2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Zaten gunlerim zor geçiyor bide islerim artacak derken. Desene hersey ust uste geliyor
emeklediklerinde hele bi hız kazandıklarında bi saniye dalgınlığa gelmiyor canım hele bide şu ara keşfetmeye o kadar merakları varken
Kıııızzzzzzz oooy Allah'ım süpeeeeeeeer :KK200: çok yakışacak yaaaa
canım çok teşekkürler elbiseden sonra heyecanım arttı :))

Ne tatlı ya :)) bütün çocuklar terlik hastası heralde :))Eki Görüntüle 1552795 Sıpam ev gırgırlıyo teyzeler:KK53:
hem güzel hem hamarat annesi maşallah

Bugun dogum gunu pastamuz gelecek kutlayacagiz foto studyosunda fotograflar cekilecek ama hiccc hevesim yok hemde hicc foto dahi istwmiyorum ama esim cok hevesli. Belkide esime olan yillardir kirginliklarimin birikimi bilincaltindan ortaya cikiyor.

canım bugün herşeyi unutmaya baksan en azından bir günlük inan bu gözlerine ordan fotoğraflara yansıyacaktır hepimize oluyor arasıra ama kuzucukların özel günlerini anlarını doya doya yaşamaya çalışmak en güzeli

Erkekler biraz gamsız. Bende eskileri arada çıkartırım önüne yine mi eskiler der. Ya hu unutmak kolay mı?
Ama boşver canım sen kızını düşün onun için yapıyosun bunları :)
Nerde çektirceksiniz fotoyu? Biz gitmeye fırsat bulamadık bu hafta sonu gideriz inşallah.
Banada der sen gecmisi hic unutmuyorsun der. KizimKizim icin yaoacam zaten ama bugun uykusuz ve yorgunum biraz sen bak uyuyayim dedim neymis cok calisiyormus hic dinlenemedim uykusuz olunca gerginde oluyorum canim biz beta color dusunduk tabi vazgecip gitmezsem:KK43:

Zat
emeklediklerinde hele bi hız kazandıklarında bi saniye dalgınlığa gelmiyor canım hele bide şu ara keşfetmeye o kadar merakları varken

canım bugün herşeyi unutmaya baksan en azından bir günlük inan bu gözlerine ordan fotoğraflara yansıyacaktır hepimize oluyor arasıra ama kuzucukların özel günlerini anlarını doya doya yaşamaya çalışmak en güzeli
Zaten ileride kuzima gosterecek bikac ani olsun diye kabul etmiştim zaten hersey yavrularimuz icin. Gunun devami nasil olacak bakalım

Banada der sen gecmisi hic unutmuyorsun der. KizimKizim icin yaoacam zaten ama bugun uykusuz ve yorgunum biraz sen bak uyuyayim dedim neymis cok calisiyormus hic dinlenemedim uykusuz olunca gerginde oluyorum canim biz beta color dusunduk tabi vazgecip gitmezsem:KK43:
bilgisayarız sanki reset atıp unutacak değiliz ama anlamıyolar işte. Yinede bi kenara bırakmak lazım aslında iyi bişey değiş.
Öyleşer canım çocuk bakmak kolay sanıyolar. Eşim böyle yorgunum falan dediğinde. Sana güvenip bi daha çocuk yaparsam be olayım diyorum. Yardıma geliyo:KK53:
Vazgeçme canım ya ilerde pişman olursun. Bizde çankayaya gideriz heralde eşimin kuzeni çalışıyomuş orda. Anı olacak vazgeçme sakın

Gökçe de topiğin hamaratı maşallah elinden gurgır tozbezi hiç düşmüyor. Bu kadar çalıştırma kızı annesi :KK66:
Süpürgeyle evde süpürüyoruz teyzesi:KK53: beraber tutuyoruz sapından:))
Artık oynayacak şey kalmadı evde neyle oyalayacağımı şaşırıyorum. Tonla oyuncak var ama o ben elime ne alsam onu istiyo. Uydunun kullanma klavuzunu bile okudum sabah. En azından bi işe yaramış olsun:))

bilgisayarız sanki reset atıp unutacak değiliz ama anlamıyolar işte. Yinede bi kenara bırakmak lazım aslında iyi bişey değiş.
Öyleşer canım çocuk bakmak kolay sanıyolar. Eşim böyle yorgunum falan dediğinde. Sana güvenip bi daha çocuk yaparsam be olayım diyorum. Yardıma geliyo:KK53:
Vazgeçme canım ya ilerde pişman olursun. Bizde çankayaya gideriz heralde eşimin kuzeni çalışıyomuş orda. Anı olacak vazgeçme sakın
Aa ayni seyi bende söylüyorum bilgisayarmiyim ben resetle o zaman diyorum. Esim bakalim nasil davranacak ona gore tepki verecem umarim alttan alirda bande su an ki gergin halimden kurtulurum

Gozlerimi uykusuz yorgun bakiyor. Bi yanim diyorki evde uyu dinlen o kendi kendine pastasini yesin. Bi yanimda diyorki kizim icin unut herseyi. Kizim icin unutmam lazim haklisin canim

Gozlerimi uykusuz yorgun bakiyor. Bi yanim diyorki evde uyu dinlen o kendi kendine pastasini yesin. Bi yanimda diyorki kizim icin unut herseyi. Kizim icin unutmam lazim haklisin canim
unut canım mutlaka git çektir fotoğrafı bende uykusuzum yorgunum bi dünya işim var doğum günüyle ilgili bide kızım yanında olmak var ama kalktım geldim çalışıyorum o yüzden bi derin nefes al bi temiz hava güzelce hazırlan sanada ii gelecektir

unut canım mutlaka git çektir fotoğrafı bende uykusuzum yorgunum bi dünya işim var doğum günüyle ilgili bide kızım yanında olmak var ama kalktım geldim çalışıyorum o yüzden bi derin nefes al bi temiz hava güzelce hazırlan sanada ii gelecektir
Tamam canim ileride pisman olmamak icin yapacam. Iyiki varsiniz gercekten cok iyi geliyorsunuz:KK200:

Kızlar maşallah size yaptıklarınız çok güzel M mutube pastan gayet güzel olmuş pufpuff pufpuff kurabiyeler harika @aysegul8901 keçeleri konuşturmuşdun maşallah @minnakkartal elbise süper ananeye tebrikler
Bize gelince çok şükür taşındık taşınmak ne zor işmiş inşallah ilk ve son olur
Doğumgünü yapcam bende ama ne zaman belli değil ramazandan öncede olabilir sonrada henüz kararsızım @oslew öykünün pasta patlatmadına da bayıldım bu gidişle bende yapcam pasta patlatmaca

Tamam canim ileride pisman olmamak icin yapacam. Iyiki varsiniz gercekten cok iyi geliyorsunuz:KK200:
Canım benim düğünümde senin dediğin gibi annem babama kırgınlığından son derece isteksiz ve hevessizdi yok gibiydi zaten bişey hatırlamıyorum senin düğünden diyo banaki daha 5 sene olmadı evleneli şu an bile aklıma geldikçe üzülürüm etrafımdaki kız anneleri kızlarının düğünü evi için koşuşturdukşatımı gördükçe şimdi senin yazını görünce aklıma geldi eşin naparsa yapsın gerekirse ona yüz verme ama sen evladınla tadını çıkar ye iç güzel güzel giyin süslen derler ya anı yaşa

20150606_082140.webp buda bizim duvar susunuz straforla

Kızlar maşallah size yaptıklarınız çok güzel M mutube pastan gayet güzel olmuş pufpuff pufpuff kurabiyeler harika @aysegul8901 keçeleri konuşturmuşdun maşallah @minnakkartal elbise süper ananeye tebrikler
Bize gelince çok şükür taşındık taşınmak ne zor işmiş inşallah ilk ve son olur
Doğumgünü yapcam bende ama ne zaman belli değil ramazandan öncede olabilir sonrada henüz kararsızım @oslew öykünün pasta patlatmadına da bayıldım bu gidişle bende yapcam pasta patlatmaca

sağol canım yeni evinizde güle güle huzurla sağlıkla oturun inşallah ben pasta patlatmaya doğum gününden daa çok heyecanlanıyorum hele fotoları gördükçe içim gidiyo

Eki Görüntüle 1552836 buda bizim duvar susunuz straforla
çok güzel canım

Canim bizimde eskiler kotuydu ama kizimdan hic kimse hic birsey daha onemli degil biz hatta defalarca boşanma aşamasına geldik kaybetme korkusundan kendine ceki duzen verdi ama tabi bizim olaylar cok farkliydi aileler falanda cok büyüktü
Bugun dogum gunu pastamuz gelecek kutlayacagiz foto studyosunda fotograflar cekilecek ama hiccc hevesim yok hemde hicc foto dahi istwmiyorum ama esim cok hevesli. Belkide esime olan yillardir kirginliklarimin birikimi bilincaltindan ortaya cikiyor.

Süpürgeyle evde süpürüyoruz teyzesi:KK53: beraber tutuyoruz sapından:))
Artık oynayacak şey kalmadı evde neyle oyalayacağımı şaşırıyorum. Tonla oyuncak var ama o ben elime ne alsam onu istiyo. Uydunun kullanma klavuzunu bile okudum sabah. En azından bi işe yaramış olsun:))
Maşallah gökçeye betülle bi araya getirsek onlar temizlese biz rahat etsek betülde viledaya bayılır

Back
X