2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kızlar oğlanı giydirip tabii sadece gömleğe izin verdi pantalonu başaramadım,bikaç foto çektim mini pasta ile gecikmiş doğum günü gibi bişey oldu ,ben foto çekeyim derken elini pasta mumunda yaktı onunla uğraştım biraz hafif bi yanık ama kendini belli ediyor her durumda kerem işte,inşallah bi tane de buraya koyarım yarın ,şimdilik iyi geceler hepinize sevgiler...

Benm de aklima geldi bugun acaba yaptilar mi diye:)sevindim yapmaniza guzel bi ani olck emin ol:)buyudugnde benm huysuz oglum diye gostwrirsin insallah:)

Eveeeetttttt arkadaşlar...

Bugün Efe'nin doğum gününde giymeye siyah beyazdan oluşan kıyafetimi aldım.. :KK51:

Ayrıca doğum günü ile ilgili her şeyi sipariş verince bende şeker hamurlu kurabiyeyi kendim yapmaya karar verdim..Hem benden de bi katkı olsun istedim ve ilk postayı az önce yaptım..

Genel görünüm :

image.webp

Yakından görünüm :

image.webp

image.webp

Kizlar besinci disleriniz ust taraftan mi geldi Ece dunden beri biraz ishal dun 5 kez azar azar ishal yapti bugunde iki kez yapti istahsiz baktim da ust sag yan kabarik beyaz sanirim bir daha dis geliyor
Bizim 5-6 alttan geldi 7 üstten diye beklerken Altan azı dişimiz çıkmış haberim yok :/ dün gece Ateşli be çok hıysuzdu sebebi azı dişiymiş yavrumun.

@minnakkartal elbise super canm annen cok zevkliymis bayildim:)

@mutube eline saglik canm.pasta gayet guzel gorunuyo:)

@aysegul8901 senin de eline saglik canm guzel olmus benm elim hic yatkin degl boyle seylere:)

Teşekkür ederim canım annem bide bana bişi alsa ii olacak heralde :))

Eveeeetttttt arkadaşlar...

Bugün Efe'nin doğum gününde giymeye siyah beyazdan oluşan kıyafetimi aldım.. :KK51:

Ayrıca doğum günü ile ilgili her şeyi sipariş verince bende şeker hamurlu kurabiyeyi kendim yapmaya karar verdim..Hem benden de bi katkı olsun istedim ve ilk postayı az önce yaptım..

Genel görünüm :

Eki Görüntüle 1552742

Yakından görünüm :

Eki Görüntüle 1552743

Eki Görüntüle 1552744

eline sağlık canım çok güzel görünüyo

Bugun kizim erkenden uyandı dun gece bi baktim emekliyor cok heyecanlandim :KK49:
demekki artık senide daa zor günler bekliyo :)) kötü değilim ben :P

kızlar oğlanı giydirip tabii sadece gömleğe izin verdi pantalonu başaramadım,bikaç foto çektim mini pasta ile gecikmiş doğum günü gibi bişey oldu ,ben foto çekeyim derken elini pasta mumunda yaktı onunla uğraştım biraz hafif bi yanık ama kendini belli ediyor her durumda kerem işte,inşallah bi tane de buraya koyarım yarın ,şimdilik iyi geceler hepinize sevgiler...
Oyy kıyamam. İlerde fotoları gösterip yakınırsın bi pantolonu giydirmedin diye :)

Bende böyle popoşlarını sallaya sallaya emeklemelerine bayılıyorum ya. Bizim kızın hiç o tarakta bezi yok ama bi kaç adım atmaya başladı. Direk yürüyecek heralde
Yok canim bende oyle diyordum ama oyle olmadi bizim oturma odamiz biraz kucuk koltuklarla zaten hareket edecek alan pek kalmiyor dun kizimi salona koydum aksam eve supureyim dedim baktim kizimda supurgenin pesi sira geliyor supurgenin kablosunu takib ediyor bi de terligimin pesinden gidiyor benim terlige kafayi takmis. Yani aniden oldu inanamadim bi gun sende bi bakmisinki gokce arkandan gelmis.:KK46:

Teşekkür ederim canım annem bide bana bişi alsa ii olacak heralde :))

eline sağlık canım çok güzel görünüyo

demekki artık senide daa zor günler bekliyo :)) kötü değilim ben :p
Zaten gunlerim zor geçiyor bide islerim artacak derken. Desene hersey ust uste geliyor

Yok canim bende oyle diyordum ama oyle olmadi bizim oturma odamiz biraz kucuk koltuklarla zaten hareket edecek alan pek kalmiyor dun kizimi salona koydum aksam eve supureyim dedim baktim kizimda supurgenin pesi sira geliyor supurgenin kablosunu takib ediyor bi de terligimin pesinden gidiyor benim terlige kafayi takmis. Yani aniden oldu inanamadim bi gun sende bi bakmisinki gokce arkandan gelmis.:KK46:
Ne tatlı ya :)) bütün çocuklar terlik hastası heralde :))
image.webp
Sıpam ev gırgırlıyo teyzeler:KK53:

Bugun dogum gunu pastamuz gelecek kutlayacagiz foto studyosunda fotograflar cekilecek ama hiccc hevesim yok hemde hicc foto dahi istwmiyorum ama esim cok hevesli. Belkide esime olan yillardir kirginliklarimin birikimi bilincaltindan ortaya cikiyor.

Bugun dogum gunu pastamuz gelecek kutlayacagiz foto studyosunda fotograflar cekilecek ama hiccc hevesim yok hemde hicc foto dahi istwmiyorum ama esim cok hevesli. Belkide esime olan yillardir kirginliklarimin birikimi bilincaltindan ortaya cikiyor.
Erkekler biraz gamsız. Bende eskileri arada çıkartırım önüne yine mi eskiler der. Ya hu unutmak kolay mı?
Ama boşver canım sen kızını düşün onun için yapıyosun bunları :)
Nerde çektirceksiniz fotoyu? Biz gitmeye fırsat bulamadık bu hafta sonu gideriz inşallah.

Back
X