2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kızlar baston almam lazım. biz chicco nun ı move nu almıştık. 1500 lira gibi de bir para bayıldık. konforlu olmasına rağmen öok ağır ve bagajda çok yer kaplıyo. arkadaş yeni doğum yaptı ona vericez. kimseye tavsiye etmiyorum. araba koltuğunu hiç araştırmadan pufpuf un önerdiğini aldım. terletme dışında çok memnunum. ona da kılıf alıcam. baston da kullandığınız hafif az yer kaplayan kullanışlı birşey varsa önerilerinizi bekliyorum. canım hiç araştırmak istemiyo

Çileği domatesi bende veriyorum ya alerjisi varsada yedirmem diye çok dert etmedim onları açıkcası.
Ama bal besin zehirlenmesine yol açtığı için hiç denemedim. İyi cesaret etmişsin. :)
Ben de Cumartesi günü 2 gün önce verdim balı :) alerjiklerde cesurdum sadece ama bakla patlıcan bal ve sütte ihtiyatlıyım. Balı da sütü de ilk kez iki gün önce verdim.

Benim sıpa sütü içmedi:KK62:
İyice acıkmasını beklemiştim bide. Hippin tahıl tozuyla karıştırıp verdim artık.
Çilekli süt falan yapıp vermeyi düşünüyorum çileğide sütüde yemiyo bakalım birlikte beğenecek mi. Az bişiy pekmezde koyarım.

Sahi kızlar bal verebiliriz artık di mi?
Doğal bal var yakınımızın getirdiği gökçeye yedircem diye kimseye dokundurmadım. :KK53:

bizimki alerjik olduğu için vermem çok zor gibi yaş kontrolünde doktoruyla konuşucam bakalım ne dicek şuan en baskın domates, fındık ve karpuza tepki verdi hatta karpuzu yemedi bile yanağına değdiği yerler bile kabardı

ben de beyaz diyorum. hatta papatyadan bir taç da takabilirsiniz
hmm sağol canım buda olabilirmiş umarım bulabilirim güzel bişi

@minnakkartal beyaz çok yakışır benim kara gozlu kızıma:KK200:
ooo şimdi kesin tercihimiz beyaz :KK22:

bizim de üstten geldi bugün beşinci diş. 6. da yolda. ishal gibi olmasa da oğlum da günde 3-4 kez kaka yapıyodu.

Ben verdim zaten ben 2 aydır deliyorum yasakları ufak ufak :) bi tek patlıcan vermiyorum. Bal da verdim çilek de domates de :) Bi de sütü iki gündür deniyorum suyla karışık içiyor şimdilik problem yok ama azad bu her an bi arıza bekliyorum :KK43:

Evet canım 5 de 6 da üstten çıktı. Üstteki ikilinin sağı ve solunda çıktı. Üstte 4 altta 2 diş var bizim :)

Bizim beşinci dış üstten çıktı canım.
dogru gormusum demek ki kizlar sagolun cevaplar icin

Ben de Cumartesi günü 2 gün önce verdim balı :) alerjiklerde cesurdum sadece ama bakla patlıcan bal ve sütte ihtiyatlıyım. Balı da sütü de ilk kez iki gün önce verdim.
bende daha önceden denedin sandım canım :)

bizimki alerjik olduğu için vermem çok zor gibi yaş kontrolünde doktoruyla konuşucam bakalım ne dicek şuan en baskın domates, fındık ve karpuza tepki verdi hatta karpuzu yemedi bile yanağına değdiği yerler bile kabardı

hmm sağol canım buda olabilirmiş umarım bulabilirim güzel bişi

ooo şimdi kesin tercihimiz beyaz :KK22:
canım ya geçebiliyo di mi sanırım 3 yaş gibi bu alerjiler. O zaman rahata erersiniz canım inşallah

kizlar yarin tv8de ver firinayi izleyin 30 tl masrafla dogumgunu pastasi yapcaklar fikir olur
bu program yüzünden eve tartı alıcam bi gün. Herşeyi gramlı veriyoşar.
Çocuğa şunu bunu alayım diye kendi isteklerimi erteliyoruö hep

kizlar yarin tv8de ver firinayi izleyin 30 tl masrafla dogumgunu pastasi yapcaklar fikir olur
aaa sağol canım anneme söliyim fırsat bulursa izlesin pasta patlatmaya ii olur

bende daha önceden denedin sandım canım :)

canım ya geçebiliyo di mi sanırım 3 yaş gibi bu alerjiler. O zaman rahata erersiniz canım inşallah

bu program yüzünden eve tartı alıcam bi gün. Herşeyi gramlı veriyoşar.
Çocuğa şunu bunu alayım diye kendi isteklerimi erteliyoruö hep

bende geçeceğini umuyorum genelde bir yasta azalmakla birlikte 3 yaşında tamamen bitebiliyomuş. bekleyip görücez artık.

@Akaibu ben pek yapmiyorum ordan ama guzel izliyorum ben sanirim beceriksizim biraz bi turlu tutturamiyorum bisey

Kizima yemek yedirirken savasiyoruz resmen agzini kendiliginden acip yiyen cocuk gitti kasigi gorunce agzini kapatip aglayan bir cocuk oldu hele sabah yumurtasini yedirmeye calisirken kiyameti kopardi kac gundur yumurta yemiyor tandigimiz bir sarkuteri var oradan koy yumurtasi getirtiyorduk tavuklar yumurtayi azaltmis kendilerine anca yetiyormus esim defalarca gitti az da olsa getirin dedi dun gittik oraya adamcagiz butun evlerden yumurta toplamis getirmis 20 tane ama bu zilli agzini kapatip cigiriyor anca corba ve seftalili yogurt yaptim oyunlarla yedirdim zaten gecen hafta hastaydi hep emdi simdi de biraz ishal iyice zayif dusecek bunyesi:(

IMG-20150608-WA0007.webp
IMG-20150608-WA0007.webp
IMG-20150608-WA0001.webp
IMG-20150608-WA0001.webp
nasil olmus arkadaslar bşeklindeki çerçeveyi ve diger susu biz yaptik degeri hazir

Kizima yemek yedirirken savasiyoruz resmen agzini kendiliginden acip yiyen cocuk gitti kasigi gorunce agzini kapatip aglayan bir cocuk oldu hele sabah yumurtasini yedirmeye calisirken kiyameti kopardi kac gundur yumurta yemiyor tandigimiz bir sarkuteri var oradan koy yumurtasi getirtiyorduk tavuklar yumurtayi azaltmis kendilerine anca yetiyormus esim defalarca gitti az da olsa getirin dedi dun gittik oraya adamcagiz butun evlerden yumurta toplamis getirmis 20 tane ama bu zilli agzini kapatip cigiriyor anca corba ve seftalili yogurt yaptim oyunlarla yedirdim zaten gecen hafta hastaydi hep emdi simdi de biraz ishal iyice zayif dusecek bunyesi:KK43:
Kesin miranın videosunu izlemiştir bizimki de diğer bebeler de o videodan sonra bozuldular :D

Kizima yemek yedirirken savasiyoruz resmen agzini kendiliginden acip yiyen cocuk gitti kasigi gorunce agzini kapatip aglayan bir cocuk oldu hele sabah yumurtasini yedirmeye calisirken kiyameti kopardi kac gundur yumurta yemiyor tandigimiz bir sarkuteri var oradan koy yumurtasi getirtiyorduk tavuklar yumurtayi azaltmis kendilerine anca yetiyormus esim defalarca gitti az da olsa getirin dedi dun gittik oraya adamcagiz butun evlerden yumurta toplamis getirmis 20 tane ama bu zilli agzini kapatip cigiriyor anca corba ve seftalili yogurt yaptim oyunlarla yedirdim zaten gecen hafta hastaydi hep emdi simdi de biraz ishal iyice zayif dusecek bunyesi:KK43:
Benim sıpada öyle ya. Eskiden ne versem yerdi. Mutfağa gider mama sandalyesine oturturdum. Önüne bi tane oyuncak koyardım. Bitene kadar gıkı çıkmazdı. şimdi binbir nazla yiyoruz:( süt ve süt ürünleriniyse tadını aldı mı yemiyo. Meyve yemiyo. Dün kiraz yedi diye sevinmiştim. Bu gün yine verdim onuda yemedi. Birtek hipp in elmalı pirinç patlaklı gofretini yiyo oda yarım yamalak işte:(

Benim sıpada öyle ya. Eskiden ne versem yerdi. Mutfağa gider mama sandalyesine oturturdum. Önüne bi tane oyuncak koyardım. Bitene kadar gıkı çıkmazdı. şimdi binbir nazla yiyoruz:KK43: süt ve süt ürünleriniyse tadını aldı mı yemiyo. Meyve yemiyo. Dün kiraz yedi diye sevinmiştim. Bu gün yine verdim onuda yemedi. Birtek hipp in elmalı pirinç patlaklı gofretini yiyo oda yarım yamalak işte:KK43:
Cok zor ya dis yuzundenmi boyle oldu ne oldu anlayamiyorum cok zorlayip yemegin ona iskence hale gelmesini istemiyorum oyunlarla yedirmeye calisiyorum sabah yumurtada zorladim biraz balkona cikarttim abisinin kucaginda ben yedirmeye calistim mahalleyi inletti ogluma kos iceri girelim duyanda iskence yapiyorum zannetcek dedim

Çok tatlı olmuş bence canım. Eline sağlık
Ya bende böyle küçük çerçeve istiyorum ama çocuğun odasını yapcaz sıfırı tükettik. Acaba böyle keçeden yapsam bende olur mu ki fotoları çıkarttırıp. Tanıdık yerde var çıkaracak.
olur canim hemde hic masrafi yok keceden yapmadim bu sefer cerceveyi eva karton var onunla yaptim

Back
X