Teşekkür ederim, gerçekten Allah korudu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim, gerçekten Allah korudu
Çok güzel olmuş canım, ellerine sağlık:)Eki Görüntüle 1552229 Eki Görüntüle 1552229 Eki Görüntüle 1552230 Eki Görüntüle 1552230 nasil olmus arkadaslar bşeklindeki çerçeveyi ve diger susu biz yaptik degeri hazir
Kizlar besinci disleriniz ust taraftan mi geldi Ece dunden beri biraz ishal dun 5 kez azar azar ishal yapti bugunde iki kez yapti istahsiz baktim da ust sag yan kabarik beyaz sanirim bir daha dis geliyor
kızlar baston almam lazım. biz chicco nun ı move nu almıştık. 1500 lira gibi de bir para bayıldık. konforlu olmasına rağmen öok ağır ve bagajda çok yer kaplıyo. arkadaş yeni doğum yaptı ona vericez. kimseye tavsiye etmiyorum. araba koltuğunu hiç araştırmadan pufpuf un önerdiğini aldım. terletme dışında çok memnunum. ona da kılıf alıcam. baston da kullandığınız hafif az yer kaplayan kullanışlı birşey varsa önerilerinizi bekliyorum. canım hiç araştırmak istemiyo
Akıllı bıdığımın yeni keşfi çorap giymeye çalışmak. Küçük saftiriğim çorabını alıp çıplak ayaklarının üzerini kapatacak biçimde seriyor ama hareket edince o çoraplar ayağından düşüyor. Şapşiğim bana bi bana bi ayağına bakıyor o zaman :)) Halbuki annesi giydirince o çoraplarayağından düşmüyor. Neden acaba teyzeler :))))
Kizlar sizin bebislerdede bir oyuncaga bagimlilik varmi kizim oyuncak ayisina bayiliyor surekli elinde ayicik nerde diyorum hemen bulur ben oynuyomus gibi yapsam gelir elimden ceker hatta gecen gun evi supururken ayicik yerdeymis nasil emekleyip onume gecti ayicigi kapti gormeniz lazimdi kahraman kizim oyuncagini supurgeden kurtardi :)))
Bence de şeker hamuruna hiç gerek kalmamış, gayet güzel olmuş, eline sağlık canımEki Görüntüle 1552283 Kizlar yarin dogum günümüz buda pastamiz seker hamuru alamadim ama yinede oldu gibi ne dersiniz![]()
çok güzel olmuş canım eline sağlıkEki Görüntüle 1552283 Kizlar yarin dogum günümüz buda pastamiz seker hamuru alamadim ama yinede oldu gibi ne dersiniz![]()
bende böyleyim ya. 3 gindür yediğim çikolatanın şekerin hesabı yokKızlar ya acayip halsizim kafam yerden kalkmıyor ve iştahım çooookkk açık bi türlü doymak bilmiyorum verdiğim kg lar geri gelmişhayatta şu yaşıma kadar yapmadığım şeyi yapıp nutella alıp kaşıkladım ya
regl olmasam hamileyim diyeceğim yani o derece fenayım
![]()
Herşey daha iyi olacak canım. Sen çabala yeter kiaynı gerginlikteyim aslında biraz burda nefes alıyorum bacağımdan çeken kereme rağmen
benimde buraya yazarken aklıma heldi:) evet nikotin çok canım ondan verilmiyomuş.Ben de domates ve çilek baya oldu vereli ama bal aklıma bile gelmedi denemek, artık ne kadar ciddiye aldiysam :) Bir de patlıcan acaba içindeki nikotinden dolayı mi verilmiyor merak ettim
Canım ben sana şu şeker hamurlari ile ilgili birşey sorcaktim. Benim hamurlar baya sert nasıl yumisatabilirim biliyor misin
Canım ıspanak kıyma patates peynir. Ne varsa her çeşidini koyuyorum ben. İster pişirip koyuyorum bazende pişirmeden rulo şeklinde sarıp koyuyorum. Tadında bi farklılık olmuyo hiçKızlar doğumgünü için patatesli börek sarmayı düşünüyorum. Acaba dondurucuda patates nasıl olur ki? Daha önce denediniz mi?
Bence de şeker hamuruna hiç gerek kalmamış, gayet güzel olmuş, eline sağlık canım
Cok teşekkür ederim Kizlar.çok güzel olmuş canım eline sağlık
bende böyleyim ya. 3 gindür yediğim çikolatanın şekerin hesabı yok
Herşey daha iyi olacak canım. Sen çabala yeter ki
benimde buraya yazarken aklıma heldi:) evet nikotin çok canım ondan verilmiyomuş.
Benimkilerde hep sertti canım ama yoğurdukça elinde oynadıkça yumuşuyolar. Birde üzerindeki streci açık bırakınca kurumaya başlıyo. Onu kullanmadığında hemen sarmak gerekiyomuş
Kızlar doğumgünü için patatesli börek sarmayı düşünüyorum. Acaba dondurucuda patates nasıl olur ki? Daha önce denediniz mi?
Çok güzel canımEki Görüntüle 1552229 Eki Görüntüle 1552229 Eki Görüntüle 1552230 Eki Görüntüle 1552230 nasil olmus arkadaslar bşeklindeki çerçeveyi ve diger susu biz yaptik degeri hazir
Hiç gerek kalmamış şeker hamuruna canım eline sağlık çok güzelEki Görüntüle 1552283 Kizlar yarin dogum günümüz buda pastamiz seker hamuru alamadim ama yinede oldu gibi ne dersiniz![]()
Ben koyuyorum bişi olmuyoKızlar doğumgünü için patatesli börek sarmayı düşünüyorum. Acaba dondurucuda patates nasıl olur ki? Daha önce denediniz mi?
Çok güzel canım
Hiç gerek kalmamış şeker hamuruna canım eline sağlık çok güzel
Ben koyuyorum bişi olmuyo
Eki Görüntüle 1552380 Eki Görüntüle 1552381
Kızlar ananemizinden doğum günü hediyesi kıyafetimizi almış hemde konseptimize uygun ben çok beğendim mirayada çok yakıştı
@ayferzey buda beyaz kabul edersin inşallh şimdiden gelin söz dinlemedi olmasın :)))
Teşekkür ederim :)çok güzel olmuş canım eline sağlık
bende böyleyim ya. 3 gindür yediğim çikolatanın şekerin hesabı yok
Herşey daha iyi olacak canım. Sen çabala yeter ki
benimde buraya yazarken aklıma heldi:) evet nikotin çok canım ondan verilmiyomuş.
Benimkilerde hep sertti canım ama yoğurdukça elinde oynadıkça yumuşuyolar. Birde üzerindeki streci açık bırakınca kurumaya başlıyo. Onu kullanmadığında hemen sarmak gerekiyomuş
Çok güzelmiş canım, güle güle giysin prenses:))Eki Görüntüle 1552380 Eki Görüntüle 1552381
Kızlar ananemizinden doğum günü hediyesi kıyafetimizi almış hemde konseptimize uygun ben çok beğendim mirayada çok yakıştı
@ayferzey buda beyaz kabul edersin inşallh şimdiden gelin söz dinlemedi olmasın :)))
çok teşekkürler canımCok.guzel canim gerçekten annenin zevkine hayran kaldim ayakkabilar elbise hepsi şahane![]()
aşıların erKen olması ii olmuş umarım kan değeride biran önce toparlanır canımKizlar dogumgunumz 14 unde ama biz bgn gttk dr a 3 asi oldu 3 udu bacaktan yapti dr u , menenjiti 2 yasnda yapcm dedi , kansizligmz vardi 2 ay once baklmsti smdi yine bakıldı sonuc hüsran cok kansız ferritin degeri 3.49 ;(
2 ay snra yine bakilcak kan damlası 11 damla kullanicaz bzm gibi bu degeri dusuk olan varmi neler yapiyosnz ;( moralim bozuldu baya ağırlık olrk anne sutu alio artk puturlu yemio yazyagmururnun dedigi giibi yumurta bile yedirene
Kdr cnm cikio kilosu vs gelisimi ii oldugu icin takmiyodm ama bu kansızlık ckti smdi
Sağol canımÇok güzelmiş canım, güle güle giysin prenses:))