- 8 Ocak 2014
- 3.304
- 4.595
- 133
- 35
kmltmm :))bul beni:))
buldum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kmltmm :))bul beni:))
Gokcenin parmagi nasil oldu doktora gittiniz mi?Kızlar dişli bebek annelerine bir sorum var. Şimdi bizim alt sağdaki dişimiz çıktı. Daha tam uzamadı ama ucu var. Ama böyle düz değil hafif çap duruyo. Ucu olduğu için mi böyle. Sizinde böyle miydi?
Şimdi farkettim göstermiyodu hiç.
Ah canım bulursan öyle bi yer banada söyleKizlar Konyada iyi bir dis hekimi bipen var mi? En kisa zamanda dislerm elden gecmeli hamilelikten sinra bayagi curuk olustu
dün patladığı için çok kızarıklık vardı bu gün normal canım. Doktora gidemedik eşim işten çıkamadı bende sağlık ocağına götürdüm. Nemlendirici sür bişey olmaz dediler. Hatta güldüler bunun için mi geldin diye sinir oldumGokcenin parmagi nasil oldu doktora gittiniz mi?
Onlara bakma sen icin rahat oldu ya. Iyi olmasina sevindim onlarin cildi hizla iyilesiyor zatenAh canım bulursan öyle bi yer banada söyle
dün patladığı için çok kızarıklık vardı bu gün normal canım. Doktora gidemedik eşim işten çıkamadı bende sağlık ocağına götürdüm. Nemlendirici sür bişey olmaz dediler. Hatta güldüler bunun için mi geldin diye sinir oldum
Sagol canim dualarimizdan unutmayalim birbirimiziHerkesın berat kandili mubarek olsun bu kandilde 1 yıl içinde yasayacağımız kaderımız yazılacak inşaallah hepguzel şeyler yazar rabbım bunun içinde bol dualı gün ve gece diliyorum
Benim eşimin ailesinin hata yurtdışındaki tüm sülalesinin gittiği bi yer var. Hatta kışın biz de diş yaptırmaya Konya'ya geldik :) Dr un adı Şener ama diğer bilgileri eşimden alıp söylerim size. Netten baktım Şener taşdemir Selçuklu nalçacıda muayenehanesiKizlar Konyada iyi bir dis hekimi bipen var mi? En kisa zamanda dislerm elden gecmeli hamilelikten sinra bayagi curuk olustu
Âmin canım senin de kandilin mübarek olsunHerkesın berat kandili mubarek olsun bu kandilde 1 yıl içinde yasayacağımız kaderımız yazılacak inşaallah hepguzel şeyler yazar rabbım bunun içinde bol dualı gün ve gece diliyorum
Hayırlı olsun dişiniz ilk annesi gördüğü için diş hedıyesı senden canımKızlar dişli bebek annelerine bir sorum var. Şimdi bizim alt sağdaki dişimiz çıktı. Daha tam uzamadı ama ucu var. Ama böyle düz değil hafif çap duruyo. Ucu olduğu için mi böyle. Sizinde böyle miydi?
Şimdi farkettim göstermiyodu hiç.
o kadar iyi ha. Tamam canim iyi olurBenim eşimin ailesinin hata yurtdışındaki tüm sülalesinin gittiği bi yer var. Hatta kışın biz de diş yaptırmaya Konya'ya geldik :) Dr un adı Şener ama diğer bilgileri eşimden alıp söylerim size.
Oğlusuna maşallah diyelim cnmAnne sütü( aslında anne meme ucu, oğlum öyle seviyo memeyi sütsüz sade :)) bi de verebildiğin kadar ek gıda. Ama bizim geçmişimiz kötü, 6. Aydan beri nerdeyse durdu kg alımı, 2,5-3 ay reflü tedavisi gördü de düzeldi ama sonra da diş çıktı falan derken ayda 100 gra hastettik. Allah'tan iri bebek olarak doğdu da cepten yedi aylarca
İnşallav canım güzel sürpriz oldu. Gaza geldim eve geldim bi kuzu incik haşladım tamamını yedi itirazsız :)) biraz et de çorbasına kattım bakalım akşama da çorbasını vericem.
Hahaha destekçiye bak @minnakkartal senden beter o resmen kocasını doğurmuş ya bu kadar mı benzer :)) senin kızın sana benzesin eamer güzeli olsun
Saftirik ya nasıl gülmüş :))) gerçi ağlayor mızırdanmasıbdan daha güzel bi durum gülsün sürekli isterse hiç uyumadın benimki razıyım :)
Teşekkütler :)
Burdan bi kişiyi bulursan zaten herkesi bulmuş oluyorsun instagramda :))?
Hiccc bekleme ben cok evhamliyimdir bence hemen gotur mutlaka idrar testi iste atesin bu kadar surmemesi lazimKizlar yine ates basladi 38 simdi ogleden beri uyuyordu zaten daha bir saat once kalkti cok keyifsiz kizim baygin gibi doktoru aradim simdi ilaclara devam edin yarin tekrar goreyim dedi ne yapsam bilmiyoeym cocuk hastanesine gotursem mi