurdm sutunun bollugunu dycem en sonunda:)))
Dus sesinden emre de korkuyo canm.bi defa dus alym dedm nasl aldm bilmiyorm catladi aglmaktan ve korkuyo cocuk belli yani.boncuk boncuk yas geliyodu gozunden
Aynen soyle vurasim var benmde
Emre de ilk zamanlar makineyle uyurdu smdi evin dger kosesinde calistirsam kulaklr dikiliyo hemen:))
Benmki de her konuda diger torunlarla kiyaslar.bizim dugnde eltimin oglu 45 gunluk falandi.dugun boyunca da uyudu haliyle.emre sesten korkuyo veya ses olunca yatamyo dynce yusuf sizin dugunde o gurultude bile uyuyodu ne guzel demsti.ben de benmki de birkac aylikken uyuyodu zaten yusufa has bir ozellik dgl dedm.simdi sen uyurken ben senin yninda sohbet etsem dger cocuklar bagirsa tv acik olsa yatabilir misin dedm sustu:)
Yegenim de yurumeden once konusuyodu.yasina girdignde bayagi konusuyodu dusun.korkuyodm ondan valla minicik sey circir konusuyo

bi tuhaf oluyo insan:)ama kucuk kizi su an 23 aylik hala bikac kelime disinda konusamiyo.ne yani kcugu daha mi geride oluyo smdi :)