Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım üzücü bir durum gerçekten, seni çok iyi anlıyorum. Hiç değilse biraz ugramalari gerekiyor. Acaba senin birlikte yapalım demeni mi beklediler?@minnakkartal cok sagol canim
Kizlar canim cok sıkkın abimler kizimin dogum gunune gelmeyeceklermis tamam oglunun dogum gunu onu kutlatacaklar anladim ama kendi kv sinin tarafinda ve o taraf hazirlayacak falan dediler ne ben nede bizden kimsede davetli degil halbuki ilk defa dayi oldu ve ben onun tek kiz kardesiyim cok üzüldüm dedim kv tarafi kutlama yapmasa bile zaten yine gelmezlermis kendi aralarinda yaparlarmis yine de cagirmazdik diyo yani okadar aciyoki içim cok zoruma gitti gerçekten![]()
Geçmiş olsun canım.Sağol canım yorgunluk belkide kam Şekerim düştü genelde öyle oluyo bende baş Dönmesi titreme fln mide ekstra oldu bu kez şükür şuan iiyim Ama yarın iş var ve yarım saat dinlenmişliğim yok
yani belki aynı gün olduğu içindir hoş yinede Üzücü umarım hatasını anlar@minnakkartal cok sagol canim
Kizlar canim cok sıkkın abimler kizimin dogum gunune gelmeyeceklermis tamam oglunun dogum gunu onu kutlatacaklar anladim ama kendi kv sinin tarafinda ve o taraf hazirlayacak falan dediler ne ben nede bizden kimsede davetli degil halbuki ilk defa dayi oldu ve ben onun tek kiz kardesiyim cok üzüldüm dedim kv tarafi kutlama yapmasa bile zaten yine gelmezlermis kendi aralarinda yaparlarmis yine de cagirmazdik diyo yani okadar aciyoki içim cok zoruma gitti gerçekten![]()
Benimki şüpheli canım bizim kız tatlı sevmiyo midesi bulanıyo olmadı elini yüzünü bulucam :)) ama şimdi sarıoğlanda çok güzel bi mankenmiş@minnakkartal canım fotoları beğenmene sevindim:)) Sen daha güzellerini çekersin eminim![]()
Sağol canımGeçmiş olsun canım.
bende anlamadım kı canım nıye yapamıyorum. zaten teknoljı ıle aram cok yokturacaba nasıl deniyorsun ben başka yerde ki genelde PowerPoint istediğini yazıyorum paintte şablonun için kesle temizleyip Hazırladığım Şablonu ekliyorum
Canım bende çok kötü oldum okurken geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Canım tüm fotolara bayıldım şimdi daa bi heveslendim bende ayın 20 dinde çekicem inşallah
Oh Ağzına sağlık ii yapmışsın canım
Canım aynı gün yapma kesinlikle biraz soğumuş ve irmiğin tutmuş olması gerekiyor ben genelde bir gün önce yapıyorum cuma Sabahı yapıcam yani
Bizde Adidas ilk adım var henüz yazlık bişi almadık
eg canım zaten dortdorkluk hıc bır partı yoktur ama en azından kotunun ıyısı olarak oy kullansaydınSağol canım.
Ben kullanmadım :) vatana millete hayırlı bir parti bulamadım. Zaten yoldaydım saat 18:30 gibi geldik Niğde'ye.
Nike aldık biz.
uhu olmaz canim tutmuyor kece satilan yerde slikon tabancasi vardir muhakkakSilikon tabancası nedir ki nasıl bişeydir ne gördüm ne duydumsen bu tarz şeylerle ilgileniyorsun ya normalde de uhu ile yapıştırsam olur mu acaba
Bende babalar gününe Arda'ya ve dedesine tişört hazırladım keçeden yazıyla. Yarın keçeyi aldığım yere kumaş yapıştırıcısı soracağım. Babalar günü içinde tişört hazırlıyorum Arda'nın tişörtünde "adamın dibisin baba" yazıcak şu yapıştırıcı olayını halledersek süper olacak.Kızlar bugün doğumgünü için oğluma şık bir takım aldım bir de eşim ve kendime basic tişört aldım, azadın aynı renkte bodysi vardı zaten. Üzerlerine keçe alıp SüperAzad logosu işliycem bu hafta. Keçe işini daha önce sormuştum minnakkartal kendinden yapışkanlı keçe kullandığını söylemişti ama ondan bulamazsam normal keçryi nasıl yapıştıracağum tişörtlere. Lütfen dikiş demeyin iğne tutmayı bile bilmiyorum :))
Abileri de büyümüş, kardeşine bakarmış aman da amanBigun Eceyi abilerine biraktik esimle oy kullanmaya gittik oradan pazara markete gittik eve geldim kapida beni gorunce nasil sevindi kizim ozlemis beni bende onu uzun uzun sarildik calisan anneler sizi daha iyi anladim hafta sonunu dort gozle beklemekte cok haklisiniz
bu arada canım tabı yorgunluktanda olurdaaa, testı ıkı kere yaptın demı. nolur nolmazzz yanıı :):)yani belki aynı gün olduğu içindir hoş yinede Üzücü umarım hatasını anlar
Benimki şüpheli canım bizim kız tatlı sevmiyo midesi bulanıyo olmadı elini yüzünü bulucam :)) ama şimdi sarıoğlanda çok güzel bi mankenmiş
Sağol canım
super olmus senden kopya cekeyim bende:)arda nin tsortunde ne yazacakBende babalar gününe Arda'ya ve dedesine tişört hazırladım keçeden yazıyla. Yarın keçeyi aldığım yere kumaş yapıştırıcısı soracağım. Babalar günü içinde tişört hazırlıyorum Arda'nın tişörtünde "adamın dibisin baba" yazıcak şu yapıştırıcı olayını halledersek süper olacak.
Çocuklariniza aldiginiz ayakkabilar ne marka. Ben de alacagim bir fikrim yok ortopedik şart
@minnakkartal cok sagol canim
Kötü olmuş canım ama sen yine de kırgınlığını da dile getir abine de bir orta yol bulun :)@minnakkartal cok sagol canim
Ben daha keçe almadım tişörtleri aldım zaten renk uyumunu tutturacam diye mağaza mağaza gezdim öldümBende babalar gününe Arda'ya ve dedesine tişört hazırladım keçeden yazıyla. Yarın keçeyi aldığım yere kumaş yapıştırıcısı soracağım. Babalar günü içinde tişört hazırlıyorum Arda'nın tişörtünde "adamın dibisin baba" yazıcak şu yapıştırıcı olayını halledersek süper olacak.
Hayırlı olsun canım, sen zaten tecrübelisin biliyorsundur ama düşmemesine çok dikkat et ilk günlerde. Arda ilk yürümeye başladığı hafta düştü korktu 10 gün adım atmadı sonra unuttu sanırım tekrar devam etti.Kizlar Ece bu aksam ellerini birakip birkac adim atti cok guzeldi yakinda yuruyecek sanirim bir de ilk kez meme dedidedi:)
Ben de kullaniyorum hatta 1-2 aydir kullaniyorum:))yatirp yediriyodm artk oturuyo sandalyede cizgi film reklam veya muzikle yiyo.cok acsa hicbirine gerek kalmadan bitiriyo.bendeki chicconun sandalyesi tepsisini iyice ittinmi cikamiyo canm kemerni de bagliyorm.bazen de yerde veya koltukta oturtuyorm ben de yanina oturuyorm yiyo.cok fazla oyuncak dikkat daginikligina yol acarms canm emrenin asiri oyuncagi yok surekli oynadigi birkac oyuncagi var fazla almiyorm ya da iki uc tane cikariyosam digerlerini kaldryorm.o da etkiliyor olabilir
eğlenceli bişeye benziyo gerçekten. Kağıt havlu rulolarını atmayayımda birbirine bantlayıp yol yapayım bende.15 ay üzeri diyo nasılsa. Teşekkürler paylaştığın için
ben kullanıyorum. Üzerinde dursun inmek istemesin diye şaklabanlıklar yapıyorum ama. Yoksa halı koltuk duvar hepsi batıyo. Yemekte istemiyo malesef. Önündeki tablaya su döküyorum önüne dolaşık yün ip veriyorum onunla oynucam derken yediriyorum baya
Ben de kullaniyorum hatta 1-2 aydir kullaniyorum:))yatirp yediriyodm artk oturuyo sandalyede cizgi film reklam veya muzikle yiyo.cok acsa hicbirine gerek kalmadan bitiriyo.bendeki chicconun sandalyesi tepsisini iyice ittinmi cikamiyo canm kemerni de bagliyorm.bazen de yerde veya koltukta oturtuyorm ben de yanina oturuyorm yiyo.cok fazla oyuncak dikkat daginikligina yol acarms canm emrenin asiri oyuncagi yok surekli oynadigi birkac oyuncagi var fazla almiyorm ya da iki uc tane cikariyosam digerlerini kaldryorm.o da etkiliyor olabilir
Öyle yapayım yarın bi eski tişörtte denen yapayım olmadı silikon işini öğrenip yapıcam mecburen
Bizimkinin ilk kelimesi meme idi :)) en güzel cümlesi anne meme veya meme nerde diyince elini tişörtümün içine sokuyor :)))) eşim çok bozuldu dünyanın heryerinde bebekler önce baba der bizimki meme dedi diyor :)))) ben hiç şaşırmadım gerçi azaddan da bunu beklerdim zaten :))))Kizlar Ece bu aksam ellerini birakip birkac adim atti cok guzeldi yakinda yuruyecek sanirim bir de ilk kez meme dedidedi:)
Sagol canim aynen bebekler ilk yurumeye basladiklarinda dustuler mi bir daha zor cesaret ediyorlar uyarman iyi oldu ne kadar 3. cocukda olsa bazi seyleri unutabiliyorumHayırlı olsun canım, sen zaten tecrübelisin biliyorsundur ama düşmemesine çok dikkat et ilk günlerde. Arda ilk yürümeye başladığı hafta düştü korktu 10 gün adım atmadı sonra unuttu sanırım tekrar devam etti.
Ay Azad in halleri cok tatli yaÖyle yapayım yarın bi eski tişörtte denen yapayım olmadı silikon işini öğrenip yapıcam mecburen
Bizimkinin ilk kelimesi meme idi :)) en güzel cümlesi anne meme veya meme nerde diyince elini tişörtümün içine sokuyor :)))) eşim çok bozuldu dünyanın heryerinde bebekler önce baba der bizimki meme dedi diyor :)))) ben hiç şaşırmadım gerçi azaddan da bunu beklerdim zaten :))))
Arda yürümeye başlamadan önce önüne rulo tuvalet kağıdı koyuyordum onu kopartırken vakit kazanıyordum, kavonoza kesme şeker koyup onları çıkartırken vakit kazanıyordum, renkli dondurma kaşıkları verip vs vs hep vakit kazanıyordum. Yürümeye başlayınca iş değişti kv de de olan mama sandalyesi dediğin gibi @kmltm öne doğru gidiyor. Ama durdurmayı başaramadım üstünde. Ekteki sandalyede oturtup bugün 2 kaşık yedirdim ondan da inmeyi öğrendi![]()