2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar besinci disleriniz ust taraftan mi geldi Ece dunden beri biraz ishal dun 5 kez azar azar ishal yapti bugunde iki kez yapti istahsiz baktim da ust sag yan kabarik beyaz sanirim bir daha dis geliyor

Biraz gec oldu ama bizimde 5. dis ustten geldi canm:)

kızlar baston almam lazım. biz chicco nun ı move nu almıştık. 1500 lira gibi de bir para bayıldık. konforlu olmasına rağmen öok ağır ve bagajda çok yer kaplıyo. arkadaş yeni doğum yaptı ona vericez. kimseye tavsiye etmiyorum. araba koltuğunu hiç araştırmadan pufpuf un önerdiğini aldım. terletme dışında çok memnunum. ona da kılıf alıcam. baston da kullandığınız hafif az yer kaplayan kullanışlı birşey varsa önerilerinizi bekliyorum. canım hiç araştırmak istemiyo

Biz chicco liteway kullaniyorz canm baston olrak memnunum ben hafif

Akıllı bıdığımın yeni keşfi çorap giymeye çalışmak. Küçük saftiriğim çorabını alıp çıplak ayaklarının üzerini kapatacak biçimde seriyor ama hareket edince o çoraplar ayağından düşüyor. Şapşiğim bana bi bana bi ayağına bakıyor o zaman :)) Halbuki annesi giydirince o çoraplarayağından düşmüyor. Neden acaba teyzeler :))))

Ay akil kupu ya:))emre de coraplarini alip cingirak gibi salliyo:))

Kizlar sizin bebislerdede bir oyuncaga bagimlilik varmi kizim oyuncak ayisina bayiliyor surekli elinde ayicik nerde diyorum hemen bulur ben oynuyomus gibi yapsam gelir elimden ceker hatta gecen gun evi supururken ayicik yerdeymis nasil emekleyip onume gecti ayicigi kapti gormeniz lazimdi kahraman kizim oyuncagini supurgeden kurtardi :)))

Bir tane degl de surekli oynadigi bir iki oyuncagi var canm koltugun altina kactilar mi nasl cirpiniyo almak icin:)))

Eki Görüntüle 1552283 Kizlar yarin dogum günümüz buda pastamiz seker hamuru alamadim ama yinede oldu gibi ne dersiniz :KK66:
çok güzel olmuş canım eline sağlık

Kızlar ya acayip halsizim kafam yerden kalkmıyor ve iştahım çooookkk açık bi türlü doymak bilmiyorum verdiğim kg lar geri gelmiş :KK43: hayatta şu yaşıma kadar yapmadığım şeyi yapıp nutella alıp kaşıkladım ya :KK43: regl olmasam hamileyim diyeceğim yani o derece fenayım :KK43:
bende böyleyim ya. 3 gindür yediğim çikolatanın şekerin hesabı yok

aynı gerginlikteyim aslında biraz burda nefes alıyorum bacağımdan çeken kereme rağmen
Herşey daha iyi olacak canım. Sen çabala yeter ki
Ben de domates ve çilek baya oldu vereli ama bal aklıma bile gelmedi denemek, artık ne kadar ciddiye aldiysam :) Bir de patlıcan acaba içindeki nikotinden dolayı mi verilmiyor merak ettim:KK57:
Canım ben sana şu şeker hamurlari ile ilgili birşey sorcaktim. Benim hamurlar baya sert nasıl yumisatabilirim biliyor misin
benimde buraya yazarken aklıma heldi:) evet nikotin çok canım ondan verilmiyomuş.
Benimkilerde hep sertti canım ama yoğurdukça elinde oynadıkça yumuşuyolar. Birde üzerindeki streci açık bırakınca kurumaya başlıyo. Onu kullanmadığında hemen sarmak gerekiyomuş

Kızlar doğumgünü için patatesli börek sarmayı düşünüyorum. Acaba dondurucuda patates nasıl olur ki? Daha önce denediniz mi?

Kızlar doğumgünü için patatesli börek sarmayı düşünüyorum. Acaba dondurucuda patates nasıl olur ki? Daha önce denediniz mi?
Canım ıspanak kıyma patates peynir. Ne varsa her çeşidini koyuyorum ben. İster pişirip koyuyorum bazende pişirmeden rulo şeklinde sarıp koyuyorum. Tadında bi farklılık olmuyo hiç

Bence de şeker hamuruna hiç gerek kalmamış, gayet güzel olmuş, eline sağlık canım

benimde buraya yazarken aklıma heldi:) evet nikotin çok canım ondan verilmiyomuş.
Benimkilerde hep sertti canım ama yoğurdukça elinde oynadıkça yumuşuyolar. Birde üzerindeki streci açık bırakınca kurumaya başlıyo. Onu kullanmadığında hemen sarmak gerekiyomuş
Cok teşekkür ederim Kizlar. ;)

Eki Görüntüle 1552229 Eki Görüntüle 1552229 Eki Görüntüle 1552230 Eki Görüntüle 1552230 nasil olmus arkadaslar bşeklindeki çerçeveyi ve diger susu biz yaptik degeri hazir
Çok güzel canım
Eki Görüntüle 1552283 Kizlar yarin dogum günümüz buda pastamiz seker hamuru alamadim ama yinede oldu gibi ne dersiniz :KK66:
Hiç gerek kalmamış şeker hamuruna canım eline sağlık çok güzel

Ben koyuyorum bişi olmuyo

image.webp
image.webp

Kızlar ananemizinden doğum günü hediyesi kıyafetimizi almış hemde konseptimize uygun ben çok beğendim mirayada çok yakıştı
@ayferzey buda beyaz kabul edersin inşallh şimdiden gelin söz dinlemedi olmasın :)))

Teşekkür ederim :)

Kizlar dogumgunumz 14 unde ama biz bgn gttk dr a 3 asi oldu 3 udu bacaktan yapti dr u , menenjiti 2 yasnda yapcm dedi , kansizligmz vardi 2 ay once baklmsti smdi yine bakıldı sonuc hüsran cok kansız ferritin degeri 3.49 ;(
2 ay snra yine bakilcak kan damlası 11 damla kullanicaz bzm gibi bu degeri dusuk olan varmi neler yapiyosnz ;( moralim bozuldu baya ağırlık olrk anne sutu alio artk puturlu yemio yazyagmururnun dedigi giibi yumurta bile yedirene
Kdr cnm cikio kilosu vs gelisimi ii oldugu icin takmiyodm ama bu kansızlık ckti smdi

Cok.guzel canim gerçekten annenin zevkine hayran kaldim ayakkabilar elbise hepsi şahane :KK66:
çok teşekkürler canım

Kizlar dogumgunumz 14 unde ama biz bgn gttk dr a 3 asi oldu 3 udu bacaktan yapti dr u , menenjiti 2 yasnda yapcm dedi , kansizligmz vardi 2 ay once baklmsti smdi yine bakıldı sonuc hüsran cok kansız ferritin degeri 3.49 ;(
2 ay snra yine bakilcak kan damlası 11 damla kullanicaz bzm gibi bu degeri dusuk olan varmi neler yapiyosnz ;( moralim bozuldu baya ağırlık olrk anne sutu alio artk puturlu yemio yazyagmururnun dedigi giibi yumurta bile yedirene
Kdr cnm cikio kilosu vs gelisimi ii oldugu icin takmiyodm ama bu kansızlık ckti smdi
aşıların erKen olması ii olmuş umarım kan değeride biran önce toparlanır canım

Çok güzelmiş canım, güle güle giysin prenses:))
Sağol canım

Back
X