2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
20150608_133646.webp
Kizlar yarin dogum günümüz buda pastamiz seker hamuru alamadim ama yinede oldu gibi ne dersiniz ;)

bizimki alerjik olduğu için vermem çok zor gibi yaş kontrolünde doktoruyla konuşucam bakalım ne dicek şuan en baskın domates, fındık ve karpuza tepki verdi hatta karpuzu yemedi bile yanağına değdiği yerler bile kabardı

hmm sağol canım buda olabilirmiş umarım bulabilirim güzel bişi

ooo şimdi kesin tercihimiz beyaz :KK22:
Kayinvaldede onayladiysa tercih beyaz diyosunuz ha. E tabi bide kv onayı lazımdı:))))

Kizima yemek yedirirken savasiyoruz resmen agzini kendiliginden acip yiyen cocuk gitti kasigi gorunce agzini kapatip aglayan bir cocuk oldu hele sabah yumurtasini yedirmeye calisirken kiyameti kopardi kac gundur yumurta yemiyor tandigimiz bir sarkuteri var oradan koy yumurtasi getirtiyorduk tavuklar yumurtayi azaltmis kendilerine anca yetiyormus esim defalarca gitti az da olsa getirin dedi dun gittik oraya adamcagiz butun evlerden yumurta toplamis getirmis 20 tane ama bu zilli agzini kapatip cigiriyor anca corba ve seftalili yogurt yaptim oyunlarla yedirdim zaten gecen hafta hastaydi hep emdi simdi de biraz ishal iyice zayif dusecek bunyesi:KK43:
Dişi patlamamismi patlayinca bizim iştah geliyo geri Ecenin de öyle oluyo sanırım canım yaa.yiğit sadece emiyo o bi kaç gün. Sizin bide hastalık la birleşti iştahsızlık uzadı iyce.

Kızlar ya acayip halsizim kafam yerden kalkmıyor ve iştahım çooookkk açık bi türlü doymak bilmiyorum verdiğim kg lar geri gelmiş :( hayatta şu yaşıma kadar yapmadığım şeyi yapıp nutella alıp kaşıkladım ya :( regl olmasam hamileyim diyeceğim yani o derece fenayım :(

Kızlar ya acayip halsizim kafam yerden kalkmıyor ve iştahım çooookkk açık bi türlü doymak bilmiyorum verdiğim kg lar geri gelmiş :KK43: hayatta şu yaşıma kadar yapmadığım şeyi yapıp nutella alıp kaşıkladım ya :KK43: regl olmasam hamileyim diyeceğim yani o derece fenayım :KK43:
Bende senin gibi oluyorum canim gece kalkip kofte bile kizarttigim oluyor ne yazikki :( sut azaliyor ama bebisler hala ayni emmeye devam ediyor ya ondan olabilir canim

Canım çok geçmiş olsun evet özellikle yürüyen bebeklere dikkat etmek gerekiyor , kuzenimin çocuğu da 1,5 yaşında geçen gün dış kapıyı açıp kaçmış apartmanda yakalamış :KK43:

Yine kalkar ayağa ama sen bi bikaç gün emeklemenin tadını çıkar :KK66:

Bence de beyaz hem uygun rengi eşleştirmen daha kolay olur :)
şu varki emekleyerek daha hızlı ulaşıyor gideceği yere,belki de bunu keşfetti :KK64:

bencede beyaz daha tatlı sanki canım. Ben elbise giyince emzirme önlüğümü yanıma alıp bağlıyorum boynuma üst kısımdan açıyorum öyle emziriyorum canım. Ona uygun elbise bulmak zor oluyo.

sen nasıl oldun canım
aynı gerginlikteyim aslında biraz burda nefes alıyorum bacağımdan çeken kereme rağmen

Akıllı bıdığımın yeni keşfi çorap giymeye çalışmak. Küçük saftiriğim çorabını alıp çıplak ayaklarının üzerini kapatacak biçimde seriyor ama hareket edince o çoraplar ayağından düşüyor. Şapşiğim bana bi bana bi ayağına bakıyor o zaman :)) Halbuki annesi giydirince o çoraplarayağından düşmüyor. Neden acaba teyzeler :))))

Ayy maşallah cok komik senin bu oglun :)))
Akıllı bıdığımın yeni keşfi çorap giymeye çalışmak. Küçük saftiriğim çorabını alıp çıplak ayaklarının üzerini kapatacak biçimde seriyor ama hareket edince o çoraplar ayağından düşüyor. Şapşiğim bana bi bana bi ayağına bakıyor o zaman :)) Halbuki annesi giydirince o çoraplarayağından düşmüyor. Neden acaba teyzeler :))))

Oyy kıyamam ya. Geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım ya görülmez kaza ama artık çok dikkat etmemiz gerekiyor..

canım ya çok geçmiş olsun iyiki yuvarlanmamış bişi de olmamış valla ben arada merdiven inmesinede maşallah diyeceğim.

Gecmis olsun canim ya

gecmis olsun canim cok hareketliler artik Allah korusun kazalardan

Bir sure sonra tekrar yurur canim stankinin de oyle olmus
canim bence dogum gunu icin beyaz daha iyi olur gibi ben ozel gunlerde beyaz ya da kremi tercih ederim genelde oglanlatin sunnetinde de krem elbise aramistim ve gonlume gore bilmustum

Canım çok geçmiş olsun evet özellikle yürüyen bebeklere dikkat etmek gerekiyor , kuzenimin çocuğu da 1,5 yaşında geçen gün dış kapıyı açıp kaçmış apartmanda yakalamış :KK43:

Yine kalkar ayağa ama sen bi bikaç gün emeklemenin tadını çıkar :KK66:

Bence de beyaz hem uygun rengi eşleştirmen daha kolay olur :)

çok geçmiş olsun beterinden saklasın Rabbim
Hepinize çok teşekkür ederim, çok şükür birşey olmadı ama korkusu yetti. Allah hepimizin yavrularını korusun.

Kizlar sizin bebislerdede bir oyuncaga bagimlilik varmi kizim oyuncak ayisina bayiliyor surekli elinde ayicik nerde diyorum hemen bulur ben oynuyomus gibi yapsam gelir elimden ceker hatta gecen gun evi supururken ayicik yerdeymis nasil emekleyip onume gecti ayicigi kapti gormeniz lazimdi kahraman kizim oyuncagini supurgeden kurtardi :)))

Çileği domatesi bende veriyorum ya alerjisi varsada yedirmem diye çok dert etmedim onları açıkcası.
Ama bal besin zehirlenmesine yol açtığı için hiç denemedim. İyi cesaret etmişsin. :)
Ben de domates ve çilek baya oldu vereli ama bal aklıma bile gelmedi denemek, artık ne kadar ciddiye aldiysam :) Bir de patlıcan acaba içindeki nikotinden dolayı mi verilmiyor merak ettim:KK57:
Canım ben sana şu şeker hamurlari ile ilgili birşey sorcaktim. Benim hamurlar baya sert nasıl yumisatabilirim biliyor misin

Back
X