2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
H happybeautydaughter biz de adidasin ilk adım ayakkabısını kullanıyoruz çok rahat patik ayakkabı gibi ama geçen yağmur yağmış ve yerlerde biraz su vardı ayaklarının altı islandı. Başka bir ayakkabı daha almamız gerekecek :KK51:

canım bılmıyorum suprız bır hamılelıkmıydı ama eger oleyse tabı alısmak cok zor, (bızımkısı oleydı ) alıstıgınız duzen rahatlık olmuyor artık, helekı senınkıde benımkı gıbı zor bır bebek, allahtan sen evdesın ama bıde bu sekılde calıstıgını dusun dahada yıpranırdın. arkadasların dedıgı gıbı bu gunler gecıcek, en azından bır hatıra olsun gıyının edın bır pasta alın resım cektırın bugun yarın .
benımkınde ben aılesı yuzunden ıstemıyordum dogumgununu, oda aksıne aılesı yoksa dogum gunu bır sey ıfade etmıyor dıyei ( cocugunu benı dusundugununden deıl yanı ) umursamıyor demekkı . ama ben bır resım olsun ıstıyorum. kuzum rahatsız atesı cıkıyor hafta ıcıde calısıyorum o yuzden haftaya bır pasta alıp resım falan cekıncez

ya bende oraya baktım canımda paıntte oynamıyorum bende bır sorun mu nedır ?? su salak wındows 8 alısamadım bır turlu. mıllet bunu geçelı yuzyıl oldu ben hala buna alısmaya calısıyorum :KK43::KK43:
sağol canım teşekkur ederım senınde sımdıden nıce yıllara guzel saglıklarla ısallahhh
acaba nasıl deniyorsun ben başka yerde ki genelde PowerPoint istediğini yazıyorum paintte şablonun için kesle temizleyip Hazırladığım Şablonu ekliyorum

Kızlar ben bugün çok korktum, ben Abimin Odasında valizimizi toparlıyordum Gökçe de sürekli karşı odaya kaçıp annemin valizine gidiyordu. Bi iki kez aldım Yanıma ama geri gitti bende bıraktım. Sonra bi gürültü geldi Gökçe kapıyı kapamış ve kapının arkasında duran ütü Masası Kızımın üstüne düşmüş. Yazarken bile tuaf oldum. Nasıl ağladı anlatamam ikimizde çok korktuk :KK43: hafif bişeyde değil ki. Başı altındaydı bide. Yavrum benim ya.
Canım bende çok kötü oldum okurken geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Kızlar biz bugün pasta patlatalim dedik. Benim sıpa aynı @oslew öykü gibi elleri kirlenince ağlamaya, ellerinden midesi bulaniyormus gibi tuhaf yüz ifadeleriyle kaçmaya başladı:)) Oysa ben hiç böyle hayal etmemistim:))Çocuklarımızın kirlenmesine hiç izin vermiyoruz ya, bu durum iyi mi kötü mü bilemedim:)) Sonra babası olaya adapte etti ama bizimki pastayı patlatmak yerine bol bol yedi :KK70:Bir süre sonra cıvıklıgın zirvelerindeydi, baya keyifli fotolar çektim:)) Paylasicam uygun bir zamanda. Yalnız eşim kerem alp den beter çıktı. En son bana pasta fırlatiyordu o derece yani:KK70:
Bir de açık havada da birkaç foto cekelim hatıra kalsın dedik ama bizimki oradan oraya koşup yerinde durmadı. Dışarda uyaran fazla ya:)) Bu bebelerle herşey çok zor ama bir o kadar keyifli. Allah onları hayatimizdan eksik etmesin. Iyi uykular uyuyan ve uyumayi düşünen güzel annelere:KK68:
Canım tüm fotolara bayıldım şimdi daa bi heveslendim bende ayın 20 dinde çekicem inşallah

Bu aksam balkondaydim karsidaki komsu yine bana o sandalyeleri kaldir duser cocuk vs gibi laflar soyledi hani gecen gun ruya anlatmisti ya cikamiyor henuz ben yalniz cikarmiyorum yanindayim hep zaten dedim olsun sen yine de kaldir deyince tepem atti ben daha once de iki covuk buyuttum zamani gelince sandalye kullanmadim kaldirdim cok sukur dusurmedim balkondan ama sizin balkon cok tehlikeli demirler merdiven gibi ben kac kez senin kizin dusecekken sana seslenmistim hatirliyormusun dedim dondu kaldi evet biximki tehlikeli benim kizim cok tirmaniyordu dedi ama lafi da yedi illa bunu istedi bir kere soyledi tamam da hergun hergun bu ne ya şom agizli sanki benim kafam calismiyor dusunemiyorum
Oh Ağzına sağlık ii yapmışsın canım

@minnakkartal canim bu senin irmikli toplari bugunden yapsam sali gunune kadar dayanirmi yoksa sali gunumu yapmaliyim canim
Canım aynı gün yapma kesinlikle biraz soğumuş ve irmiğin tutmuş olması gerekiyor ben genelde bir gün önce yapıyorum cuma Sabahı yapıcam yani
Çocuklariniza aldiginiz ayakkabilar ne marka. Ben de alacagim bir fikrim yok ortopedik şart
Bizde Adidas ilk adım var henüz yazlık bişi almadık

Aaaay okurken yüylerim diken diken oldu valla..çok geçmiş olsun..kazalar giderek artıyor artık malesef..
Aaay şu sıralar Efe'de böyle..geçiyor kapının arkasına,ille kapatcak kapıyı..ne anlıyorsa
Sağol canım. Benşm aklıma geldikçe kendimi çok kötü hissediyorum orda onu yalnız bırakan benim. Benlm ihmalim Yüzünden oldu :(

Kızlar bu sabah çok kötü uyandım mide bulantısı baş Dönmesi bi kaç saatte zor geldim kendime oy kullanmaya gittik abisi ve babası izmite gitmiş biz geç kalınca çok şükür görüşmedik yalnız kıyafet bulamadım kendime bu haftaiçi aksam bi kaç mağaza daa var Aklımda onlara Bakıcam mirayada maminoda kıyafet beğendim eşim gelinlik gibi dedi aldırmadı ama sonra bişi bulamadık bizim burdaki Maminodan alırım dedim taam dedi bide Zara'ya bakıcam haberler böyle

geçmiş olsun biz de hergün kaza geçiriyoruz hep peşindeyken bile
Sağol canım.
sımdı oy kullandım geldım . işallah vatana mıllete hayırlı sonuclar cıkar işallah.
oy kullanmaya gıdın kızlarr muhakkakk, belkı bızım ıcın deıl artık ama , kuzularımız ıcın, geleceklerı ıcın oy kullanın.
Ben kullanmadım :) vatana millete hayırlı bir parti bulamadım. Zaten yoldaydım saat 18:30 gibi geldik Niğde'ye.

Çocuklariniza aldiginiz ayakkabilar ne marka. Ben de alacagim bir fikrim yok ortopedik şart
Nike aldık biz.

Efe'nin doğum gününde giydirmeye Bjk'li ya da siyah beyaz renklerde kıyafet arıyordum..

Sonra tesadüfen 2 hafta önce instagramda bi sayfadan çekilişi kazandım ve Efe'ye 1 yaş için badi tasarladılar Bjk'li..ve çok beğendim yaaa,altına da şort aldım siyah onu giydiricem..

Silikon tabancası nedir ki nasıl bişeydir ne gördüm ne duydum :KK43: sen bu tarz şeylerle ilgileniyorsun ya normalde de uhu ile yapıştırsam olur mu acaba
soğuk silikon alman daha mantıklı üç lira bir şey. sağlam olur. silikon tabancasını her yerde bulursun 20 liradır en fazla. evde biçok şeyi silikonla yapıştırıyorum sağlam oluyo. buraya foto yüklemeyi becerebilsem foto atardım ama bilmiyorum

Kızlar bu sabah çok kötü uyandım mide bulantısı baş Dönmesi bi kaç saatte zor geldim kendime oy kullanmaya gittik abisi ve babası izmite gitmiş biz geç kalınca çok şükür görüşmedik yalnız kıyafet bulamadım kendime bu haftaiçi aksam bi kaç mağaza daa var Aklımda onlara Bakıcam mirayada maminoda kıyafet beğendim eşim gelinlik gibi dedi aldırmadı ama sonra bişi bulamadık bizim burdaki Maminodan alırım dedim taam dedi bide Zara'ya bakıcam haberler böyle
geçmiş olsun. bana da bir ara olmuştu. hatta hamile miyim diye ödüm kopmuştu. ben de hiç regly olmadım çünkü. sonra anneme gittim dinlendim geçti. vücut yorgun düşüyo sanırım ondan oluyo

senin yerinde olsam kesin japonla yapıştırırdım. herşeyi onla yapıştırıyorum:KK53: tabi yapıştırır mı bilmem. Yada çift taraflı bantlar olur belki.

biz adidasın ayakkabısını giyiyoruz
Ya benim istediğim de öyle bişey uhu Japon vs ben hayatımda be silikon gördüm ne kullandım kesin beceremem :(

A apriori11 canım ben plastik şişede sıvı silikon alıp yapistiriyorum yaptığım keçe işlerini. Silikon tabancası almadım. Sürekli kullanmayacagim için. Silikonla çok uzun ömürlü olmaz tabi yikandikca ne olur bilemem. Ama foto çekimi için kullanacaksan işini görür.
Yok canım sadece pasta patlatırken ve bi kaç foto çekilirken giyinmek için. Sonrasında hatıra olarak saklarım sadece

Ya benim istediğim de öyle bişey uhu Japon vs ben hayatımda be silikon gördüm ne kullandım kesin beceremem :KK43:

Yok canım sadece pasta patlatırken ve bi kaç foto çekilirken giyinmek için. Sonrasında hatıra olarak saklarım sadece
soğuk silikon da uhu gibi plastik bir şişede. ama her yerde bulunmuyo. eminöünde kesin vardır ya da hobi marketlerde. uhudan daha kuvvetli sadece

gecmis olsun canim usuttunmu acaba nane limon falan icseydin simdi iyisindir insallah

Efe'nin doğum gününde giydirmeye Bjk'li ya da siyah beyaz renklerde kıyafet arıyordum..

Sonra tesadüfen 2 hafta önce instagramda bi sayfadan çekilişi kazandım ve Efe'ye 1 yaş için badi tasarladılar Bjk'li..ve çok beğendim yaaa,altına da şort aldım siyah onu giydiricem..
ne güzel olmuş yeni yaşı şansıyla geliyo

geçmiş olsun. bana da bir ara olmuştu. hatta hamile miyim diye ödüm kopmuştu. ben de hiç regly olmadım çünkü. sonra anneme gittim dinlendim geçti. vücut yorgun düşüyo sanırım ondan oluyo
Bende hamilelikten korktum test yeni yapmıştım gerçi hamilelikte öle şeler yaşamadım sanırım dünkü yorgunluk üstüne bütün gece emzirme ondan oldu önümüzdeki ay kontrolüm var senelik hala reglde yok bakalım doktr ne dicek

gecmis olsun canim usuttunmu acaba nane limon falan icseydin simdi iyisindir insallah
Sağol canım yorgunluk belkide kam Şekerim düştü genelde öyle oluyo bende baş Dönmesi titreme fln mide ekstra oldu bu kez şükür şuan iiyim Ama yarın iş var ve yarım saat dinlenmişliğim yok

@minnakkartal cok sagol canim

Kizlar canim cok sıkkın abimler kizimin dogum gunune gelmeyeceklermis tamam oglunun dogum gunu onu kutlatacaklar anladim ama kendi kv sinin tarafinda ve o taraf hazirlayacak falan dediler ne ben nede bizden kimsede davetli degil halbuki ilk defa dayi oldu ve ben onun tek kiz kardesiyim cok üzüldüm dedim kv tarafi kutlama yapmasa bile zaten yine gelmezlermis kendi aralarinda yaparlarmis yine de cagirmazdik diyo yani okadar aciyoki içim cok zoruma gitti gerçekten :(

Back
X