Küçük prenses doğum günün kutlu olsun.. sağlıkla mutlulukla ve huzurla bir ömür geçirsin inşallah.. duygularını çok güzel anlatmışsın canım.. şöyle bir söz var.. " Kadınlar zayıftır ama anneler güçlüdür" bu sözü çok beğenirim.. Anne olmak çok güzel bir duygu.. Allah her isteyen kadına bu mucizeyi yaşatır inşallah.. ikinizi de öpüyorum...Kizlar bugün minik kuzum beyzamin dogum günü sabah 7de hastanedeydik cok heyecanliydim hatta okadar heyecanlamisimki sancilarimi baslatmisim ki sezeryan olacagim belliydi kizim hic asagiya inmiyor hatta inemiyordu belden asagimi uyusturdular 5 dk icinde kizim dogdu hemen bana gosterdiler okadar cok saçı vardiki hemen yanima koydular hatta yanagimi emmeye calisti sonra odadan cikariyorlardi nereye goturuyosunuz kizimi dedim ee babasida gormesinmi annesi dediler o anda yani kizim dogdugunda dünyam tamamen degisti bir kadin olarak yeterince guclu degildim ama bir anne olarak cok gucluyum bir kadin olarak kolay kolay kimseyi silemezdim ama bir anne olarak bana zarar verebilecek herkesi sildim evet artik daha yorgunum daha uykusuzum daha bakimsizim ama benim artik melegim var ve beyzam bi tarafa herkes bi tarafa dogumdan sonrasini hic dusunmek istemiyorum cunku ilk 9 ay berbatti allah kimseye benim yasadiklarimi yasatmasin neyse sonuç olarak bir kadin herzaman yalnizlik hissedebilir gucsuzde kalabilir ama bir anne aglarken göz yaslarini silen bir evladi oldugu muddetce asla yalniz ve gucsuz degildir benim melegim iyiki var iyiki dogdu hayatim boyunca pisman olmayacagim tek sey aman cok duygulandim valla neyse oyle iste biraz daha yazarsam aglicam![]()